Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מארזי MINI ITX לCAR PC קטנים ל PCI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי לדעת אם המארזים לCAR PC ללוחות mini ITX שנמכרים ב ebay מספיקים בגודלם להרכבה של כרטיס קול PCI ?

כי הם נראים לי קטנים מידי!

ועד כמה מומלץ בכלל להשתמש בכרטיס קול PCI ולא בכרטיס שיושב על הלוח?

פורסם

+1

גם אני חיפשתי אחד עם מקום ל PCI אבל היה מאוד קשה למצוא.

ניתן להתשמש ב RISER שנותן זוויות של 90 מעלות לכרטיס ואז אולי תוכל להכניס כרטיס, יש גם מאריכים ואז אתה ממקם את הכרטיס מחוץ למארז.

עד כמה מומלץ?, תלוי בדרישות שלך, וכמובן בלוח אם, יש לוחות אם עם איכות סאונד טיפה שונות אחד מהשני, אבל זה לא משתווה לכרטיס קול, שוב הכול תלי בדרישות שלך, תנסה קודם בלי ותראה אם חסר לך איכות, לך תדע אולי תהיה מרוצה מהאיכות כמו שהיא....

בברכה

טל.

פורסם

שווה להשקיע עוד כמה שקלים על כרטיס קול טוב לדעתי

אני חושב שסאונד איכותי זו אחת הדרישות של אנשים שעוברים ל CARPC

אבל זה תלוי בדרישות שלך באמת

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

כן - אתה נמצא בו :)

CARPC נכלל בתוך מולטימדיה לרכב אז אין לו תת פורום משלו, אנחנו קהילה אחת מאוחד מהPC ועד הCAR :D:D

פורסם

יש לי את MOREX 2766 ונכנס בו Audigy 2 עם RISER. על הדרך נכנס גם הרדיסק 3.5 ויש גם מקום לDVD-SLIM

[under construction]

פורסם

ומה אתם חושבים על Morex 5677 ?

ראיתי שהוא גם מגיע עם ספק , השאלה אם 60W יספיקו בשביל לוח עם Atom330 ??

מישהו יודע אם יש לספק הזה בכלל אופציה לבקרה על כיבוי והפעלה אוטומטים?

• תוכן חדש...