Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייייששששש לייייי 206GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש בנאדם :!:

נחמד לשמוע שמעכשיו תעטר את חניון הנדסה באוניברסיטה עוד מכונית מעניינת בנוסף לפונטו HGT, איביזה טורבו, גולף GTI, אלפא 146 Ti, נהרות של 206 XS ( :roll: ) וכמובן הפיאט קופה 5 צילינדר הכחולה המדהימה... (שמעתי שמדי פעם חונה שם גם יאריס T אדומה :wink:)

אגב, מההיכרות בת ה3 וחצי שנים שלי עם החבר'ה שלומדים בהנדסה, סיכוי גבוה שהמכוניות האלה שייכות דווקא לסטודנטיות לעבודה סוציאלית מהבניין הסמוך... :roll::?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש

תשמור

תהנה.

אה.. שכחתי..

מוסך ליטל מברך אותך לרגל הצטרפות לשורות לקוחותיו :lol::lol::lol:

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
תתחדש .

עשית יופי של קנייה, אתה לא תתחרט .

לא בטוח. נראה מה ירשום אחרי כמה ביקורים במוסכים.

בכל אופן, מזל טוב :!::lol:[/qu

למה להשבית שמחות? :loco:

האמת שסתם רציתי להשתמש בסמיילי הזה

תודה לכל המברכים - תמונות בהחלט בקרוב ובהקדם (למישהו יש מצלמה דיגיטלית למכירה? :mm_tongu: )

יואב

פורסם

תתחדש !

טליקו שכח לציין שבחניון הנדסה גם ישנה פולו GTI (כסופה)

את ה16V שלי ועוד תאומה שלה (עד לרמת הג'נט) ועוד 16V ירוקה.

(אם 206 XS נחשב משהו מיוחד, אז יש שם עוד הרבה "מיוחדות")

וכמובן יש אימפרזה טורבו שחורה ועוד אימפרזה STI כחולה מפלצתית שחונה בתוך האוניברסיטה ליד הפקולטה...

המלצה חמה ליואב :

אל תחנה בחניון הנדסה אם אתה אוהב את רכבך ולא רוצה לגלות סימני דלתות של מכוניות אחרות על האוטו , על בסיס יומי :mad:

אני אישית חונה בחניון הממוקם בסוף העולם , אחרי ש"צ'יפרו" אותי במספר סימני דלתות מאז שנחתתי בו. (חניון צפוף מאוד).

עדיף ללכת כמה דקות ביום בשביל לא לחיות בפחד לקראת הדפיקה הבאה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תתחדש !

טליקו שכח לציין שבחניון הנדסה גם ישנה פולו GTI (כסופה)

את ה16V שלי ועוד תאומה שלה (עד לרמת הג'נט) ועוד 16V ירוקה.

(אם 206 XS נחשב משהו מיוחד, אז יש שם עוד הרבה "מיוחדות")

וכמובן יש אימפרזה טורבו שחורה ועוד אימפרזה STI כחולה מפלצתית שחונה בתוך האוניברסיטה ליד הפקולטה...

המלצה חמה ליואב :

אל תחנה בחניון הנדסה אם אתה אוהב את רכבך ולא רוצה לגלות סימני דלתות של מכוניות אחרות על האוטו , על בסיס יומי :mad:

אני אישית חונה בחניון הממוקם בסוף העולם , אחרי ש"צ'יפרו" אותי במספר סימני דלתות מאז שנחתתי בו. (חניון צפוף מאוד).

עדיף ללכת כמה דקות ביום בשביל לא לחיות בפחד לקראת הדפיקה הבאה.

ממה שזה נשמע, החניון של אוניברסיטת ת"א יותר נשמעת כמו החניון של המרכז הבינתחומי בהרצליה (רייכמן) :p

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...