Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב לנהג חדש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיוון שאין הגבלה לשנתון-

פולו 16V. חזקה (ביחס ליאריס,פיאסטה...),אמינה (ביחס לסקסו,106XS), בטיחותית, איכותית יותר מהצרפתיות,חסכונית (מנוע 1400).

נראה לי שמודל 99 תפור עליך.

בהצלחה :wink:

:mm_yeah:

רציתי להציע גם, אבל לא רציתי להיחשד כבעל מניות בקונצרן :p

(תמורת 50K הוא יכול לקחת את שלי אם הוא רוצה :wink: )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היות שאני מנסה לתפור לעצמי רכב שיתאים גם לדרישות שלי:

הנאה מנהיגה, "לוק", צריכת דלק וטיפולים!

וגם שיתאים לדרישות של הזקן שלי:

בטיחות, אמינות, והכי חשוב...... שלא ינסע מהר מידי!! חח

בנסיון לשלב בין כל הדרישות האלה, אני מוצא את עצמי מביט כל הזמן לכיוון הלאנטיס F שנת 97 מנוע 1800! :shock:

במיוחד לאחר שלאח הגדול שלי היה בעבר את הדור הראשון של הF! והוא מאוד ממליץ אליה.. :?:?

בין הדגמים שהוצעו לי פה.. למען האמת היאריס היחידה שמאוד קורצת לי בגלל שיש לנו כבר עגלה אחת כזאת בבית! והיא עונה על כל הדרישות שלי!

(טוב נו, אז לא כזאת בדיוק.. מנוע 1.5! :wink: )

הבעייה היא שלדעתי לדגם הזה אין בכלל כוח! למרות שאני משאר שלנהג חדש זה בטח הבחירה הנכונה ביותר! הייתי רוצה משהו קצת יותר מספק!

בעייה נוספת היא המחיר! קצת יקרה בשבילי... היות שאני יצטרך לשלם גם על כל האחזקה, אני מעדיף שישאר קצת עודף מהתקציב הנ"ל אע"פ שיש עוד חסכונות!

ושוב אני חוזר אל הלאנטיס.. :cry: עכשיו אני כבר ממש עצוב!

חברים, מה אם הסיליקה? קראתי אליה עד עכשיו במבחני דרכים רק דברים טובים!

למרות שנראה לי שיהיה מאוד קשה למצוא אחת כזאת למכירה היות ואין הרבה בארץ הקודש!

לפי המחירון של לוי יצחק הם גם לא זולות במיוחד.. אבל אולי שווה לנסות??

דרך אגב, אפשר לקבל קצת יותר פרטים על הדגם של הפולו 16V?

אמא... אני לא רוצה לאנטיס!!! :cry::cry: נכון, שלכולם יש! אבל אני לא רוצה!!! :cry:

Please Help!!!

תודה!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הלנטיס כ"כ לא קשורה לכל הדברים שהזכרת, היא לא ספורטיבית בעליל, זוללת דלק ויקרה לתחזוקה.

אופציית הפולו 16V כנראה עונה על כל הדרישות שלך, מנוע קטן וחסכוני עם ביצועים טובים יחסית

שילדה והתנהגות דיי פושרים אבל כנראה מספיק טובים בשבילך .

אחרים ירחיבו יותר.

פורסם

לא טענתי שהיא ספורטיבית! לצערי הרב אני רק יכול להמשיך לחלום עד שאני יקבל מספיק נסיון בשביל לקנות רכב ספורטיבי! אני רק אמרתי שאני רוצה משהו עם קצת כוח לבינתיים!

ממיטב הבנתי (דעות של אחרים ומבחני דרכים) הלאנטיס F דיי נוחה, עיצוב פנימי קודר, אבל את מי זה מעניין?? אמינה (יפנית - לאנטיס!!) ודווקא לא זוללת הרבה דלק. אם אתה מדבר מנסיון אישי/חבר, אני בשמחה ייקח את השיקולים האלו בחשבון!

דרך אגב, מישהו יכול לפרט לי קצת יותר על המפרט של הפולו 16V?

תודה שוב ושוב ושוב!!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מה דעתך על אופל טיגרה מנוע 1400 שנת 98-99 ?

גיר ידני

רכב גרמני

הרבה פוזה :p

(במקרה.. אני מוכר אחת אז אם אתה מעוניין - ה"פ)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אוקי. הנה קצת פרטים על הפולו 16V..

בשביל איכות נסיעה סבירה בשבילך - מנוע 1400 16 שסתומים. 100 כ"ס. גיר ידני.

בשביל הלוק - 3 דלתות(לרוב בארץ), חישוקי מגנזיום.

בשביל האמינות - בעיה שחוזרת על עצמה היא נפילת החלון בצד הנהג (לא משהו קריטי)

בסך הכל, חבילה משתלמת שעונה על הצרכים שאתה מבקש.

יש אחת ברחוב שלי, שנת 97' שלפני שהוא היה עליה שלט למכירה. נראה לי שהיא עדיין למכירה.

בתקציב שלך נכנס גם מודל 98'/99'.

הנה המודעה, ברר פרטים - http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=25983

172

פורסם

רד מהסליקה.

אני לא מבין איך אתה יכול להזכיר חסכנות ומנוע של 2.0 ליטר באותה הנשימה, מה גם שאפילו סליקה בת עשר ויותר עדיין לא נכנסת לך לתקציב.

תמשיך בקו של היאריס (אם הבנתי נכון ויש לך את ה-T-sport בבית, אני לא מבין למה אתה אומר שהרכב הזה לא מספיק. בתור נהג מתחיל לנהוג על רכב שיורד מ-10 שניות למאוץ 0-100 והניהוג שלו למירב הבנתי הוא מהטובים שקיימים בצד הזה של ה-100 אלף ש"ח אתה די הרווחת לדעתי, אבל אולי לא הבנתי אותך נכון. אם צדקתי, אז קח את ה-T-דפםרא ושכנע את אבא שיקנה רכב חדש, לא נראה לי שתצטער :wink: )

בקשר ללנטיס, אם אתה רוצה שילוב, ולו המינימלי ביותר של ביצועים עם חיסכון אז תצטרך מנוע קטן כדי שלא תהיה לך צריכת דלק גבוהה (קטן, להגדרתי, 1.6 ל' לכל היותר, כש-1.6 זה כבר לא כל-כך קטן...) ועם זאת גם הרכב צריך להיות קטן למדי כדי שמנוע "קטן" עדיין יוכל להניע אותו כראוי.

ה-16V נראית לי בחירה מצויינת, או, אם אתה רוצה רק חיסכון ואמינות אז לשרייד יש למירב הבנתי מוניטין מצויינים בתחום.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה. אני הייתי יורד לחלוטין מהסליקה ושכמותה בשלב הזה, וגם הלאנטיס F לא נראית לי כמו מה שאתה צריך.

בכל מקרה בהצלחה בהמשך.

פורסם
ודווקא לא זוללת הרבה דלק. אם אתה מדבר מנסיון אישי/חבר, אני בשמחה ייקח את השיקולים האלו בחשבון!

קבל דיון מהשבוע החולף על צריכת הדלק הגבוהה בלאנטיס -

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=26670

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אוקיי חברים אחרי חשיבה נוספת ותגובות נוספות של אנשים החלטתי לרדת מהנושא של הסיליקה והלאנטיס, לפחות לבינתיים.

מה שמוזר זה שלאחי הבכור היה את ה323F (פעמיים!!! :? ) והוא מאוד אהב את האוטו! הוא זה שהציע לי לקנות את הדור השני! אמר שהצריכת דלק לא נוראית במיוחד ודיי נוחה וכו' וכו' וכו'

:!: לגבי הסיליקה, נכון, היא לא נכנסת לי לתקציב והיא לא ממש חסכונית! אחרי בירורים נוספים הבנתי גם שקשה מאוד למצוא חלקים בשבילה במקרה של אישפוז במוסך.

בקשר ליאריס TS רק צחקתי בקטע של העגלה! שייכת לאח שלי, "senda" מהפורום!

אני בספק מאוד אם הוא יהיה מעוניין למסור/למכור לי אותה ולקנות לעצמו משהו אחר! כי לפחות נכון לעכשיו חתונה בהחלט נראית בעתיד הקרוב! :lol:

חוץ מזה שאני חושב שהיא לא ממש מיועדת לנהג חדש!! לפחות לא בתור רכב ראשון! :(

דרך אגב, גם חשבתי על אופל טיגרה בהתחלה, אבל היות שאני דיי חלוק במחלוקת (עם עצמי) לגבי העיצוב שלה :lol: ומכירה המופרז ביותר!! החלטתי בסוף שלוותר. מה גם שביצועים לא נמצאים בתפריט של זו..

הפולו אכן קוסמת לי כרגע.. וחיפושים אחרי אחת מתחילים ברגע זה! רק שמעתי ממישהו שיש איזו שהיא בעייה במערכת החשמל בדגם הזה??!!?? יכול להיות?

תודה לכם על כל העזרה והסבלנות לעקשנותי!

תום

פורסם

הסליקה מאודדד נדירה ובעלת חלקים חילופיים יקרים מאוד וקשה למצוא אותם.

לבן של שכנים שלי יש סליקה אדומה חמודה מאוד

אם אתה רוצה משהו בתקציב עד 50,000 ש"ח אז אתה יכול לחשוב על ההונדה סיוויק קופה

לא הכי קל למצוא אבל אפשר.

יש לה מנוע 1.6 עם 125 כ"ס ביצועים טובים מאוד ולדעתי מכונית יפה מאוד :2gunfire:

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

בקשר לבעיות החשמל בפולו, מסיור וממשובים על הרכב של בעלים של כאלה בחו"ל, הבעיה הנפוצה והיחידה כמעט היא בעיית החלון החשמלי.

אבל נראה לי שלכל מי שנפל לו החלון, קיבל תיקון חינם מצ'מפיון, כך שהבעיה הזו לא אמורה להטריד אותך.

תתחיל לחפש אחת במצב טוב, ויאללה תהנה ממנה :wink:

172

פורסם
אוקי. הנה קצת פרטים על הפולו 16V..

בשביל איכות נסיעה סבירה בשבילך - מנוע 1400 16 שסתומים. 100 כ"ס. גיר ידני.

בשביל הלוק - 3 דלתות(לרוב בארץ), חישוקי מגנזיום.

בשביל האמינות - בעיה שחוזרת על עצמה היא נפילת החלון בצד הנהג (לא משהו קריטי)

בסך הכל, חבילה משתלמת שעונה על הצרכים שאתה מבקש.

יש אחת ברחוב שלי, שנת 97' שלפני שהוא היה עליה שלט למכירה. נראה לי שהיא עדיין למכירה.

בתקציב שלך נכנס גם מודל 98'/99'.

הנה המודעה, ברר פרטים - http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=25983

תוסיף ללוק שלה SUNROOF

בעיית החלון היא בשני הצדדים ולא רק בצד הנהג, אבל ברגע שהיא קרתה , וסביר להניח שקרתה, אז גם סביר להניח שהיא תוקנה ולא תחזור..

בנוסף , אין שום בעיות במערכת החשמל.

שיהיה בהצלחה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה לכולם!!!

אני עוד יעדכן אותכם!! :D

תום

• תוכן חדש...