Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרקורד ביקש להצטלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה יום יפה, אז לקחתי אותו לאפק :-P.

12bbbmt0.jpg

1bbbyb9.jpg

10bbbho0.jpg

4bbbph2.jpg

11bbbny5.jpg

2bbboj5.jpg

9bbbyw9.jpg

8bbbnz5.jpg

7bbbnh2.jpg

13bbbhw9.jpg

6bbbtn6.jpg

14bbbzu7.jpg

3bbboj9.jpg

תודה לעוזרת הנפלאה שמלווה אותי במסירות כבר כמה שנים :-D:

303_model_large_093e12bbf1.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תמונות יפות, אפשר גם מבפנים ?

ואולי זו ההזדמנות שלך להחליף את התמונה שבסמלון שלא מחמיאה לאוטו :wink:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מי נהנה יותר באותו היום?

אתה או הרקורד?

:wink:

אהבתי במיוחד את התמונה החמישית עם הרקע של השדה הירוק.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמונות יפות מאד, מחזירות אותי לתקופת הילדות אז היו האופלים הנ"ל (וגם הקדטים) נפוצות מאד.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תגידו לי פעם אחת ולתמיד- למה יש פורד טאונס, שדומה מאד לאופל הזו? יש ביניהם קשר כלשהו, מלבד העובדה ששניהם גרמניים? -כי עד עכשיו לא קיבלתי הסבר לזה...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם אותי זה משגע, לפעמים אני לא מזהה בכלל מרחוק.

בעבר ראיתי פנס קידמי אצל אלי פנסים ובקליות אחוריות ניראה לי שיש אצל אחים דאמוני.

פורסם
תגידו לי פעם אחת ולתמיד- למה יש פורד טאונס, שדומה מאד לאופל הזו? יש ביניהם קשר כלשהו, מלבד העובדה ששניהם גרמניים? -כי עד עכשיו לא קיבלתי הסבר לזה...:roll:

הן הרקורד והן הטאונוס יוצרו ע"י שלוחות של יצרנים אמריקאיים, ובשניהן יש זיקה לתוצרת האמריקאית של אותם שנים, ובייחוד ברקורד, שנראית כמו הקטנה של אמריקאית טיפוסית של אותם השנים.

כמה פריטים אופיינים אף נילקחו ישירות (במחינה רעיונית) מהאמריקאיות של אותם השנים - המושב הקדמי המשותף, מיקום מוט ההילוכים על גלגל ההגה ומיקום בלם היד.

הפורד טאונוס והאופל רקורד היו רבות מכר בסוף שנות ה 60' ותחילת ה 70', ונאבקו בפלח שוק שהיה החשוב ביותר ליצרנים הגרמניים באותה התקופה, כשגם האודי 100 והב.מ.וו 1600-2000 זכו להצלחה לא מבוטלת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אלון, אני מיצטער שאני סוטה לך מהנושא ומטה אותו לכיוון פורד :lol:

הנה תמונה של הפורד טאונוס המדוברת, שימו לב לדמיון המדהים.

17m_p7.jpg

פורסם

כדאי גם לשים לב, שעם סיום תור הזהב של תעשיית הרכב האמריקאית בתחילת שנות ה 70', הן הרקורד והן הגרנדה, מחליפת הטאונוס, זנחו את הזיקה המובחנת לתוצרת האמריקאית וחזרו למראה "אירופאי".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תמונות יפייפיות! ורכב גם כן!

אתה ממש מוציא כל גרם של איכות מהמצלמה שלך!

הצבעים ממש חיים ומדהימים!

את הבוק אתה שולח לרוברטו?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...