Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לתושבי הדרום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל ראוי לציין שבימים אלו אני מחזיק את ידכם וידי צה''ל, בתקווה שזה יגמר שנוכל לחזור לשיגרה ולחיים הרגילים משני הצדדים, ומי יתן שגלעד שליט ישוב.

לצורך כתבה שאני מכין רציתי תחילה לדעת איפה ממוקמת הגבעה הזאת שכולם מגיעים אליה ומשקיפים על עזה ופעולות צה''ל?

ראיתי את הלינק הזה http://www.hnn.co.il/galleries_show.php?id=6380.

היכן בדיוק היא ממוקמת, איזה עיר, איזה אזור איך מומלץ להגיע מתל אביב?

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

גבעת האהבה , כך לפחות מכנים אותה , בין שדרות לרצועה , על הכביש בין יד מרדכי לניר עם.

אחרי קיבוץ ארז ,לפני התחנת דלק בצד ימין .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי , אני מהאזור ולא מכיר את השם...אבל יכול להיות - בכל מקרה ההוראות שלך מדוייקות.

כפיר , אם אתה רוצה להמנע מכל עמךישראל באותה הגבעה , אני מציע את "גבעת העתיקות" מערבית לקיבוץ מפלסים.

צופה על שטח רחב יותר של הרצועה והנוף לא פחות טוב ( אם יש לך משקפת טובה בכלל חגיגה ).

הנקודות המדוברות מסומנות(בקירוב...) בורוד.

הצפונית יותר "גבעת האהבה" , הדרומית יותר "גבעת העתיקות".

94860785ll7.jpg

ניתן ללחוץ להגעה לגודל המקורי.

שבת שלום !

ים סוסנה

פורסם

האמת הנקודה שסימנת ליד מפלסים , היא דווקא די נמוכה .

יש צפונה יותר את גבעת ניזמי , עם נקודת תצפית מעולה , וכבר קרובה מאוד לגדר, ויש מערבה יותר עוד נקודה לא רעה , רק שצה"ל כנראה ירחיק אתכם ממנה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ברור שיש נקודות יותר טובות (הכי אלמנטרי - המצפור ע"ש נביה מרעי ז"ל - אבל הוא סגור לכניסה עכשיו ) אבל מ"צ שורצים פה כמו זבובים וגם אם תצליחו להגיע לנקודות הטובות יגרשו אתכם תוך דקות בודדות, ניסיתי. כמה פעמים.

הנקודה ליד מפלסים היא האחרונה הטובה שידועה לי שלא בשטח הצבאי הסגור ( היא כן על הנייר, אבל מ"צ לא עושים בעיות עד לנקודה זו ).

האפשרות היחידה להגיע עמוק היא על כלים חקלאיים בלבד ( וכך עשינו לאחר שגירשו אותנו כמה פעמים "על אזרחי"), כיום ניתן להגיע עד 300 מטר מגדר המערכת( שכחתי את שם הציר...).

פורסם

בעיקרון לא , המחסום בפניה ימינה מהכביש , ממש 60-80 מטר לפני האנדרטה.

עכשיו עם הפסקת האש והכל , אני חושב שלפחות לחנות במחסום וללכת ברגל יאפשרו לך.

שבוע טוב

ים

• תוכן חדש...