Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן ג'מפי - 150,000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי ללכת על ג'מפי עם 150,000?

כמה אורך חיי המנוע הממוצע שלה?

אני מדבר על רכב עם אחריות. לא מאדם פרטי.

פורסם

אחריות לחצי שנה או 30000 ק"מ.

שנת 2006.

רוצים 74,000 ש"ח כאשר המחירון 86.

מעניין?

קבלתי המלצות על הג'מפי. כאמין וחסכוני ובכלל.

אני מתלבט בין חיפוש כזו לטויוטה הייס.

פורסם

הק"מ די גבוהה לטעמי. הרכב אמין וחסכוני ביותר, מרגיש ומתנהג כמו מנוע בנזין. אני ממליץ על מנוע ה-1.6HDi.

הייתרון של הטויוטה הוא במרחב הפנימי.

שווה להמשיך לחפש אחת עם ק"מ שיותר מניח את הדעה, אבל גם זו אופציה.

פורסם

75K ק"מ לשנה משמע הרכב עבד קשה מאוד, והשאלה הראשונה היא האם הרכב טופל כנדרש , והאם יש לו ספר טיפולים מפורט.

במידה וכן , לדעתי המחיר גבוהה לתמורה, ובמיוחד בשוק הרכב של היום שהוא יותר חלש מחלש.

בנוגע למנוע, לא מדובר על מנוע ה 1.6 HDI , למיטב זיכרוני מדובר על המנוע הישן 1.9 ליטר ואו 2 ליטר HDI.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כמה אורך חיי מנוע של ג'מפי? בגדול?

ההתלבטות בין הייס שנת 2003 עם 270,000 או ג'מפי 2006 עם 200,000 ק"מ.

ההייס בערך ב 60,000 ש"ח וההייס בערך ב72... משהו כזה.

פורסם

אתה מתכוון שהג'אמפי ב-72K, כן?

הג'אמפי חדשה יותר ובעלת ק"מ נמוך יותר - אז מה ההתלבטות? כמובן שאל תוותר על בדיקה במכון.

במסגרת עבודתי הקודמת היו תחתיי כמה רכבים כאלה, רובם עברו את ה-200K בעבודה מאוד מאומצת (משקלים) ונהגים שלא עשו לרכבים חיים קלים. לא שמעתי על בעיות עם הרכבים האלה עד היום.

המלצה שלי אלייך היא להמשיך לחפש עוד קצת אקזמפלר עם ק"מ נמוך יותר.

פורסם

א. להייס סיפרו לי אורך חיי מנוע של מליון ק"מ.

ב. לא קבלתי עדיין תגובה לכמה אורך חיי מנוע של ג'מפי.

ג. עדיין ההייס זולה ב 10 - 15 אלף ש"ח.

ד. ההייס ע נ ק י ת, אמנם רכב הסעות.. ונראית מאוד מחוספסת אבל עם 10 מקומות.

פורסם

אני מכיר קורולות שהגיעו ל-400K ועדיין נוסעות והייס שהוחלף מנוע אחרי 250K. זה משתנה שתלוי בהרבה פרמטרים, כגון רמת האחזקה ואופי הנסיעה.

אל תשכח שק"מ גבוהה לא שוחק רק את המנוע אלא גם את כל שאר המכלולים ברכב.

אני חושב שזה יהיה חוסר אחריות מצידי להגיד לך שהמנוע יכול להגיע לככה וככה ק"מ. המנועים של ההייס הוכיחו אמינות מעולה לאורך זמן ואין מניעה מלעבור את ה-500K בלי בעיות מיוחדות (בגירסאת נוסעים, לא מטען).

המנוע של הג'אמפי (החדש) לא מספיק וותיק אם כי כרגע הוא עושה רושם מצויין.

הייתרון היחסי של הג'אמפי הוא בנוחות הנסיעה ולא יותר מזה.

השורה תחתונה, במיוחד ברכבי סולר - למצוא רכב עם ק"מ כמה שיותר נמוך ורמת אחזקה גבוהה.

שים לב שלפי חוק אתה לא יכול להסיע יותר מ-8 נוסעים ללא היתר ממשרד הרישוי ("אוטובוס זעיר").

• תוכן חדש...