Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למנועים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד= אגזוז ,מה שמשתיק ומווסת את קול המנוע.

פורק לחץ= הוא פורק את הלחץ שהטורבו מייצר לאחר עזיבת דוושת הגז כדי למנוע נזק.

צ'יפ =זהו רכיב ממוחשב אשר בעזרתו ניתן להוסיף דלק וכוח למנוע והוא חלק ממחשב הרכב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מנגנון מכאני, שמאפשר לגלגלים מניעים להיסתובב במהירויות שונת במהלך פניה.

כשהרכב פונה, הגלגל החיצוני לפניה עובר דרך ארוכה יותר מאשר הגלגל הפנימי, ולכן החיצוני צריך להיסתובב מהר יותר.

אם יש פערי אחיזה בין גלגל ימיני לשמאלי, ואחד הגלגלים מחילק, כל הכוח יעבור לאותו גלגל. דיפרנציאל מוגבל החלקה פותר חלקית את הבעיה הזו.

זכור, אמרת שזו שאלה אחרונה.

פורסם

מצד אחד, אנחנו פה בשביל לעזור, מצד שני, אנא זכור שעל כל שאלה ששאלת עד עכשיו היית יכול למצוא תשובה ממצא ומקיפה ע"י חיפוש בפורום או אפילו רחמנה לייצלן, בגוגל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אוקיי תודה רבה לכם..

ואם יש לי עוד שאלהאני לא יכול לשאול?

בגלל שאמרתי שזאת שאלה אחרונה?

אדיר, הדברים שאתה שואל לא קשורים לשיפורים אלא למבנה בסיסי והבנה איך בכלל רכב בנוי.

אתה לא יכול בכלל לחשוב על תחום השיפורים בלי להבין את התהליכים שמתרחשים במנוע, במערכת העברת הכוח ואת הכוחות שפועלים על רכב ולכן אני מציע לך להתחיל מחומר הרבה יותר בסיסי. עקוב אחרי הפורומים במשך תקופה ושאל שאלות הבהרה איפה שתיתקל בדברים שאתה לא מבין. עם הזמן הדברים יהיו יותר ברורים ואז תוכל להתקדם הלאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוקיי הבנתי ..

שי האם תוכל בבקשה להביא לי "חומר" על כל מה שאמרת ?

ואם תוכל בעברית גם אני הודה לך מאוד.

וסליחה על כל השאלות.

• תוכן חדש...