Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה RS 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקטביה MK1 - מתבסס על רצפת הגולף MK4.

אוקטביה MK2 - מתבסס על רצפת הגולף MK5 (שנמכרה עד לאחרונה).

הדור השני - איכותי יותר, מרווח יותר, מאובזר יותר, חזק יותר, מתנהג יותר

ונראה טוב יותר (לטעמי).

תודה רבה על התשובה המהירה. אחרי שהבנתי שהיא לא יובאה לארץ בתצורת סטיישן אני ארד מזה ואחפש איזו סובארו.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקרה שמישהו מתעניין ברכב , אספר לכם מעט אודותיו.

הרכב האמור שימש במקור כרכב האישי של ניר דקל, בסמנו סמנכ"ל סקודה וכיום מנכ"ל צמפיון.

בין היתר הרכב שימש כרכב מבחן מספר פעמים ספורות.

לאחר מכן הרכב נרכש ע"י רוני אקרמן יחצן צמפיון, רוני התקין ברכב צ'יפ. ( כ 217 כ"ס)

לפני כשנתיים וחצי הרכב נרכש מרוני אקרמן דרך אוטו דיל בסכום של כ 90 k. (לדברי המוכר הנוכחי ...)

בניגוד למצויין הרכב יד 3 היום.

לאחר שנסעתי על הרכב ניתן לומר שהוא נמצא במצב חיצוני מצויין, ומצב פנימי טוב מאוד.

הרכב נוסע חזק מאוד, נוטה להתרסק על מהמורות בעיר, כחלק מהכיול הבסיסי הנוקשה וחתך הצמיגים.

לעניות דעתי הרכב עדיין רלוונטי , בזמנו סיכמנו על 52 כמחיר לבדיקה.

יש לציין שאם היה לרכב מחירון הוא היה באזור 45.

באופן אישי אני ירדתי מהרכישה בעיקר בגלל המראה הזעקני של הרכב.

אם ישנן שאלות נוספות, אשמח לענות.

מתי זה בזמנו סיכמתם על 52K?

הרכב בכלל רלוונטי עדיין כי לפי מה שאני רואה המודעה ביד 2 לא התעדכנה מאז ה-13.12, כמעט חודשיים.

פורסם
תודה רבה על התשובה המהירה. אחרי שהבנתי שהיא לא יובאה לארץ בתצורת סטיישן אני ארד מזה ואחפש איזו סובארו.

לא מזמן ראיתי את ה-156 GTA סטיישן בת"א והבנתי שהיא מפורסמת למכירה. יכול להיות רכב סטיישן מאוד מעניין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מישהו יודע מה עלה בגורלה של האוקטביה מיד 2? האם היא נמכרה? כי המודעה הייתה חודשיים ונעלמה (לאחר חודשיים לוקחים תשלום למיטב ידעתי ביד 2).

פורסם
ידידי, ה-vRS (דור שני) יובאה גם בסטיישן.

תודה רבה על המידע אבל מאחר וכנזכר לעיל המכונית הנ"ל נדירה מאד בשתי הגירסאות, אני מבין שהסיכויים שלי למצוא אחת כזו למכירה הם - באופן מעשי - אפסיים.

פורסם
לא מזמן ראיתי את ה-156 GTA סטיישן בת"א והבנתי שהיא מפורסמת למכירה. יכול להיות רכב סטיישן מאוד מעניין.

תודה רבה על המידע אבל מוניטין האמינות המפוקפק (שאינני יודע עד כמה הוא עדיין תקף) וירידת המחיר הגבוהה של מכוניות אלפא מפחידים אותי. בסופו של דבר, אני מחפש מכונית משפחתית (יש לי 3 ילדים) בתצורת סטיישן או מיניואן עם ערך מוסף ותקציב שאינו בשמיים. החלום הרטוב שלי היא ה-M5 סטיישן מהדור קודם והחלום ה"רגיל" :lol: שלי היא ה-S-max עם גיר ידני, שלמיטב ידיעתי לא יובאה לארץ.

פורסם
החלום הרטוב שלי היא ה-M5 סטיישן מהדור קודם .

בחלומות רטובים אנחנו דומים.

אבל תשובתו של הבחור שווה שיקול דעת. ה- 156 סטיישן אולי אינה M5 אבל היא התחלה טובה בכיוון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
156GTA קרובה מאוד לחלום הרטוב שלך

:lol:

ממש לא! אין שום דימיון ביניהן.

הבאסה עם האלפות היא המחירון המתרסק שלהם, אין דבר יותר מבאס מלקנות רכב מאוד יקר ולמכור מאוד בזול.

דרך אגב, אני לא הייתי קונה את הסקודה עם בעבר הייתה רכב הדגמה. אני בכלל לא מבין מה כל כך מיוחד באוטו הזה?

אז נכון היא נדירה ואתה תהיה אחד מהבודדים בארץ עם האוטו הזה, אז מה?

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...