Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי כריזמה 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מה אתם אומרים ?

מיצובישי כריזמה שנת 98 עם 170,000 ק"מ אוטומטית יד 3

הלחצנים של החלונות לא עובדים כל כך

תריס של מזגן שבור

וינקר לא חוזר אוטומטית והידית שבורה

המנוע אוכל קצת שמן אבל בסדר

נורה של D בלוח השעונים לא תקינה

בנעילה מרכזית הדלת שליד הנהג לא נפתחת

ואולי איזה בולם אחורי חלש יחסית

המחירון לפי יד 2 23000 ואני יכול לקנות את הרכב ב18,000

חוץ מהפרטים שכתבתי לאחר בדיקה של מכונאי תקינים

אז מה לעשות ??????

פורסם

אני לא יכול לתת לך תגובה בקשר להאם משתל אני יכול לתת לך אבל נה מידה

חבר שלי קנה כריזמה שנת 98 לפני שנה וחצי ב 19500 שקלים חדשים

לסדר תאוזן האוטו היה מיד ראשונה מאדם מבוגר בן 80, על האוטו 104 אלף קילוומטר בבדיקה לא מצאו לאוטו שום דבר אמרו שהוא חדש, פשוט הזקן ההוא מכר את האוטו כיוון שעבר איזה ניתוח ולא יכל להמשיך לנהוג.

בקשר לאוטו האוטו כבר עשה בערך 15 K חוץ ממצבר שמת בדיוק לפני שבוע וטיפול שוטף אחד, האוטו לא עושה בעיות

מה שכן הוא שותה דיי הרבה דלק ל 1600, והוא דיי "עגלה" ל 1600.

סה"כ אוטו מאד כיפי לנהיגה.

לגבי האקזמפלר שמצאת אני במקומך הייתי ממשיך לחפש אקזמפלר אחר במצב טוב יותר עם פחות קילומטרם ופחות קקאמייקע לתקן, לדעתי אין דבר מבאס יותר מלקנות רכב ואז לתקן אותו ( אלא אם כן זה אספנות לשיפוץ :) )

חפש כריזמה שתקינה, עם 130-140 אלף קילומטר לא בעיה למצוא יד שתיים מפוצצת בכריזמות

פורסם
היי

מה אתם אומרים ?

מיצובישי כריזמה שנת 98 עם 170,000 ק"מ אוטומטית יד 3

הלחצנים של החלונות לא עובדים כל כך

תריס של מזגן שבור

וינקר לא חוזר אוטומטית והידית שבורה

המנוע אוכל קצת שמן אבל בסדר

נורה של D בלוח השעונים לא תקינה

בנעילה מרכזית הדלת שליד הנהג לא נפתחת

ואולי איזה בולם אחורי חלש יחסית

המחירון לפי יד 2 23000 ואני יכול לקנות את הרכב ב18,000

חוץ מהפרטים שכתבתי לאחר בדיקה של מכונאי תקינים

אז מה לעשות ??????

איזה דגם הכריזמה שאתה מדבר עליה?

אם זה דגם FIX זה אומר שהנעילה מרכזית וגם החלונות חשמל שקיימים רק מקדימה לא מקוריים אלא הותקנו בארץ

כל הדברים שציינת ניתן לתקן בקלות לבד החלפת מנורה בלוח שעונים מדובר בפירוק של 6 ברגים והחלפת המנורה.

נעילה מרכזית אם מדובר בSPAL(נעילה לא מקורית) מדובר בכיוון קל במוט המושך את לחצן הנעילה,תריס מזגן שבוא בכל המכוניות האלה בגלל האיכות של הפלסטיקים ואין הרבה מה לעשות אלא לקנות חדש או להשאיר את זה במצב הזה.

לגבי לחצני החלונות,באם מדובר בלחצנים שנמצאים בין הכיסאות(לא מקורי) אז ניתן להחליף את הלחצנים בעלות של כמה עשרות שקלים.

הדברים היותר מטרידים זה האכילת שמן,יש לבדוק לעומק את היסטוריית טיפולים של הרכב,כמו כן מומלץ לבדוק עלות החלפת הבולמים מאחור(שניהם)

בהצלחה

פורסם

חברים תודה על התגובות עזרתם לי

לגבי הדגם הוא GLX הכל מקורי

בגדול כנראה שיום ראשון אני יקנה את הרכב לאחר שיעבור בדיקה על ליפט

בכדי לבדוק שאין פגיעה בשסי

המכונאי שבדק את המנוע אמר שאכילת השמן היא לא רצינית

וגם בעל הרכב אמר שהוא מוסיף לעיתים רחוקות פעם ב 4 חודשים

הרכב אצלו 4 שנים והוא עשה רק 20000 ק"מ

אלה אם כן מישהו כאן יגיד לי לעצור כי זה לא כדאי

בלי קשר אני אשמח על תגובות נוספות

פורסם

נשמע לי קצת הזוי שהוא עשה רק 20000 ק"מ אלא אם כן הבחור נסע למכולת לחזרה כל ה4 שנים.

תבדוק אם יש הסטוריית טיפולים לרכב שתגבה את עניין הק"מ האמיתי

פורסם

לפי התיאור ניראה שהרכב לא שמור. 18K זה מחיר מוגזם לרכב כזה. אם האוטו שורף שמן, עלולות להיות לך בעיות זיהום אויר בטסט.

אני חושב שקו אדום של מחיר לרכב הזה, במקרה שלא יהיו תאונות שלדה, 13K ש"ח.

מצתרף להמצלמה להמשיך רכב כזה אחר. יש מספיק כריזמות כאלו במצב טוב יותר (לפחות לפי התיאורים בלוח של יד 2).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...