Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.....

יש לי רנו קליאו... עכשיו הבד שצמוד לדלת הפנימית, שמכסה את הברזל והחלודה של הדלת עצמה, התנתק מהמקום שלו, רציתי לדעת עם איזה דבק אתם ממליצים לי להדביק את הבד בחזרה למקום?

עוד משהו, הבד לא היה דבוק לדלת, אלא הפלסטיק של הדלת החזיק אותו, עכשיו מה צריך להוציא את כל הפלסטיק בשביל להחזיר או שעדיף עם דבק?

 

תודה רבה..............

פורסם

תמיד רצוי להחזיר מצב לקדמותו.

פרק את הפלסטיק, בעדינות בכדי לא לשבור איזה קליפס בדרך, הצמד את הבד החזר הפלסטיק למקומו.

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם
מעט דבק מגע יפתור את הבעיה בקלות.

 

עבודה עם דבק מגע אינה פשוטה כל-כך כפי שזה נשמע.

צריך להכין את השטח, למרוח שכבה שווה(ולא רבה), לחכות שמעט יתייבש(לא יותר מדי), להחליק את הבד בכדי שלא יווצרו בועות או גלים), אך אז נוצרת לנו בעיה עם השוליים העודפים שאמורים להכנס אל תחת הפלסטיק.

כך שחזרנו אל ההתחלה שצריך לפרק את הפלסטיק ולהדק בחזרה כשהבד תחתיו.

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

×
×
  • תוכן חדש...