Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכה ראשונה ברכב :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לצערי הרב שמתי לב שהרכב נפגע ביציאה\כניסה לחניה ( ככל הניראה ), איזה נאחס \:

לא אני עשיתי את זה, וזה פשוט מעצבן ( בן דוד שלי נסע ברכב, שזה כמו הרכב שלו ), במיוחד לאור העובדה שהרכב דיי חדש וזו מכה ראשונה...

ניראה לי שפשוף דיי רציני, וגם הפח נכנס טיפה לבפנים, ובגלל שהרכב בצבע שחור זה דיי בולט השריטה הלבנה הזאת \:

בהזדמנות אני אשתוף את הרכב( גם כן יום נאחס, נתפס לי הגב \: ) וניראה מה באמת הנזק.

11012009125.jpg

11012009126.jpg

פורסם

מכה מגעילה, ובלי לבאס אותך לא נראה לי שאפשר לעשות עם זה משהו מכיוון שהפח נכנס פנימה.

באמת מעצבן לקום ולראות מכה כזו!:x

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
מכה מגעילה, ובלי לבאס אותך לא נראה לי שאפשר לעשות עם זה משהו מכיוון שהפח נכנס פנימה.

באמת מעצבן לקום ולראות מכה כזו!:x

האמת שמזל שלא ראיתי את זה בבוקר, כי מילא יצאתי כולי בקריזה מהבית....

ראיתי את זה כשיצאתי לחדר כושר, השקפתי על הרכב ופשוט התבאסתי :(

והיום הנאחס המשיך, כמו שציינתי גם נתפס לי הגב, גם עשיתי כאסח עם הרכז שכווה והמורה לאנגלית

פשוט יום מגעיל.

פורסם

בהחלט מצער.

לפני שאתה נגש לשטיפת הרכב ודא כי השריטה לא הגיעה עד הפח.

במידה וכן יש לבצע טיפול קל כדי להגן על הפח ממים ומניעת חלודה בהמשך.

פורסם

מסכים עם ליאור, לדעתי עם קצת ווקס תוכל להעלים את כל הלבן לחלוטין.

חצי נחמה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הלבן הזה הוא לא של האוטו, הוא ירד ממשהו אחר, והוא יירד בשנייה עם פוליש ויכול להיות שאפילו ירד עם הזמן בשטיפות.. גם באונו היו לי כאלה שקניתי אותו ועכשיו הכל מבריק ויפה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מחזקת את דבריו של adi.

זו אינה שריטה שיטחית שניתן להסיר עם אמצעים פשוטים כמו פוליש ווקס.

מתוך הצילום שהעלת ניתן לראות כי השריטה עמוקה, וכי ירדו כל שכבות הצבע של הרכב והגיעו אל הפח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם הנושא כזה כואב, לך לפחח ,שלם לו 500-700 ש"ח והכל יחזור לקדמותו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הלבן הזה הוא לא של האוטו, הוא ירד ממשהו אחר, והוא יירד בשנייה עם פוליש ויכול להיות שאפילו ירד עם הזמן בשטיפות.. גם באונו היו לי כאלה שקניתי אותו ועכשיו הכל מבריק ויפה.

אפשרי אבל לא סביר. השריטה הנ"ל עמוקה מאוד ועברה את הצבע. מקווה שאני טועה :|

חוזר על המלצתי הקודמת - תרכוש תרסיס צבע ממוסכי היבואן.

פורסם
אם הנושא כזה כואב, לך לפחח ,שלם לו 500-700 ש"ח והכל יחזור לקדמותו

בן

רק כואב?

שורף בנשמה.

וסתם לידע כללי, הפחח כמובן שעושה את עבודתו טובה מכל עבודה אחרת שאני אעשה לבד, אבל מה שהוא יעשה זה מה שהציעו כאן? ( הכוונה פוליש קטנצי'ק וצביעה מחדש של האיזור )

אם זה באמת מסתכם ב 500-700 ש"ח באמת שזה "כסף קטן" ( יחסית לשווי של הרכב, כן?! )

יותר מאוחר שהרכב יחזור אלי ( עכשיו הבן דוד השני לקח אותו \: ) אני אצא עם מצלמה קצת יותר טובה בתקווה לתפוס זווית יותר טובה ואיכות טובה יותר ( קשה להתקופף עם הגב ), ואולי תוכלו לראות קצת יותר טוב מהתמונות המטושטשות האלו.

פורסם

זאת שריטה עמוקה, זה לא ירד בפוליש ואקס לדעתי.

שריטות שאפשר לטשטש עם החומרים הנ"ל לא עושות כזה כיפוף לפח:shock:

פורסם

הייתה לי מכה דומה במאזדה גם כן.

שטויות, לך לפחח. לא צריך להיות סיפור גדול, כמה מכות מהצד הפנימי, ליטוש, צביעה ונגמר הסיפור.

גם לא צריך להיות יקר כל כך.

• תוכן חדש...