Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בשמיעה דרך disk on key.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה כנראה נובעת מזה שהUSB בCD1200 הוא 1.1 ולא 2.0

ההבדלים:

בעיה התמיכה בדיסק און בעל נפחים גבוהים.

קצתב העברה של 12מגה ביט בלבד כלומר , 1.5 מגה בייט לשניה.וזה במצב FULL SPEED. לרוב זה בערך חצי. תוסיף לזה שקריאה וכתיבה היא בבלוקים שלמים.

בנוסף בעיה עם USB 1 הוא בעיה בחיבור כבלים אליו.

אם אתה מחבר כבל מאריך לUSB אז אתה פוגע מאוד בקצב ההעברה + המתח המועבר אליו. אורך הכבל המקסימלי הוא 3 מטר.

בקיצור..בעיה. הייתי מנסה הרדיסק חיצוני+מתח חיצוני. אולי יעבוד בלי בעיה.

פורסם

גורל אפשר לא רק לשכוח מה7200 עם USB אלא מעוד מכשירים פרט לפיוניר שמראים התמצאות יתרה בUSB בלי קפיצות ועם איכות שמע טובה מאוד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מסכים...

גם לי יש בעיה עם ה 7200 ב USB

ואגב אני זה שאמר על ה24 BIT

עקב מה שנאמר לי בזמן שקניתי אותו אצל היבואן.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הרצתי עכשיו חיפוש בכמה פורומים גדולים ובאף אחד מהם לא הוזכרה התקלה הנ"ל, למעט פורום אחד שישראלי (מכאן?) פתח שרשור בנידון.

אני מאמין שהבעייה נעוצה בפרמוט ה DOK או בחריגה מהמלצות היצרן.

המכשיר תומך USB2, לא מומלץ לחבר לו כבל מאריך והוא תומך רק עד 3,000 קבצים (גם מסמך וורד או PDF נחשבים קובץ).

ה DOK חייב להיות מפורמט בצורת FAT ובתקן ISO9660 LEVEL 1 OR 2. אין לי מושג מה התקן ISO הזה קובע, אבל זה מה שצריך להיות.

עוד משהו שמצויין במדריך הוא שהמספר המקסימלי של Layers לכל תיקייה הוא 8, גם כאן לא ממש הבנתי למה הכוונה.

בקיצור - אני חושב שצריך לברר למה הסופר התכוון ולהיצמד להוראות היצרן, ככה לא צריכה להיות שום בעייה.

איתמר.

נ.ב, על פניו לא נראה שיש בעייה או פגיעה באיכות בעת חיבור ל USB.

נ.ב 2, האם התקלה התרחשה בשירים ישראלים? האם אתם בטוחים שלא הורדתם בטעות שירים "דפוקים"?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפחות אצלי נשמעו קפיצות גם בשירים איכותיים (המרות מדיסקים בפורמט FLAC).

HU: Eclipse CD7200mkII

Comp: DLS Iridium 6.2i Amp 1: JL Audio 300/2

Sub: JL Audio 10W3v3 Amp 2: JL Audio 300/2

פורסם
עוד משהו שמצויין במדריך הוא שהמספר המקסימלי של Layers לכל תיקייה הוא 8, גם כאן לא ממש הבנתי למה הכוונה.

הכוונה שאסור ליצור תיקיות בתוך תיקיות מעבר ל-8 רמות.

הבדיקה צריכה להיות פשוטה יחסית, למי שנתקל בבעיה.

צרו בעצמכם כמה קבצי mp3 (אני ממליץ על התוכנה החינמית CDex) מדיסקים מקוריים.

כדאי להעתיק את הקבצים לספריה הראשית של ה-DOK ולא להשתמש בספריות.

כך תוכלו לבדוק קבצים מסוגים שונים (VBR/CBR ו-bitrare שונה) ולבדוק האם הבעיה קיימת רק בחלקם.

אם בצורה זו הבעיה עדיין קיימת, צריך לבדוק עם DOK אחר באותה צורה ואם הבעיה נשארת - כנראה HU תקול.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

כל USB 1.1 תומך (חות ממקרים נדירים במיוחד) ב USB2.0 .

מה שקורה הוא שיש הורדה של הUSB STICK למה שנקרא FULL SPEED שהיא 12 מגה ביט לשניה.

אבל זה עדיין עובד בפרוטוקול של USB1.1 .

לגבי ה7200 אין פירוט באתר אקליפס איזה אינטרפייס יש לו.

פורסם

לפי מה שקראתי כאן-בעיה של DOK ישנה רק באקליפס.

לפי מה שאני יודע-לא שמעתי על בעיות כאלו בפיונרים למינהם ובאלפיינים

לי יש את אלפיין והיו לי כמה DOKים גם של KINGSTON וגם של SANDISK,ולא ניתקלתי בשום קפיצות-אפילו בבית רייט נמוך.

חשבתי להחליף את הHU שלי,ו7200 היה בין הראשונים ברשימה,אבל אחרי תרד כזה צנח לסוף הרשימה-כי בשבילי עניין של DOK זה אחד הפרמטרים החשובים!

אולי מישהו מכיר עוד HU עם כניסה של USB ותמיכה ב3WAY?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אז אתם רוצים להגיד לי שאין שום פיתרון עם האיקליפס ?

קניתי HU חדש רק בשביל ה-DOK וזה מה שאני מקבל ***אנא שמור על שפה תקנית ובלי קללות***

ניסיתי כל דבר , DOK שונים כל פורמט אפשרי , הרצתי שירים מכל הסוגים.

יש לי את הHU בקושי שבועיים ! אני הולך להחזיר אותו כל כך.

פורסם

דיסק און קי ללא ספק הוא פתרון נוח אבל נכון להרגע אין תמורה הולמת ממגוון מכשירים אפילו מחברות מובילות בתחום. פיוניר שאני לא ממש חסיד שלה עושה רושם טוב איכות סאונד סבירה ולא יותר. נכון להיום אין מכשיר דיסק און קי שאמרתי וואו. מי שרוצה לשמוע טוב צריך פנאל טוב. אולי בעתיד ששוק הדיסק און קי ישתפשף יהיה שינוי לטובה. בעיניי נכון לעכשיו או פיוניר או כלום. לפותח השירשור אל תחליף את האקליפס מכשיר מצויין. אתה מתעקש על דיסק און קי הפתרון הדומה הוא אייפוד שמכשירי אלפיין הראו בקיאות בנושא

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום*** השקעתי 800 שקל על האיקליפס , ויש לי כבר DOK , חוץ מזה שיש לי את הסדרה

הכי פשוטה שלהם cd1200 , חוץ מזה שהוא דיי מכוער יש לו בעית תצוגה , הברירת

מחדל שלו היא מספרי טראקים וזמן שיר , ואין אופציה לשנות את זה , ואני לא מתכוון

להישאר איתו כאשר קניתי מכשיר חדש בשביל שיהיה לי חיבור USB , ואני לא מתכוון

להשקיע 150 שקל על כבל IPOD ושלא לדבר על זה שאין לי בכלל IPOD !.

פורסם
גורל אפשר לא רק לשכוח מה7200 עם USB אלא מעוד מכשירים פרט לפיוניר שמראים התמצאות יתרה בUSB בלי קפיצות ועם איכות שמע טובה מאוד

אצלי אין קפיצות עם DOK, ככה שזה לא רק פיוניר :)

פורסם
אצלי אין קפיצות עם DOK, ככה שזה לא רק פיוניר :)

גם אצלי אין

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

גם לי יש את 7200 ואני משתמש ב-DOK של Sandisk 8 ג'יגה עמוס בשירים עם תיקיות כמו שצריך.

כנראה ה-DOK שלכם לא איכותי.

קודם כל זה חייב להיות מפורמט ב-FAT32. דבר שני תקנו DOK של sandisk.

הם היחידים שלא נתקעים במכשיר.

• תוכן חדש...