Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה על התגובה ואני שמח לקבל הערות כדי ללמוד מכך ולצורך זה רשמתי את הנושא.

הוא עשה לי מחיר ובתוכו הכליל את ההתקנה(כולל חיווט).

אם הייתי קונה את החיווט לבד ההפרש להתקנה (שכוללת את החיווט) היה פעוט, כך שלא היו לי ציפיות מן ההתקנה וידעתי שההתקנה אינה סופית ואני הולך לשנות אותה (החלפת פלטה+העברת הקרוסים אליה,החלפת חוטים..-כמו שציינתי כבר) הכיוונים נעשו באופן מהיר כיוון שעמדה להיכנס שבת והייתי חייב לחזור(סיבות אישיות).

בקשר לטוויטרים רציתי לדעת מזה פלאש מאונט?

ולאיזה עובי כדאי לי להחליף את החוט?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

תתחדש תהנה. בקשר לכך שהכבל הוא 8 גייג זה בסדר גמור למגבר הנל- תפסיקו כבר עם 4 גייג כול תרד, כול אחד שתיהיה תשתית טובה. אז שישים ישר 0 גייג וישר מגברים גנסיס או סינפוני שישים ישר סט שלוש חלקים ודאבל סאב. חלאס 8 גייג למגבר הזה מספיק מעל ומעבר. לגבי חיווט 0.75 כאן היה מקום לשיפור, פלטה עם דבק או בלי עושה את העבודה בבידוד ממתכת, שזהו עיקרה. לגבי שהקרוסים זרוקים זה לא טוב לפחות קבע אותם.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

פלאטה בלי דבק נוטה אחרי תקופה מסויימת להיות רפויה כזאת ולא מתוחה בגלל שהבד עצמו יש לו בלאי מבחינת האלסטיות

הקרוסים זרוקים זה מתכון לקצרים, והחיווט המקורי זה פשוט בדיחה עצובה,

אבל פותח השרשור אמר שהוא ידע שזאת הולכת להיות התקנה מעפנה, בגלל המחיר הנמוך

בישראל התרגלו שיש דבר כזה זול וגרוע, חבל מאוד כי מקום איכותי מבחינתי אמור לעבוד בסטנדרט מסויים ולא לרדת ממנו, ואם המחיר לא לרוחו של המתקין אז פשוט לא לבצע את ההתקנה או לרדת במחיר ולספוג את ההפרשים

אבל חיווט נפרד זה סטנדרט מינימאלי

פורסם

לגבי שיפור ההתקנה:

לאיזה עובי אני צריך להחליף את החוטים?

האם להחליף רק את החוטים של החיווט המקורי או גם של הטוויטר וגם מהמגבר לקרוס?

היכן ניתן להשיג לאבד לפלטה?

ומה זה פלאש מאונט?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

חוטים - תקנה 2.5 מ"מ ותחווט איתם הכל, מגבר לקרוס קרוס לטלמנטים

פלאש מאונט זה כוסית כזאת ששותלים בדש כדי שהטוויטר יהיה יפה ויראה מקורי :)

פורסם
תתחדש.

האזנה נעימה.

8)

*(בפעם הבאה כשתצלם תלחץ על האפשרות של מצב מיקרו, איכות התמונות של העצמים הקרובים תהיה באיכות טובה יותר והרבה יותר ממוקדת).

ל'

מאקרו... מאקרו...

למידבאסים תחווט ב2.5 מילימטר.

לטוויטרים לא ממש צריך, אפילו 0.75 יספיקו אם כי אין שום בושה ב1.5 ואכן גם ב2.5 אבל אתה יכול לחסוך עלויות ועובי שעלול להקשות קצת על השחלת החוטים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה עלויות ? זה עולה שקלים בודדים :)

מבחינת עובי השחלה, זה אכן תלוי ברכב אבל עם קצת רצון וקצת יכולת יש פתרון להכל :)

פורסם

עם קצת רצון וקצת יכולת, פיל ידפוק את התרנגולת.

עם קצת רצון והרבה שכלול, פיל ידפוק את כל הלול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...