Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז איזה סאב אני יכול לקנות באותו מחיר פחות או יותר?

ושהמגבר mac audio z4200 יגביר את הסאב ואת ה Morel Dotech Ovation

פורסם

יד שניה בא בחשבון?

JBL GTO1004 מגבר חזק ואיכותי ממליץ לך עליו אני מאוד אהבתי ואני לא חושב שאני מתישהו יחליף אותו

תנסה לחפש ביד שניה ב1000 שקל ועם יהיה יותר אז תנסה להוריד

יש גם את הGTO75.4 אבל אני לא חושב שהוא איכותי כמו הGTO1004

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אני ממליץ על ה 75.4 מגבר מצויין מבחינת עלות מול תמורה, וראיתי שמישהו מוכר בפורום אחד כזה ולפי מה שכתב הוא גם חדש במחיר לא רע בכלל, היה לי אחד כזה והייתי מאוד מרוצה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אם אני לא טועה הסאב הוא 250 RMS והתשובה היא אכן כן, הJBL מוציא בגישור לפי ההצהרות 284 ולכן אין לך בעיה הכלל ואותו דבר תקף לגבי המורל, המגבר די עוצמתי וכפי שאמרתי הוא תמורה מצויינת למחיר שלו.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...