Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת אני יודע שיש את כל אלה שיענו בשאלה אז ננסה לקצר את זה.

רמקול אחד לא עובד אצלי הרמקול הקידמי הטווטרים עובדים בסט קומפוננט מורל. הקידמים מחוברים למגבר הרמקול הימני לא עובד מה יכול להיות האם נשרפה יציאה במגבר?

פורסם

לא ניראה לי שנישרף היציאה במגבר

הכל יכול להיות תבדוק טוב את החוט שלא יצא!

או שתנסה לפרק את הרמקול שלא עובד ופשוט תחבר אותו ישירות ליציאה אחרת

ואם עדיין לא עובד או שתנה לתקן ואם לא משתלם לך לפח

מקווה שעזרתי

שי :roll:

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

רמקול שמאל לא עובד סט קומפוננט של מורל איך אני ידע אם זה יציאה נשרפה? או משהו לא מחובר. הטוייטר עובד אם זה אומר משהו?

פורסם

זה לא משנה בכאל זאת את תתצתרך לפרק אותו כי הוא לא עובד

תיראה שלא ניקרע משהו ברמקול

ותיבדוק את היציאות של הרמקול שהכל בסדר (+/-)

בהצלחה!:wink:

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

למה שפשוט לא תחבר רמקול אחר לאותה יציאה במגבר אליה מחובר הקומפוננט הלקוי, וכך תירא אם מקור הבעיה במגבר או לא.

...

פורסם

קח סוללה של 1.5 וולט .

הוצא את החוטים של הרמקול בחיבור המגבר.

כלומר נתק אותם.

גע בזהירות במגעי הסוללה עם החוטים, לזמן קצר בלבד כל פעם.

עבוד עם חבר. בקש ממנו שישמע האם הוא שומע את א. הטוויטר, ב. הוופר.

אם שומע את שניהם אז זה או המגבר או הרדיו דיסק , או מה שמחבר בינהם.

פורסם

וואי חבר'ה מטורף אי אפשר להעביר rca במגבר לשנות את היציאות כלומר אחורה קדימה ולבדוק אם לא נשרפה יציאה כי הטוויטר עובד זה אומר משהו?

פורסם

אין מה לשנות יציאות - אם אתה עובד עם קומפוננט, אתה עובד דרך קרוס (אלא אם כן אתה עובד אקטיבי, מה שאני בספק)

ואתה טוען שהטויטר עובד - מה שזה אומר, זה שהיציאה במגבר בסדר, כי אם לא, לא היית מקבל אות בטויטר.

אז כמו מה שכמה וכמה חבר'ה הציעו, זה לבדוק את החוטים של הרמקול שלא עובד.

במידה והם מחוברים לקורס, נתק אותם, והצמד סוללה לרגע לשני הקצוות. אם הרמקול משמיע צקצוק, כנראה שיש בעיה עם הקרוס או עם המגעים לקרוס,

אם לא, כנראה שהאלמנט גמור.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

קודם כל תודה לעוזרים אז ככה היית אתמול בהתקנות והוא גם אמר אם הטוויטר עובד אז לגבי היציאה זה בסדר בהתחלה הוא חשב שזה הקרוס אבל הוא בדק עם רמקול אחר ואז עבד אם כך הרמקול שבק חיים? הייתכן? מה הסיבות?

פורסם

בהחלט ייתכן שהרמקול שבק חיים. לי היה מקרה דומה לשלך: התקינו לי מערכת ולאחר שבועיים בערך שמתי לב שטויטר שמאל בלי שום סיבה מיוחדת לא הפיק שום צליל, אבל המיד כן עבד. הבעיה נפטרה לאחר החלפת הטוויטר. אין מה לעשות לפעמים דברים מתקלקלים גם ללא סיבה גלויה לעין.

בכל אופן אם יש לך עדיין אחריות גש למתקין שלך או למי שרכשת ממנו את הציוד ונסה להחליף את הטווויטר ותעדכו אותנו כשהכל יסתדר.

בהצלחה.

אלכס.

פורסם

אתה או המתקין בדקתם האם הרמקול מחובר בכלל ? אולי החיבור השתחרר ? :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

כן פתחנו ואם כל מת פשוט כך הוא חיבר רמקול אחד סתם רמקול 6 על 9 ועבד. האם לא אמור לפני לתת סימנים שהולך למות הרמקול?

• תוכן חדש...