Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תומראלי? הזו השראתך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיטוט בפורומים בריטיים הוביל אותי לראלי הזו... (יפיפיה אמיתית ד"א... )

ubb.x?s=3116043451&a=ga&ul=1756055671

Totally stripped inside למשל..

תקרא מה יש לה:

106 Rallye S1 with 1.6 engine - 1.3 head and manifold, K&N 57i, Griffiths Engineering Q-Shift, Stripped-out interior, Carbon Fibre centre console with flick switches and battery cut off, Sparco Seats, 4-point Sparco seat belts, 15" White Monza's, Full respray in Bianca White, Peugeot Sport Exhaust System, GMC 4-2-1 SS Manifold, Cross Drilled disks and EBC Red Stuff Pads - rear disk conversion to come!!!!!!!

השראה :?::wink:

MCS 2008

פורסם
שיטוט בפורומים בריטיים הוביל אותי לראלי הזו... (יפיפיה אמיתית ד"א... )

ubb.x?s=3116043451&a=ga&ul=1756055671

Totally stripped inside למשל..

תקרא מה יש לה:

106 Rallye S1 with 1.6 engine - 1.3 head and manifold, K&N 57i, Griffiths Engineering Q-Shift, Stripped-out interior, Carbon Fibre centre console with flick switches and battery cut off, Sparco Seats, 4-point Sparco seat belts, 15" White Monza's, Full respray in Bianca White, Peugeot Sport Exhaust System, GMC 4-2-1 SS Manifold, Cross Drilled disks and EBC Red Stuff Pads - rear disk conversion to come!!!!!!!

(שום מילה על בולמים/קפיצים, ד"א... מוגבהת :wink: )

השראה :?::wink:

טעות... מנהלים מוזמנים למחוק, בבקשה :oops:

MCS 2008

פורסם

HA HA HA!!!!!! :lol::roll::lol::lol::lol:

לא!!!!!!!

אני השראתו!!!!!

לבחור קוראים רוברט בריג'ן. הוא פירק את האחורה בהשפעתי!!!!!

אני מכיר אותו כבר 1/2 שנה. מאז שהוא יצר איתי קשר כשהוא ראה תמונה של האוטו שלי בPUGS . שלח לו אי מייל ותשאל אותו מאיפה הרעיון לשים ראש של 1300 על 1600 ומי ייעץ לו להוציא את הכיסאות.

הוא כותב בפורום פיז'ו UK תחת השם bridger2 והוא בחור על הכיפאק. הוא בגילי והוא מהנדס בחברת BT.

האי מייל שלו מופיע בפורום פיז'ו.

איזה קטע!!!! אני מושפע ממנו. מכל הראלים בעולם מצאת את זה שמדבר איתי כמעט פעם ביום ושאני ייעצתי לו מה לעשות מהיום הראשון שהאוטו אצלו...

:lol::lol::lol::lol:

its a small world after all...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

עולם קטן, הא :?:

מסתבר שגם בחו"ל, מהנדסים צריכים לחסוך קצת לפני השקעה

ביקירות ליבן, הא :?::wink:

האוטו שלו נראה מדליק ביותר. הקויל-אוברים יהפכו אותו למשהו

קטלני ככל הנראה, לא :?:

תן לי לנחש שסיבוב עצבני (יום הקפות מלא בת'ראקסטון ?) מחכה לך

בטיסה הבאה לממלכה, הא :?:

נבלה :evil:

MCS 2008

פורסם

אכן. כשהייתי בקפריסין ביקרתי את חבר שלי GREENPUG (או קונסטנטינוס) והיה פצצה.

אני מתכנן ליסוע מתישהוא לבריטניה ל"לימודים" ויש לי היום איזה 10 בעלי 106 ראלי שישמחו אם אני אבוא לישון. ד"א רוברט הבן זונה גר 10 דקות מ"דיימון טוויקס".

פורסם

תומר - אם אתה באנגליה, אני בטוח שכמה חבר'ה פה ישמחו אם תוכל להביא כמה דברים מ- Autodelta :D

אני מקווה שאתה מוכן לשלם הרבה OVER-WEIGHT (או שמנוע JTS מוגדש שוקל פחות מ-20 קילו :shock: )

טוב בסדר... אני אסע לשם כדי להביא לעצמי.

שאלה - מה קורה אם אני מפרק לי את המנוע, שולח את הבלוק לאוטו-דלתא, ומביא במזוודה מאנגליה אחרי חודשיים את אותו בלוק טווין ספארק כשמסביבו מנוע טווין טורבו בהנד-בג (לא שולח אותו במטען!)

:D:D

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

:lol:

מה קורה? אתה מקבל שבר בחוט השידרה כי מנוע כזה שוקל איזה 100 קילו...

כשהייתי בספרד, בקושי הצלחתי לדדות לטרמינל בשדה התעופה.. :lol::lol:

הבודק הביטחוני (טרום 11 בספטמבר) חשב שיש לי טילים באליסטיים במזוודה... ורק אחרי שפתחתי אותה הוא עשה לי "וום וום - אסטרה גה אס אי" שזה בספרדית GSI. מסתבר שיש לו אסטרה משופרת,אז הוא נתן לי להיכנס OVERWEIGHT בלי לשלם.

פורסם

רק 100 קילו?

בוא נגיד, שהחיסכון על שיפור המנוע יממן לי שנתיים חדר כושר שלוש פעמים בשבוע, עם ביקור במכון עיסוי לשחרור כל השרירים אחרי כל פעם שאני הולך לחדר כושר. :D

ואז להרים 100 קילו ממש לא יהיה קשה :D

אגב לכל מי שיודע ו/או לא יודע איך נראים בולמי זעזועים קדמיים של אלפא 145 תרשו לי לספר לכם שבשיקוף רנטגן הם נראים ממש ממש ממש מפחידים, ויעשו לכם בעיות בשדה התעופה (אחרי ה- 11 בספטמבר) :D

אני ממליץ לכם לעשות כמוני - להחליף את הפתקיות של המזוודה שלכם עם הפתקיות של המזוודה של החברה, ואז לא יעשו לכם בעיות (יעשו בעיות רק לחברה) :wink:

ואז, כשנשות הביטחון האגרסיביות חופרות לכם את החברה - אתם יכולים לעלות בקלות למטוס עם זוג בולמי זעזועים (אחוריים) בהנד-בג. :D:D:D

איתן

שיש לו הרבה מזל שהחברה יודעת גם להסביר לאנשי הביטחון בדיוק מה זה בולמי זעזועים, מה התפקיד שלהם, איפה הם מתחברים במכונית, וכו'. :inlove:

פורסם
איתן

שיש לו הרבה מזל שהחברה יודעת גם להסביר לאנשי הביטחון בדיוק מה זה בולמי זעזועים, מה התפקיד שלהם, איפה הם מתחברים במכונית, וכו'. :inlove:

:? הלוואי עלי :!:

היא לא מבינה אותי בכלל בקטעים הללו :cry:

זה רק אוטו, לא :?::shock::?

MCS 2008

פורסם

לפעמים אני לא יודע אם זה מזל או לא...

פעם אחת נמאס לי מהאוטו. זה היה חודש שבו הלכו לי משכורות של חודשיים על האוטו (משכורת ורבע הוחזרו אחרי זה באדיבותה של עיריית ת"א).

פשוט נמאס לי להשקיע בו.

יצאתי מהמוסך עם אוטו שקט, נעים, חזק, חלק... פשוט מדהים! נסעתי הביתה, הנחתי את המפתחות על השולחן ואמרתי - "זה לא שווה את הכסף. נמאס לי מהאוטו. אני מוכר אותו."

מיד החברה אמרה: "לאאאא" (יש לקרוא בטון מתחנחן וחמוד, כזה שגברים לא עומדים בפניו). "השקעת עכשיו באוטו, והוא בסדר גמור, אם תמכור אותו - מה תקנה במקום? אתה תרד ברמה?"

לא מכרתי, והשאר - הסטוריה! :inlove::inlove::inlove:

פורסם

אידיוט!!!!

היא התכוונה שמעכשיו הירידות שלך יהיו על רמה!!!!!

היא רצתה לרדת!!!!!!

אידיוט!!!!!!!!!

למה לא מכרת???

היא רצתה לרדת ואתה פיספסת!!!!!

בחורה שיורדת מרצון זה נכס!!!!!!!!!!!

פורסם

אידיוט!!!!

היא התכוונה שמעכשיו הירידות שלך יהיו על רמה!!!!!

היא רצתה שתרד לה!!!!

היא התכוונה -"עכשיו כשתמכור תרד ב-רמה?"

כלומר - ,הירידות שלך יהיו על רמה?

טוב שלא מכרת...

יש לזה ריח רע...

סתאאם - דווקא אני חולה על הריח :twisted: [/b]

• תוכן חדש...