Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה קרה משהו למתקין המערכת הקבוע שלי הוא מתחיל קצת לברוח, כנראה קרה לו משהו, ואני מחפש בנרות לעבור למתקין אחר רציני יותר ושיהיה לי על מי לסמוך. אני לא רוצה ללכת סתם לחברה מסחרית כמו רדיו מילאנו וכד', כי אני גם מחפש תמיד לשדרג ולשפר את המערכת שלי ואני רוצה לדברים טובים באמת.

אני מחפש שזה יהיה מישהו שהוא גם מוכר רכיבים, לא רק מתקין.

כיום, יש לי מערכת בפולו דיי איכותית לטעמי, HU-blaupunkt bremen mp76 קומפוננט קידמי מורל פולס (צריכים החלפה) אחוריים סרווין וגה 6X9 סאב קיקר מגבר לרמקולים ZAPCO ומגבר אימפידנס לסאב.

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מתקינים, אפילו על עצמם אם זה רלוונטי.

אגב אני גר באיזור השרון, אבל אם צריך אני גם אסע לתל אביב והסביבה.

תודה רבה רבה

אורי

פורסם

ברוך הבא לפורום...

לדעתי באיזור מגוריך שינם שני מתקינים רלווטים מהפרום :

1. יוסי Alpine - אור יהודה - מתקין מקצועי, מהרמות הגבוהות (תריץ חיפוש ותבין)

2. לאוד אנד קלייר - חולון - צמד מתקינים מעולים . (ספונסרים של הפורום יש דביק)

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

באזור מגוריך שזה אזור השרון אתה יכול לגשת לתומקאר - רמי קראדי.

אני לא יודע עדיין אם הם קיימים או לא - מצקינטייפ בהוד השרון.

יוסי אלפיין מECA הוא כמובן המלצת הפורום ברירת המחדל כפי שזה נראה כיום.

אתה יכול גם את סאונדסטורם ברחוב האורגים 12 בחולון.

אני תמיד אמליץ בחום רב על לאוד אנד קליר (רוני) בחנקין 97 חולון.

אם בא לך דווקא להצפין עד עפולה יש את אפי 4*4 (יחיאל) שתמיד יהיו אצלי מומלצים בחום רב.

אתה יכול גם ליצור קשר עם alexander 80 שנראה לאחרונה שמספר ההתקנות שלו הולך וגדל ומדובר גם בהתקנות יפות.

לא חסר - השאלה היא למה המתקין שלך בורח, אני מקווה שזה לא נובע מזה שאולי לא משתלם להתקין עבור המחיר שאתה מבקש - אני מקווה שלא זו הבעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממתי הלקוח קובע את המחירים:)?

מתקין צריך לעשות את העבודה שלו ולדרוש מחיר רוצה לא רוצה זה עניין של הלקוח כבר

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

שלום לך.

אני ממליץ לך לבצע את העבודה אצל יוסי מסדנת ECA באיזור המרכז.

אתה מוזמן לראות את גלריית ההתקנות המאד מרשימה שלו, על מנת להבין על מה ועל מי מדובר.

www.ecaudio.co.il

בהצלחה.

פורסם

+1 ליוסי אלפיין :-P

הוא מהמרכז, דרך אגב כך שזה קרוב אליך.

אתה יכול להכנס לפרופיל שלי, לראות בהודעות שפתחתי את כול הבניות\התקנות שהוא עשה אצלי.

פשוט מדהים.

פורסם

אחלה תודה רבה לכולם,

והאמת היא שזה ממש לא מהמחירים שאני מבקש, אני לקוח דיי נוח אני לא מתווכח כי אני חושב שלכל אחד מגיע את מה שהוא מבקש... אם לי זה לא מתאים אני פשוט לא עושה את זה...

חוץ מזה גם הבאתי לו כל כך הרבה לקוחות שמבחינה כלכלית הוא באמת יכול להודות לי...

• תוכן חדש...