Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רדאר ובליינדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

אני בקרוב כנראה קונה רנו קליאו ספורט 2002 ואני צריך קצת PROTECTION.

חשבתי על בל 970 ובליינדר M-20 אבל אני יודע שיש בעיה עם הצרפתיות וגלאי רדאר.

מה אפשר לעשות? חוץ מזה, איזה עוד דברים חשובים צריך לדעת בקשר לגלאי ולבליינדר?

קחו בחשבון שאני לא מבין גדול בתחום.

תודה מראש

טל

פורסם

טל

אין שום בעיה עם צרפתיות וגלאי רדאר.לא כ"כ הבנתי למה שתהיה בעיה.נסעתי 8 שנים על ראלי עם 3 גלאים שונים של BEL ופרט לכמה אירועים בהם הרישיון שלי ניצל,לא קרה שום דבר מיוחד.

לגבי בליינדר-זו תוספת מבורכת.קנה ויפה שעה אחת קודם.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

טל קודם כל תתחדש על הקלאיו שתבוא בקרוב

לגבי הראדר שאתה רוצה לקנות לדעתי למה לא תלך על הולנטין הוא הטוב ביותר שיש וזכה לציונים הגבוהים ביותר.

נכון הוא עולה משהו כמו 2500 אבל אני מאמין שאפשר להשיג אותו בזול יותר.

אם אתה כבר משקיע בראדר לדעתי לך על הטוב ביותר,כי בסופו של דבר זה רק ישתלם לך

מספיק שהמכשיר יציל אותך מ שניים שלוש מצלמות וכבר כיסתה את ההוצעות. תחשוב על זה

פורסם

יש לי גלאי רדאר 4 שנים. קוברה 360 מעלות, דגם לא זוכר. מצפצף כשיש אקדח לייזר, מכשירי קשר של מוניות, בקרבת בתי-חולים (בטח בדלל האולטרה סאונד), ליד דלתות אוטומטיות עם לייזר (כמו שיש בקניונים). אמנם הוא מבדיל בין כל הדברים האלה, בציפצופים שונים, אבל בכל זאת צריך הרבה עצבים בשבילו. :mad: אל תסתמך רק על הגלאי, תמיד תחפש רכב משטרה שממתין בשוליים.

יש אמצעי נוסף, משבש הלייזר. בישראל הוא לא חוקי. אם תופסים אותך עם משבש לייזר, מחרימים אותו וגם יכולים לתת קנס.

לך על גלאי הרדאר, רק אם אתה לא מתעצבן בקלות (הכוונה לעדות מסוימות :lol: ). הגלאי הציל אותי כמה פעמים ופעם אחת לא, וקיבלתי קנס על מהירות. אחרי 4 שנים התעצבנתי וזרקתי אותו לתא הכפפות. :twisted:

פורסם

אני יודע שהוא נחשב ליותר טוב אבל לפי מה שאני יודע בכל מה שקשור למצלמות הבל מגלה אותם קצת יותר מוקדם, ובשביל הלייזר שבגללו הולנטיין נחשב יותר טוב יש את הבליינדר.

טל

פורסם
יש לי גלאי רדאר 4 שנים. קוברה 360 מעלות, דגם לא זוכר. מצפצף כשיש אקדח לייזר, מכשירי קשר של מוניות, בקרבת בתי-חולים (בטח בדלל האולטרה סאונד), ליד דלתות אוטומטיות עם לייזר (כמו שיש בקניונים). אמנם הוא מבדיל בין כל הדברים האלה, בציפצופים שונים, אבל בכל זאת צריך הרבה עצבים בשבילו. :mad: אל תסתמך רק על הגלאי, תמיד תחפש רכב משטרה שממתין בשוליים.

יש אמצעי נוסף, משבש הלייזר. בישראל הוא לא חוקי. אם תופסים אותך עם משבש לייזר, מחרימים אותו וגם יכולים לתת קנס.

לך על גלאי הרדאר, רק אם אתה לא מתעצבן בקלות (הכוונה לעדות מסוימות :lol: ). הגלאי הציל אותי כמה פעמים ופעם אחת לא, וקיבלתי קנס על מהירות. אחרי 4 שנים התעצבנתי וזרקתי אותו לתא הכפפות. :twisted:

אני לא מבין למה אתה מתפלא שיש לך הרבה ציפצופים הגלאי שלך זה אחד הגלאים הכי זבל שקיימים בשוק בכלל הקוברה זה חברה רמה באדמה... זה שהגלאי שלך עלוב

זה לא אומר שהגלאים האיכותיים בשוק מתנהגים אותו דבר... המסקנה.. הם לא...

למה? ככה!

פורסם

טל

אין שום בעיה עם צרפתיות וגלאי רדאר.לא כ"כ הבנתי למה שתהיה בעיה.נסעתי 8 שנים על ראלי עם 3 גלאים שונים של BEL ופרט לכמה אירועים בהם הרישיון שלי ניצל,לא קרה שום דבר מיוחד.

הבעיה בצרפתיות מהדור החדש בהן מותקנת שמשה קדמית שמסננת קרני UV ופוגעת ביכולת הזיהוי של גלאי הרדאר.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

טל

הבעיה בצרפתיות מהדור החדש בהן מותקנת שמשה קדמית שמסננת קרני UV ופוגעת ביכולת הזיהוי של גלאי הרדאר.

אבל לפי מה שאני יודע בקליאו ספורט לפחות, ישנו חלק בתחתית השמשה הקדמית שלא מצופה בחומר מסנן קרינת UV.

אז ככה שאפשר לשים גלאי רדאר.. :roll:

172

פורסם

חוץ מדיויד אף אחד לא ידע לציין את העובדה שהשמשה הקדמית ברוב הצרפתיות החדשות מכילה ציפוי נגד קרני השמש האולטרה סגולות , רק שעל הדרך הציפוי הזה מנחית משמעותית את אותות הרדיו (כלומר רדאר) המגיעים אל הרכב ובכך פוגע משמעותית בביצועי הגלאי , כל גלאי.

אין זה משנה אם מדובר בגלאי שלא שווה את מחירו (קוברה,יונידן וכו') או בגלאי מהשורה הראשונה (בל 970 אם תמצא , בל 990 ישן אם תמצא, או בל 985 , נדמה לי שכך נקרא הדגם החדש שמתאים למצלמות המולטנובה,אם זה עקרוני לך אני אבדוק).

בד"כ הפתרון היחיד (והיקר ) הוא גלאי איכותי מפוצל , כמו בל 975 - שעולה כ-3.5K ש"ח.

למזלך - דווקא הקליאו 172 - מכל הצרפתיות , היא היחידה שלא חייבת את הפתרון היקר הזה. בערך באמצע החלון , קצת למטה , ישנו ריבוע קטן שלא מצופה בחומר המגעיל הזה. לא יודע למה הוא משמש (אולי אנשי רנו , חסידי אומות העולם שכמותם, ייעדו אותו לגלאים) אבל הגלאי מתמקם מולו בדיוק.

בל או וולנטיין ? עניין של מה תשיג יותר זול. נגד לייזר אתה מכוסה עם הבליינדר , ויכולת גילוי המולטנובה בערך זהה בשניהם .

פורסם
חוץ מדיויד אף אחד לא ידע לציין את העובדה שהשמשה הקדמית ברוב הצרפתיות החדשות מכילה ציפוי נגד קרני השמש האולטרה סגולות , רק שעל הדרך הציפוי הזה מנחית משמעותית את אותות הרדיו (כלומר רדאר) המגיעים אל הרכב ובכך פוגע משמעותית בביצועי הגלאי , כל גלאי.

אין זה משנה אם מדובר בגלאי שלא שווה את מחירו (קוברה,יונידן וכו') או בגלאי מהשורה הראשונה (בל 970 אם תמצא , בל 990 ישן אם תמצא, או בל 985 , נדמה לי שכך נקרא הדגם החדש שמתאים למצלמות המולטנובה,אם זה עקרוני לך אני אבדוק).

בד"כ הפתרון היחיד (והיקר ) הוא גלאי איכותי מפוצל , כמו בל 975 - שעולה כ-3.5K ש"ח.

למזלך - דווקא הקליאו 172 - מכל הצרפתיות , היא היחידה שלא חייבת את הפתרון היקר הזה. בערך באמצע החלון , קצת למטה , ישנו ריבוע קטן שלא מצופה בחומר המגעיל הזה. לא יודע למה הוא משמש (אולי אנשי רנו , חסידי אומות העולם שכמותם, ייעדו אותו לגלאים) אבל הגלאי מתמקם מולו בדיוק.

בל או וולנטיין ? עניין של מה תשיג יותר זול. נגד לייזר אתה מכוסה עם הבליינדר , ויכולת גילוי המולטנובה בערך זהה בשניהם .

לשם מה ההתפלספות?

שתי הודעות מעליך רשמתי כל מה שאמרת בשורה וחצי.

קודם שהבחור החביב יקבל את הקליאו ואח"כ יסדר את העניין.

מה שבטוח - יש אנשים שהתקינו בקליאו ספורט שלהם גלאי רדאר.

172

• תוכן חדש...