Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי היום עם מוכר, הרכב הוא קסרה 2002 יד 2, יד ראשונה הייתה ליסינג מימוני נהג יחיד.

קודם דיברתי עם אישתו שנשמעה מש נחמדה והיא נתנה לי פרטים יבשים ואמרה שעדיף שאני אדבר עם בעלה.

בעלה נשמע בחור אמין ומסר הרבה מידע לגבי תקלות (הדיסק לא כל כך עובד והוא מנסה למצוא אחר), חלונות חשמל קדמיים הוחלפו לפני חצי שנה). האוטו עומד אצל חבר שלו שהוא מכונאי/סוחר (ככה נראה לי), לגבי היסטוריית טיפולים הוא אמר שיש היסטוריה חלקית כי יש לו הרבה חברים בתחום שביצעו עבורו טיפולים לאוטו. הוא אמר שפעם ניסה למכור לסוחר והסוחר אמר שיש פגיעת שילדה שלא תוקנה (ע"פ בדיקה ויזואלית) למרות שמוכר קנה את האוטו בבדיקה לא הייתה שום פגיעת שילדה והוא בעצמו לא עשה שום תאונה עם האוטו. הוא אמר שאין בעהי שאני אקח את האוטו למוסכניק שלי שיבדוק את זה, הוא הוסיף גם שאפשר שחבר שלו יתקן את זה אבל זה רק בתנאי שאני מסכים מבחינת הניגוד אינטרסים.

לסיכום: מצד אחד האוטו עומד אצל סוחר, היסטורייה חלקית, טופל אצל חברים בתחום.

מצד שני קילומטרז' סביר יחסית לשאר הקסארות בשוק, המחיר הוא 5 מתחת למחירון, אם יהיה צורך לתקן משהו אחרי הבדיקה הוא אמר שאפשר להתקזז, הוא היה מאוד ישיר ולא הסתיר כלום, הציע לי לקחת את האוטו למוסכניק שלי, הציע גם אפשרות שחבר שלו יתקן אם אני רוצה(!) והוא בעצמו העלה את עניין הניגוד אינטרסים שבתיקון הזה.

מה אתם אומרים, שווה לנסוע לבדוק?

פורסם

השאלה היא האם לפי אותה "היסטורייה חלקית" אפשר לאמת את הקילומטראז' של הרכב.

הרבה אנשים נשמעים נחמדים ואמינים בטלפון ובמציאות מתגלה פרצוץ אחר לגמרי. כמובן שלא יזיק לבדוק אבל במשנה זהירות.

פורסם

בעלה נשמע בחור אמין (גם בקליפ של חמישייה קאמרית שקישור שלו מסתובב בפורום הסוחר נישמע אמין) ומסר הרבה מידע לגבי תקלות (הדיסק לא כל כך עובד והוא מנסה למצוא אחר), חלונות חשמל קדמיים הוחלפו לפני חצי שנה). האוטו עומד אצל חבר שלו שהוא מכונאי/סוחר (ככה נראה לי), לגבי היסטוריית טיפולים הוא אמר שיש היסטוריה חלקית כי יש לו הרבה חברים בתחום שביצעו עבורו טיפולים לאוטו. הוא אמר שפעם ניסה למכור לסוחר והסוחר אמר שיש פגיעת שילדה שלא תוקנה (ע"פ בדיקה ויזואלית) מה זה פגיעת שלדה שלא תוקנה? אוטו בא כולו עקום וסוחר סירב לקחת את האוטו ולשקם?

לסיכום: מצד אחד האוטו עומד אצל סוחר, היסטורייה חלקית, טופל אצל חברים בתחום.

מצד שני קילומטרז' סביר יחסית לשאר הקסארות בשוק, המחיר הוא 5 מתחת

אני התגשתי כמה נקודות ורשמתי הערות בנושא (בכחול). לפי התיאור, העיניין ניראה לי חשוד. יכול להיות שהסיפור באמת כפי שהוא מהתיאור, רבל מכיוון שהזכרת שהרכב עומד אצל סוחר, אני חושב שמדובר בסוחר והמסביב זה סיפור כדי למשוך אותך.

שיקול שלך.

אם בכל זאת החלטת ללכת לראות את הרכב, קח אותו למכון בדיקה או לפחות למוסך מכונאות + פחח. מצד שני, אם לבחור הזה יש הרבה חברים בתחום, יש סיכוי שבאותם מוסכים תיפול על חברים שלו (עם כל המשמעות של תוצאות בדיקות כאלה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מציע לך בתוקף להתרחק,כל הסיפור נשמע מוזר וחשוד.

לא מדובר ברכב נדיר ועל כן אין מקום ליטול סיכונים מיותרים.

שיהיה בהצלחה:עופר

פורסם

זה סיפור כיסוי קלאסי של סוחרים, שמציגים את עצמם כמוכרים פרטיים.

תתעניין, על שם מי רשום האוטו, ומה מופיע ברישיון רכב בסעיף "תאריך בעלות", ובסעיף "בעלים קודמים"

פורסם

הסיפור נשמע מסריח מדי אני הייתי מתרחק , גם מה שתארת כפלוס של האוטו (קילומטרז נמוך ) יכול להיות מזוייף אצל סוחר .

פורסם

הסיפור הזה מחייב בדיקה מעמיקה, מעבר לבדיקת בעלויות, היסטורית טיפולים מוכחת, בדיקות מכון וכיו"ב. שווה רק אם המוכר מפקיד ערבות שאם מתגלה דבר שקר, הוא מממן את עלות הזמן והבדיקות. - לא מעשי ולא שווה ברכב כזה. להתרחק!.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...