Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לאחיזה בגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"אפילו לא עד החצי". אתה רוצה לצאת שלא יפרפר לך תלטף את הגז.

אתה לא רוצה,תעשה מה שטוב לך.

ואני מניח שאני כן יכול להסיק שאתה עדיין ילד.

לא מוביל לשום מקום,ענו לך.

לא מתכוון להתווכח איתך אבל לא, אתה לא יכול להסיק שאני ילד או פחות בוגר ממך( גם אם בגיל אני כזה) ולהניח שעל הכביש אני עדיין צוציק שאין לו מושג.

קיבלתי מספר תשובות שהתאימו לשאלה. ניתן גם להימנע מתגובות בסיגנון שלך.

אפשר לינעול.

פורסם

אני ממליץ לך גם לחפש קצת סיקורים על הצמיגים שהבורה שלך נועלת.

יש לי נסיון גרוע מאוד עם דנלופ על כבישים רטובים,אמנם לא הדגם שלך (שלי היה SP490) אבל יכול להיות שגם אצלך הסיפור הוא דומה.

בכל פעם שהיה יורד גשם הכביש היה הופף למגרש החלקה בשבילי. אחרי מעבר לצמיגים חדשים הכל השתנה :lol:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כל השרשור הזכיר לא מאוד מה שקרה לי אתמול. רציתי להחליף נתיב ברמזור, הסתקלתי במראה, היה בנתיב רכב במרחק של איזה 50 מטר. אותתי והתחלתי לצאת מהנתיב שלי, כאשר פתאום שמעתי צפצוף עצבני ורעש מנוע. הגולף באה במהירות מטורפת ודפקה חתיכת ברקס כדי לעצור ולא להתנגש ברכב שעמד ברמזור. כמובן שהיה שלט "נהג חדש" על החלון האחורי. מה פתאום שאני אגנוב לו מקום בנתיב? אז מה שהוא במרחק 50 מטר?

בורה 1.6 דווקא מזנקת טוב. אישתי בלי כל רצון להתחרות הייתה פותחת ראשונה ברמזורים איתה.

זה גם מתבטא יפה בתצרוכת הדלק המחרידה.

אבל היא לא מפרפרת עד כדי עיבוד שליטה ותזוזה.

בעיה בצמיגים וחוסר ידע בשליטה על הרכב.

פורסם

גולף 1.6 ובמיוחד בורה 1.6 שכבדה ממנו ב-70 ק"ג הן המכוניות הכי איטיות שניתן למצוא על הכביש היום (אוט' אז בכלל...).

בהחלט יש מצב שלקחת SAAB 93 הוא פשוט עמד לפנות שמאלה ברמזור והיה לו אדום.

יש מצב שתפרפר אם אתה עומד על המעבר חציה ונותן לחיצה די חדה על הגז אפילו אם זה לא עד החצי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

האם מדובר ב-SP200 או SP2000?

מניסיוני, ה-SP2000SPORT הם פשוט מזעזעים על רטוב, גם כשהם חדשים :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גולף 1.6 ובמיוחד בורה 1.6 שכבדה ממנו ב-70 ק"ג הן המכוניות הכי איטיות שניתן למצוא על הכביש היום (אוט' אז בכלל...).

בהחלט יש מצב שלקחת SAAB 93 הוא פשוט עמד לפנות שמאלה ברמזור והיה לו אדום.

יש מצב שתפרפר אם אתה עומד על המעבר חציה ונותן לחיצה די חדה על הגז אפילו אם זה לא עד החצי.

לא יודע מה הנסיון שלך עם הרכבים הנ"ל אבל מנסיון שלי מה שאמרת ממש לא נכון.

בנוגע לסאאב - לא, הוא נסע איתנו לאותו הכיוון. אם היית קורא ביותר עיון היית גם מבין את זה לבד.

האם מדובר ב-SP200 או SP2000?

מניסיוני, ה-SP2000SPORT הם פשוט מזעזעים על רטוב, גם כשהם חדשים :shock:

הדגם הוא SP SPORT 200E.

פורסם

תבדוק שאתה לא נוסע אם בלם-יד זה תורם מאד לפרפורים מהמקום ואם אתה באמת כלכך בטוח שהרכב שלך מהיר תבדוק ברשיון שזה באמת 1.6 ולא איזה V6

ואם עדין זה מוזר לך תבדוק בכביש סגור מ0-100 ותחזור אם תשובה

פורסם
תבדוק שאתה לא נוסע אם בלם-יד זה תורם מאד לפרפורים מהמקום ואם אתה באמת כלכך בטוח שהרכב שלך מהיר תבדוק ברשיון שזה באמת 1.6 ולא איזה V6

ואם עדין זה מוזר לך תבדוק בכביש סגור מ0-100 ותחזור אם תשובה

לא נוסע עם בלם יד ולא כלום. קיבלתי כבר את התשובות שיכולות להיות סיבות אפשריות שבגללן הרכב מפרפר ברטוב.

פורסם

בניגוד האמת ממה שניראה לכם פה אני לא חיי על פוזה ומסתמך על מחשבות שטותיות שיש לי בראש.

אם כן, מה הניע אותך להתחרות עם מישהו על הנטיב? :?

וכמו שאמרתי, הנהג של מאזדה 6 פרמיום 'נילחם' איתי על כניסה לכביש צר וכמעט הצליח עד שהוספתי גז. לא יודע עד כמה הוא לחץ אבל זה לא היה בקטנה.

זה בדרך כלל לא מוביל לדברים טובים. סתם עיצה כללית.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...