Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מחירון יצחק לוי אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני רגע נכנסתי ל-ynet למחירון של יצחק לוי, בודק מחירונים של מכוניות ואז אני קולט שיש כמה מכוניות שהפרשם בין השנים הוא שנה בלבד, ההפרש הכספי הוא 10 K !!

האם זה נראה לכם הגיוני? כי לי זה ממש לא! ואני עוד מדבר על מכוניות איכותיות.

לפי דעתי יצחק לוי דופק את בעלי הרכב ככה.

:twisted::evil::mad: מה אתם חושבים :?::roll:

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

אפשר להתווכח, להשמיץ, לילל, לבכות ועוד כהנה וכהנה פעלים אחרים על אופיו של המחירון של לוי יצחק(וגם על האדון עצמו).

כל זה לא יתן ולא יוריד מערכו של המחירון שהוא מפיק.

האדם פשוט הפך את מוצרו לאורים ולתומים של ענף הרכב, ועל-פיו ישק דבר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בנוסף לדבריו של עמית, חשוב לזכור - מה שמתלוננים בד"כ נוטים לשכוח:

מחירון לוי יצחק הוא מוצר של חברה פרטית למטרת רווח, ולכן לא חייב לאף אחד דין וחשבון על המחירים שהוא מפרסם.

מדובר בהמלצה בלבד, אתה כלקוח יכול להתעלם מזה וכל הדיונים על אם המחירון של לוי יצחק טוב או לא רק מעצימים

את כוחו ומחזקים את מעמדו.

לא מסכים עם המחירון? תמצא מחירון אחר או תקבע לעצמך מחיר וגמרנו, ממילא כל מכירה של רכב משומש היא מפגש של רצונות - של הקונה ושל המוכר.

פורסם

הנושא ממש נטחן בפורום.

גם בבורסה נקבע מחיר למניה- ולמחרת מתבצעות עיסקאות במחיר חדש.

בשנה שחלפה כל העיסקאות המוכרות לי נגמרו מתחת למחירון!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
לפני רגע נכנסתי ל-ynet למחירון של יצחק לוי, בודק מחירונים של מכוניות ואז אני קולט שיש כמה מכוניות שהפרשם בין השנים הוא שנה בלבד, ההפרש הכספי הוא 10 K !!

האם זה נראה לכם הגיוני? כי לי זה ממש לא! ואני עוד מדבר על מכוניות איכותיות.

לפי דעתי יצחק לוי דופק את בעלי הרכב ככה.

:twisted::evil::mad: מה אתם חושבים :?::roll:

יכול להיות שבשנה הזאת עשו לרכב מתיחת פנים או איזשהו שינוי. (אני מקווה שאני עונה למה ששאלת כי השאלה שלך לא כל כך ברורה)

דניאל

פורסם

מכונית איכותית יכולה להיות יקרה, וככזו היא תאבד הרבה ערך כל שנה ולכן יהיה הפרש גדול.

דוגמא קיצונית - 911 טורבו. 2002 עולה 970K, ואילו 2001 עולה 730K. ככל שהרכב יקר יותר ברוב המקרים ההפרש יהיה גדול יותר.

אך באופן כללי אני מתקשה למצוא היגיון במחירון ויש הרבה דברים עגומים וחסרי היגיון בצורה מטורפת. יש רכבים שההבדל בין השנים הוא 3K.. והרכב לא זול. יש רכבים כמו המיאטה שההפרש בין 95 ל 97 (לא מכרו ב96) הוא 7K, ובין 97 ל 98, שנה הבדל, ההפרש הוא 10K. הגיוני? לא ממש...

פורסם
מכונית איכותית יכולה להיות יקרה, וככזו היא תאבד הרבה ערך כל שנה ולכן יהיה הפרש גדול.

דוגמא קיצונית - 911 טורבו. 2002 עולה 970K, ואילו 2001 עולה 730K. ככל שהרכב יקר יותר ברוב המקרים ההפרש יהיה גדול יותר.

אך באופן כללי אני מתקשה למצוא היגיון במחירון ויש הרבה דברים עגומים וחסרי היגיון בצורה מטורפת. יש רכבים שההבדל בין השנים הוא 3K.. והרכב לא זול. יש רכבים כמו המיאטה שההפרש בין 95 ל 97 (לא מכרו ב96) הוא 7K, ובין 97 ל 98, שנה הבדל, ההפרש הוא 10K. הגיוני? לא ממש...

אולי נוספו דברים \ שופרו דברים ?

למשל ב 306, ההבדל בין השנים הוא 4-5K , אבל נוספו כריות אוויר, גג שמש וכו..

פורסם

בקניית רכבים נפוצים וחדישים - רב המוכרים מציינים את המחירים "שלו". :?

בקניית רכבים נדירים / מבוקשים / ישנים יותר - המחירון נקבע בלי קשר ל"דעתו" , ובהתאם למצב הרכב הספיציפי וביקושו (כמו שצריך להיות בכל המקרים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...