Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחלות של סיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לעשות סיבוב על C4 SX PACK 140 THP. בהנחה שהכל יהיה טוב ויפה אני גם אזמין כנראה.

אבל לפני כן הייתי מעוניין לשמוע מידידי מלומדים על הרכב עצמו. מובן לי שאף אחד לא יגיד לי כלום על המנוע.

מעניין אותי חשמל, שלדה גיר וכדומה.

פורסם

גיר, נטחן עד אינסוף. יש דיון בדף הראשי של הפורום הכללי.

שלדה, נטחנה עד אינסוף, בצע חיפוש.

ענייני חשמל, כנ"ל. לפי הדיווח של איציק (שנתקל במכוניות הללו מדי יום במסגרת עבודתו ברשת השירות של היבואן) מדובר ברכב עם רמת אמינות טובה, כולל מערכת החשמל.

פורסם

מדהים מה עובר השרשור.

עונשים והתראות, מחיקות של שרשור מקורי, עריכות תוכן, מחיקות תגובות.

טוב. אחרי שנסעתי עליה אני יכול לחדש לטחינה הדקה שבTHP אין חור בין ראשון לשני בניגוד ל308 רגילה. מעבר חלק.

כוונתי למחלות שלדה הייתה לבעיות אופייניות בבולמים וכאלה.

פורסם

אני נהוג על C4 09 חדשה

עברה גם מעל ל 3 אלף קילומטר

ובנתיים חוץ מפאנצר לא קרה כלום טפו טפו טפו

הרב יושב בצורה מדהימה על הכביש. נוח סוחב טוב

קצת אוהב דלק.

אבל אחלה של אוטו בעולם

פורסם

ה C4 שלנו חוזרת לחברת הליסינג בימים אלו ממש אחרי שהיא נתקעה שוב (בפעם הרביעית) באמצע איילון ב 1 בלילה ! אני לא אכנס לתקלות שלי – לדעתי זה ממש לא מייצג את הרכבים האלו, במשפחה הייתה לנו C4 פרטית שהציגה אמינות יפה ונמכרה אחרי 60K קמ.

יש גבול לאהבה שלי לצרפתיות.... ובאמת שנתנו צ'אנס... כמה רציתי C4 כרכב שני מליסינג.... חבל.

אבל – שים לב, לדעתי רכב צרפתי בבעלות פרטית אשר מטופל במוסך מורשה ורציני (ולא החאפרים של חברות הליסינג) ישרת אותך מצוין.

אני מאוד אוהב רכבים צרפתיים, אבל הם לא מתאים להשכרה ולליסינג מיישום שהם צריכים יד אוהבת (ואני בהחלט מאלו ששומר על הרכבים) ומוסך רציני (מה שכנראה לא היה).

אגב, הרנו מגאן החלופית שלנו (זמני של חברת הליסינג) מברכת אותנו כל בוקר כאשר הגיר ניתקע בהילוך 3 ונדלקת הודעה check gearbox .....

דימום פותר את הבעיה על לנסיעה הבאה .....

פורסם

נראה לי שC4 טורבו הוא רכב מצויין. פשוט לא בשבילי.

כנראה שאני נהייתי זקן מדי בשביל עתידנות עיצובית כזאת.

ממש הרגשתי מן מאמץ כזה. רכב לא ידידותי בשבילי, למרות שאני דווקא אוהב צרפתיות.

• תוכן חדש...