Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן ברכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אפשרי בכלל?אם כן מה אמורה להיות העלות המשוערת של הרכבת מזגן במכונית כזו?.האם זה שינוי שמותר לבצע לפי החוק?

לפי החוק אסור ליסוע באוטו אספנות בין 7ל9 בבוקר.האם זה רק בכבישים בין עירוניים או בכל כביש?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עד כמה שידוע לי זה חוקי, הרבה מזגנים מורכבים בארץ ברכבים חדשים (מוניות, אוטובוסים וכו'). המחיר בסביבות אלפים בודדים ניתן לפנות לחברה המתקינה ולברר, אחת הגדולות בארץ היא "אלכס אורגינל" בנשר, 04-8215183 .

פורסם
לפי החוק אסור ליסוע באוטו אספנות בין 7ל9 בבוקר.האם זה רק בכבישים בין עירוניים או בכל כביש?

אסור לנסוע בין 7 ל- 9 בבוקר בימים א-ה שאינם ימי חג. בכל מקום.

עודד

פורסם

מתקינים לא חסר, את הערכה להתקנה תוכל לקנות גם אצל מאירמן בפ"ת.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בפורד שלי קורטינה 1969 מותקן מזגן שאנחנו (אני ואבא שלי) הרכבנו לא קל להתאים לכן לקח זמן רב

המזגן עובד טוב מאוד ולא משפיע אל נסיעת הרכב

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

בוולוואים שלי זה בא אורגינלי, אם כי ב-164 הוא לא עובד כבר הרבה שנים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...