Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה RS 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ודים, הרשה לי לתקן אותך - הרכב נדיר להחריד בארצנו - נקודה.

את מספר האוקטביות vRS (דור ראשון ודור שני) אפשר לספור על 2 ידיים - במקרה הטוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכל הספורטיביות המבוססות על הפלטפורמה הזאת, הסקודה הכי "עושה לי את זה".

הדיסוננס שבין התדמית השמרנית ויעילה של סקודה ליכולות של הדגם הזה פשוט הופכות אותו למגניב ביותר!

שים לב שהמודל הזה משתמש במערכת ההאלדקס (בצע חיפוש) הלא ממש אהודה של קנצרן VAG.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מנתוני המודעה שבתחתית (בהנחה שזהו אותו הרכב) עולים שני נתונים מעניינים:

א. בעל הרכב שמכר את הרכב עם 55 אלף ק"מ דרש 6 אחוזים מתחת למחירון (הק"מ היה נמוך משמעותית) זה אומר שהבחור הנוכחי נסע בשנתיים וחצי 52 אלף ק"מ, קצת מעל הממוצע של הרכב עצמו.

ב. בפרק זמן של שנתיים וקצת הרכב איבד מעל 50 אחוזים מערכו -נתון שמשחק לטובתך כעת ונגדך בעתיד, ומעיד במידה כזו או אחרת על השוק של הרכב.

כרכב הדגמות מצד אחד עובד קשה אם כי ייתכן ומטופל היטב.

הייתי יותרבודק כיצד טופל הרכב בשנתיים האחרונות אצל אותו בחור מאשדוד, וכאן הייתי מתעקש על ספר טיפולים. בעיקר מההיבט של הטורבו. אם התעללו בטורבו, לא הקפידו על שמנים והחלפה בזמן ואתה מקבל טורבו שתצטרך לשפץ/להחליף מדובר בהוצאה לא קטנה.

לסיכום: לא מעל המחירון, לדעתי מתחת, צפה לירידת ערך משמעותית, השאר כסף בצד לטיפולים. רכב מאוד מהנה לנהיגה.

פורסם

היתה לי בעיה דומה עם רכב הדגמה של לובינסקי (לא נכנס לזה...) שגם לו לא היה ידוע מחיר המחירון.

אני הרמתי טלפון להגה ובמקביל דרשתי מהם לבדוק והם התקשרו ללוי יצחק, שנינו קיבלנו הערכת מחירון זהה לרכב.

אם אתה מעוניין לדעת מה מחיר המחירון של הרכב, פנה לאחד הגורמים האלו ובקש הערכה.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

לפני כשנה, וולבו הציעו לי לרכוש S40T הדגמה שלהם, עם אחריות לשנתיים ותנאי תשלום מפליגים, ב- 180 במקום 280.

תעשה לבד את החישוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מהתמונה הזו (עד כמה שאפשר לראות), לפחות מבחוץ היא נראת שמורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במבחן שערך ראם סמואל לאקזמפלר הזה לפני כמה שנים במגזין "הגה", נכתב שמדובר במנוע בעל 5 צלינדרים הממוקם לרוחב. האם זה לא אותו מנוע 1.8 טורבו המפורסם של קונצרן VAG? כי אם כן, כל ההתייחסויות האחרות אליו (איביזה קופרה, פאסאט 1.8T הן רק דוגמאות לכך) מדברות על מנוע בעל 4 צלינדרים הממוקם לאורך.

היכן הטעות?

:idea:
פורסם
שים לב שהמודל הזה משתמש במערכת ההאלדקס (בצע חיפוש) הלא ממש אהודה של קנצרן VAG.

גיא, טעית (לא בכוונה?) - באוקטביה VRS (לא בדור הראשון וגם לא בדור השני) אין מערכת האלדקס.

הנעה קידמית למהדרין.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כל רכב ספורטיבי משנתון מאוחר יחסית ,צריך להיבדק בקפידה

ולא רק מתאונות.

לפי הנתונים המחיר קצת גבוהה.

אני אישית היתי מחפס לאון טורבו 2003

LIOR RR

פורסם
גיא, טעית (לא בכוונה?) - באוקטביה VRS (לא בדור הראשון וגם לא בדור השני) אין מערכת האלדקס.

הנעה קידמית להמדרין.

וואלה? מצטער על הטעות :?

זה רק הופך את הרכב לאטרקטיבי יותר...

מישהו מחפש קליאו ספורט MK1? :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

2. מדובר ברכב נדיר להחריד בארץ - בודדות האוקטביות vRS (משני הדורות - MK1 ו-MK2) שיש בארצנו.

בתור אחד שמשתעשע ברעיון לרכוש אותה הייתי מעוניין לדעת לדעת מה ההבדל בין שני הדורות. ואגב, האם הרכב האמור נמכר?

אני מקווה שזה בסדר שהקפצתי את האשכול הזה במקום לפתוח חדש.

תודה מראש.

פורסם
בתור אחד שמשתעשע ברעיון לרכוש אותה הייתי מעוניין לדעת לדעת מה ההבדל בין שני הדורות. ואגב, האם הרכב האמור נמכר?

אני מקווה שזה בסדר שהקפצתי את האשכול הזה במקום לפתוח חדש.

תודה מראש.

אוקטביה MK1 - מתבסס על רצפת הגולף MK4.

אוקטביה MK2 - מתבסס על רצפת הגולף MK5 (שנמכרה עד לאחרונה).

הדור השני - איכותי יותר, מרווח יותר, מאובזר יותר, חזק יותר, מתנהג יותר

ונראה טוב יותר (לטעמי).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

במקרה שמישהו מתעניין ברכב , אספר לכם מעט אודותיו.

הרכב האמור שימש במקור כרכב האישי של ניר דקל, בסמנו סמנכ"ל סקודה וכיום מנכ"ל צמפיון.

בין היתר הרכב שימש כרכב מבחן מספר פעמים ספורות.

לאחר מכן הרכב נרכש ע"י רוני אקרמן יחצן צמפיון, רוני התקין ברכב צ'יפ. ( כ 217 כ"ס)

לפני כשנתיים וחצי הרכב נרכש מרוני אקרמן דרך אוטו דיל בסכום של כ 90 k. (לדברי המוכר הנוכחי ...)

בניגוד למצויין הרכב יד 3 היום.

לאחר שנסעתי על הרכב ניתן לומר שהוא נמצא במצב חיצוני מצויין, ומצב פנימי טוב מאוד.

הרכב נוסע חזק מאוד, נוטה להתרסק על מהמורות בעיר, כחלק מהכיול הבסיסי הנוקשה וחתך הצמיגים.

לעניות דעתי הרכב עדיין רלוונטי , בזמנו סיכמנו על 52 כמחיר לבדיקה.

יש לציין שאם היה לרכב מחירון הוא היה באזור 45.

באופן אישי אני ירדתי מהרכישה בעיקר בגלל המראה הזעקני של הרכב.

אם ישנן שאלות נוספות, אשמח לענות.

• תוכן חדש...