Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הן שרדו את התחזוקה כי הרוב מטפלים בהם במוסכי חוץ(יצרן) רכבים כמו האמרים, ריוסים, ג'פסים, אבירים, מתקנים על ידי חיילים סדירים שהם חודשיים במקצוע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
רכבים כמו האמרים, ריוסים, ג'פסים, אבירים, מתקנים על ידי חיילים סדירים שהם חודשיים במקצוע

אתם מוזמנים לבוא ולראות את מצב האמרים, ריוסים, ואבירים אצלי בגדוד, הם מטופלים באהבה רבה ע"י בוחן הרכב והמכונאים של הגדוד (אני אחד מהם) כולם בלי יוצא מן הכלל מתוחזקים מכאנית וקוסמטית כאילו רק יצאו מהמפעל וחבל שזה לא ככה בכל היחידות.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
דווקא הגיוני פלוס:lol:

כולל האמרים:shock:

דווקא חצי הגיוני, להשקיע מעט מאד כסף על משהו שמהווה פלאטפורמה זולה להוספת כל הציוד הצה"לי הנחוץ, ויכול להגיע למקומות "מעניינים".

מעניין מה יכולות השטח שלו.

כולל מרכבות ( אולי לא בפניות אבל מתהפכות)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אתם מוזמנים לבוא ולראות את מצב האמרים, ריוסים, ואבירים אצלי בגדוד, הם מטופלים באהבה רבה ע"י בוחן הרכב והמכונאים של הגדוד (אני אחד מהם) כולם בלי יוצא מן הכלל מתוחזקים מכאנית וקוסמטית כאילו רק יצאו מהמפעל וחבל שזה לא ככה בכל היחידות.

חביבי שיררתי ביחידה סגורה כמו גדוד, הייתי מנקה מהרכבים הצבאיים את האבק על המנורות כי היה לי את כל הזמן שבעולם, כאשר אתה משרת ביחידה פתוחה ואומרים לך עם תסיים את הרכב אתה הולך הביתה אתה גם מדביק את הפנס עם איזולירבנד במקום הברגים שאיראה שלם וזהו, וזה מה שעצוב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...