Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרייד שלי סיים החלפת אטם ראש ושיפוץ הראש , בנוסף הוחלף הרדיאטור שנמצא לקוי בחדש .

* חשוב לציין כי הפקק של הרדיאטור לא הוחלף .

בתחילה בנסיעת מבחן שערכתי בכביש מהיר החום נשאר ממש על המינימום לא עבר את הרבע והמאוורר נכנס לפעולה בחצי כאשר האוטו עומד.

לאחר שהוחלף הפקק הישן בגלל שהוא איפשר מעבר מים חזרה למיכל העיבוי ( כמובן שזה לא תקין תקנו אותי אם אני טועה )

החום בנסעיה מאותו הסוג קצת עלה ונעמד על השליש וברמזורים מגיע לחצי ואז המאוורר נכנס לפעולה .

*חשוב לציין כי התבטלו צינורות המים שמחממים את הקרקורטור ( אולי זה עקרוני )

- האם התופעה תקינה ?

- האם הפקק באמת צריך לאטום את המערכת או שמותר לו להחזיר מים למיכל העיבוי ?

- המנוע התקרר יותר טוב כאשר הפקק לא אטם אז למה לא להשאיר אותו ככה ?

- האם מישהו יודע מה החום המומלץ שאני יראה על השעון בשרייד שלי ? (חצי רבע שליש )

פורסם

דן שלום רב !

החלפת מכסה הרדיאטור היתה במקומה, מעבר מים למיכל העבוי, בגלל מכסה בעל קפיץ, או גומיה שחוקה, אינו תקין.

חום מנוע המגיע לשליש , הוא תקין, חום מנוע בעת עצירה המגיע לחצי, ומיד הפעלת המאורר, הוא תקין בהחלט.

מכסה הרדיאטור , אמור לשחרר לחץ בלבד ממערכת הקירור בעת רתיחת יתר,ואדי מים בלבד , למיכל העבוי,שם הם הופכים לטיפות, והחזרתם בחזרה בעת התקררות.

מכסה הרדיאטור הישן, שגרם להתקררות יתר, לא תקין, ולא מאפשר למנוע, להגיע לטמפרטורת עבודה תקינה.

מה זה קרקורטור?

אני מניח שאתה מתכוון,לרדיאטור חימום פנימי, בתא הנהג?

ביטולו, מוריד את כמות , נוזל הקירור במערכת, ומסביר בהחלט את הבעייה שמציקה לך, אם כי היא סבירה ותקינה.

סע לשלום, המפתחות בפנים, והכל תקין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
צביקה תודה רבה לך !

והתכוונתי לקרבורטור יש צינורות שמחממים את הבסיס שלו .

איך הגעת מקרבורטור,לקרקטור?

אל דאגה, זה לא מהווה בעייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נראה לי לא שמו לו טרמוסטט, ברכבי הדייהטסו 1300 שיש טרמוסטט מחוון הטמפ' מראה מילימטר מתחת לחצי ברגע שהרכב מגיע לטמפ' עבודה.

בדוק את הנושא

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

אצלי בשרייד החוגה מראה על רבע או חמישית סקאלה כשהרכב בטמפ' עבודה.

פעם אחת הגיע לחצי, ובבדיקה שנערכה אחרי מס' שעות [לחץ במערכת] התגלה כי נפרץ אטם הראש מחמת התחממות יתר [שוב, על חצי]. הסיבה היתה רדיאטור סתום.

אחרי שהוחלף האטם, נוקה הרדיאטור, הוחלף פלאנג' מים ותרמוסוויץ', הכל חזר לקדמותו והמחוג שוב על רבע עד חמישית.

מאז הפנמתי שאצלי החצי זה "רותח". אגב, עברתי איתו כבר 20k ק"מ מאז, ועדיין כוחו במותניו:-)

כמובן שמסתבר שמדובר אצלי בשעון חום לא מדוייק, אך עליך לוודא שאצלך לא מדובר במקרה דומה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הטרמוסטט חדש , ולא הייתה רתיחה כי אם הייתה הפקק היה מעביר למיכל העיבוי והייתי שומע רתיחה.

חמישית , רבע ? אצלי זה על שליש אני מאמין שלא משמעותי.

האם אתה מכליל בסקאלה גם את הקטע הנפרד של החום הגבוה?

• תוכן חדש...