Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה בנק הכי מתאים לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להיות בבנק שהוא גמיש איתי ולא חונק כמו בנק לאומי (שכרגע אני בו).... שמאפשר לי להחזיר את החוב יותר מאוחר (במקרה ו...).

בחורים כמוני לפני צבא הם פוחדים להתעסק ולכן הם לא פתוחים איתי.:lol::wink:

ועד עכשיו החזרתי את כל החובות שלי ועדיין הם חוסמים לי כל פינה, בגלל שאני שאני תמיד במין מעגל שאני משלם בדקה ה-90.

אבא שלי הוא גם בלאומי וגם לא המצב לא הכי נוצץ, הוא עובד עצמאי ואנשים מעכבים לו כל פעם את התשלום וזה ממש חונק....

אז איזה בנק יהיה הכי פתוח לעיכובים בתשלום?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

בנק הזרע, או בנק הדם.

אף בנק לא "אוהב" לקוחות שמפגרים בתשלומים/כיסוי חובות שלהם באופן קבוע, אלא אם יש להם בטחונות.

לחילופין, אתה יכול לבקש ישר הלוואה של 200-300 מליון שקל. משום מה עם הלקוחות הגדולים זה עובד, והם מקבלים כסף ללא בטחונות מספקים.

פורסם
בנק הזרע, או בנק הדם.

אף בנק לא "אוהב" לקוחות שמפגרים בתשלומים/כיסוי חובות שלהם באופן קבוע, אלא אם יש להם בטחונות.

לחילופין, אתה יכול לבקש ישר הלוואה של 200-300 מליון שקל. משום מה עם הלקוחות הגדולים זה עובד, והם מקבלים כסף ללא בטחונות מספקים.

אבא שלי הוא לקוח דיי וותיק אבל הבעיה שעכשיו חלש ואין ביטחונות.

החורף דיי קשה והעבודה חלשה, ומתי שאנשים צריכים לשלם הם מנסים לעכב את התשלום ואומרים כמו כל יישראלי מצויי "אני צריך לקבל את הכסף מחר" ואח"כ אומרים "עוד שבועיים".

תתפלא אפילו אח של אבא שלי ברח לחו"ל בלי לשלם לו וכבר שנתיים עומד החוב, אנשים חראות!

חבל שאני אומר זאת על הדוד שלי.... פשוט מתבייש במעשים שלו אחרי שהבטיח אין ספור פעמים שהוא יישלם ובסוף לא שילם.

פורסם

אני לא מאשים אותך או את אביך, חלילה.

ציינתי פשוט את דרך העבודה של הבנקים. אפשר לפתוח חשבון מקביל ולקבל אובליגו נוסף, אבל לדעתי זה פתח לצרות (פתאום צריך למלא שני בורות).

פורסם

אני דיי לחוץ עם העניין ומנסה לחסוך איפה שאפשר.

עוד מעט אני צריך גם לשלם שכר לימוד לשנה הבאה וזה דיי חונק אותי כל התקופה הזאת.

אפילו לחפש עבודה קשה כי כל מעסיק יש לו דרישות משלו וכו'.... (הרשימה ארוכה).

פורסם

יש לי כמה חבר'ה שיכולים לארגן לך הלוואה לאיזה סכום שתרצה והחזר החוב לתווך ארוך יותר מכל הבנקים אבל הריבית גבוהה יותר.

וגם לא כדאי לאחר בהחזר החוב.

S2000

פורסם
יש לי כמה חבר'ה שיכולים לארגן לך הלוואה לאיזה סכום שתרצה והחזר החוב לתווך ארוך יותר מכל הבנקים אבל הריבית גבוהה יותר.

וגם לא כדאי לאחר בהחזר החוב.

לא ממש עוזר.:|

היה לי פציעה בעבר ואני צריך לקבל כסף מביטוח חובה, אני לא יודע מה גובה הסכום, התקשרתי לעו"ד והוא לא עונה לי, נראה מה יהיה מחר.

תחזיקו לי ידיים שזה יהיה סכום גדול, כי אשכרה באמת זה ייציל אותי.:lol:

פורסם

כל בנק יתנהג בדיוק באותה צורה לבחור לפני צבא שכבר מספיק להסתבך בחובות והרבה יותר גרוע, מפגר בהחזרת החובות.

נסה את בנק המטרות של צה"ל, אולי הוא יוכל לעזור לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אז איזה בנק יהיה הכי פתוח לעיכובים בתשלום?

אין בנק כזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפותח השרשור:

אינני רוצה להשמע כמו אלון גל, ובוודאי שאינני בא לחנך אותך, אבל להתרשמותי, אתה לוקה בהתנהלותך הפיננסית.

ברור לי שהכי קל זה לדבר ולתת עצות, אבל אם אתה במצב שבו אתה חי על הקצה באופן תמידי, עליך להעריך מחדש את מקורותיך הפיננסיים ולחיות לפיהם. במצבך הנוכחי, אינני רואה שום בנק נורמלי מקצה לך מסגרת אשראי משמעותית, שלא לדבר על כרטיס אשראי, או שאר דברים כאלה.

המצב שבו אתה נמצא ברור לי ואני מאחל לך בכל לבי שתזכה להגיע לרווחה כלכלית, אולם עליך להבין שהרווחה הזאת לא תיפול עליך ככה סתם מהשמיים (אלא אם זכית בלוטו או שדוד עשיר הוריש לך את האחוזה שלו) - עליך לפעול למימושה.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה אלעד, אני מבין שאני ממש לא לבד בסירה הזאת.

חברים שלי גם מדווחים לי על תקופה קשה (אני מניח שזה בגלל החורף והמיתון בעולם). :/

• תוכן חדש...