Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיצת טורים רובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כאשר אני בהילוך P ואני מעביר לD הטורים עולים טיפה והאוטו טיפה קופץ קדימה ככה גם אם אני מעביר לרוורס אז האוטו קופץ אחורה טיפה..

מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?

פורסם

לכותב השרשור שלום רב!!

אתה מדבר פה על שני דברים שונים

1. בכותרת רשום קפיצת טורים שאם אינני טועה באוטומט בהחלפת הילוכים צריכה להיות קפיצה בטורים.

2. אתה אומר שאתה מכניס R האוטו קופץ אחורה או D הוא קופץ קדימה ישנה אפשרות שזאת אחת התושבות , תבדוק תושבת תחתונה בצד ימין שמחברת את המנוע לשלדת הרכב.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
לכותב השרשור שלום רב!!

אתה מדבר פה על שני דברים שונים

1. בכותרת רשום קפיצת טורים שאם אינני טועה באוטומט בהחלפת הילוכים צריכה להיות קפיצה בטורים.

2. אתה אומר שאתה מכניס R האוטו קופץ אחורה או D הוא קופץ קדימה ישנה אפשרות שזאת אחת התושבות , תבדוק תושבת תחתונה בצד ימין שמחברת את המנוע לשלדת הרכב.

אתה צודק חלקית, האוטו רועד ברמות מטורפות כשהתושבת קרועה הוא לא מקפץ, בגיר האוטומטי זה כמעט בכולן הקפיצה בטורים והקפיצה קדימה בגלל הגיר הרציף וזה לפי מה שאמר המוסכניק של רובר כששאלתי אותו לפשר הברדק הזה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אהלן.

ברשותי בדיוק אותו הרכב,216 99 אוטומט

במעבר בין הילוכים בעיקר מ P ל D או מ N ל D ישנה קפיצה קטנה קדימה (אני לא מדבר על קפיצה של קנגרו בוגר עם מכה אכזרית פשוט מין קפיצה ומכה קטנה של דחיפה) לדעתי ולדעת המוסך שבו אני מטפל מוסך מורשה רובר אין שום בעיה עם זה

זהו גיר רציף וככה הוא מתנהג. נהגתי על לא מעט רכבים שמעבר בין הילוכים הייתי מקבל זבנג כזה מאחורה שהייתי בטוח שרכב נכנס בי בכל פעם שהעברתי הילוך.

תהיה רגוע חבר,הכל בסדר

• תוכן חדש...