Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אל תשכח שבנוסף לרדיו דיסק קומפוננט וסאב אתה צריך גם מגבר!

שזה גם הוצאה..אולי פשוט תיתן תקציב לכל המערכת וככה נעזור לך..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכול סאב עדיף שהייה לו מגבר מונו. כי הוא צריך כוח.

מגבר 2\4 ערוצים לא תמיד הייה מספיק חזק,

אלה עם כן מדובר באיזה דול מונו אקסטרים של ג'נסיס.

הוא בטוח יספיק.:wink:

פורסם

לא רק עדיף במקרה הזה חייב

הסאב p3 שנתתה קישור אליו הוא סאב דק בתיבה המיועדת לרכב טנדר

הוא סאב עם שני סלילים של 4 אום משמע שבחיבור מקבילי סופי ההתנגדות תהיה 2 אום ולכן חייב מונובלוק.

כי 99% מהמגברים 4 ערוצים לא יורדים ל-2 אום מונו. {איזה מגבר יש לך.?}

פורסם

אבל המערכת שבנתים ניסתי להרכיב היא בסדר?

או שיש למישהו בעייה עם איזה מוצר כל שהוא כמו: הסאב p3 או שעדיף dvd באוטו ולא איזה רדיו טיפ דאבל דין?

פורסם

מה זה עדיף.?...את העדיפות אתה קובע.

החלקים שבחרתה הם ראויים ,השאלה לאן אתה מכוון.?..רוצה DVD.?..רוצה מערכת SQ..?..איזה מגבר יש לך..?

האם יש רמקולים אחרויים..?..איזה אוטו..?.האם יש מערכת קיימת ואיזה..?...

למה דווקא דאבל דין..?

תענה על השאלות הנ"ל ונוכל לסדר לך את המערכת הטובה ביותר שניתן להביא ב-630 דולר.

פורסם

האמת שאני לא ממש מתלהב מdvd ולכן חשבתי שהרדיו טיפ במחיר שיש שם די וי די יותר איכותי!

יש לי גולף 2001 ויש גם בדלתות האחורים רמקולים ואין לי מושג איזה מערכת יש שם! קניתי את הרכב לפני שלושה חודשים! (הרעיון שלי זה להעביר את הרמקולים שיש לי בדלתות מקדימה לאחורה (כי הם מצוינים לעומת מה שיש מאחורה . ואז אני ירכיב קומפוננט מקדימה.

ואין לי רמקולים מאחורה כאילו אין לי חורים בפלטה שם (ואני לא מתכוון לעשות). ועיקרון אני לא מתכוון להוציא יותר מ650 דולר!

יש לי מגבר מעפן של פלטיניום 120 כזה כסוף ושחור. אבל לא אכפת לי איזה מגבר היה העיקר שהיה סבבה .

ודווקא דאבל דין בגלל שהוא יפה ומשלים את החלל בדאש בורד בגולף. ודיוידי לא יודע יכול להיות שכן כאילו לא ממש אכפת לי (אם זה יעלה במחיר סביר אז כן אבל העניין שהיה איכותי יותר מהרדיו דיסק של פיוניר הדאבל דין)

וניראה לי שאני יצטרך מונו בלוק (אבל אני ישיג פה מאיזה חבר).

ואם תצליח להרכיב לי מערכת יותר טובה ממה שצינתי אני ישמח ! (אני ממש לא מבין איזה סאב באמת הכי טוב במחירים האלה וכל זה מה שציינתי שבערך מה ששמעתי מאנשים "שסאב זה רק רוקפורד" ופאנל זה רק פיוניר" ודברים כאלה.)

פורסם

זאת אומרת ?

כי פשוט גילתי שזה כמו מה שחושבים !(שהכי זול מהאיטרנט וזה כאילו מחו"ל)

יש לך מס וזה תלוי איך אתה משלם והם לוקחים 2 אחוז על מוצר וההובלה של 3 מוצרים בערך 500 דולר!

עדיין שווה? להביא את שלושת המוצרים (שהזכרתי בהתחלה) ב1100 דולר (פחות או יותר)?

האמת שבארץ יקר למרות זאת כי בדקתי רדיו טיפ כמו שציינתי אבל דגם ישן בהרבה (כאילו מה שאני רוצה זה 8000bt ומה שיש פה זה6050 ואפילו אין bt ) אז פיוניר רוצה עליו 1800 וניראה לי בלי מע"מ!

אז מה אתם אומרים חברה?

פורסם

מצאתי אתר יותר טוב מהקודם (לפחות עושה רושם כזה)

www.woofersetc.com

האם מישהו יכול להרכיב לי בבקשה מערכת עד 650 דולר?

שיכלול: קומפוננט 6.5 (לא משנה החברה אבל שהיה טוב)

סאב 12 (ההיתי הולך על הp3 אבל אם יש משהו יותר טוב אז יתקבל בברכה)

ואיזה רדיו טיפ (בהתחלה חיפשתי דאבל דין, אבל אני לא מוצא משהו טוב וזול אז אם יש מסך dvd שניכנס בתקציב או איזה דאבל דין טוב ,יש לפיוניר אבל לא מצאתי באתר הזה!)

זה מאוד חשוב אז בבקשה אם יש מישהו שיוכל לעזור אני אשמח מאוד!

ומצטער שאני משגע אותכם...

• תוכן חדש...