Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306XR - חימום פנימי חלש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר ב 306XR שנת 95

כשאני מפעיל חימום יוצר אוויר פושר.

הפעלת המזגן במקביל גורמת ליציאה של אוויר קר.

כרגע אני חושד שהבורר לא מזיז את המדף שאמור להכניס את האוויר החם.

האם יש דרך להגיע למדפים האלה ללא פירוק הדשבורד? (לצורך הזזת המדף לבדיקה)

בנוסף, לאחר חיפוש בפורום ראיתי שיש דגמים שבהם יש ברז חימום (?), האם מישהו יודע אם בדגם הזה גם יש?

ניסיתי לשטוף את הרדיאטור, אבל בדיעבד ראיתי (לאחר הרכבת המערכת בחזרה), שהבורר היה על קור.

למרות זאת היתה זרימה טובה של מים דרך הרדיאטור (המים היו נקיים יחסית), אם יש ברז האם ייתכן שהייתה זרימה של מים למרות שהבורר היה על קירור?

האם עליי לנקות שוב עם הבורר על מצב חימום?

יש לציין שהמצב הוא לא כזה שבו יש חום טוב למשך כמה שניות ואז האוויר מתקרר, אלה יוצא אוויר פושר באותה טמפ' לאורך כל הזמן.

תודה

בני

פורסם

הבעיה היא בבורר, לפי דגם המנוע אני מאמין שאצלך הבורר הוא מכני מונע כבלים ולא סרוו,

יש לתמרן מתחת לדש דרך המקום באמצע שמתחת לרגלי הנוסע לבין רגלי הנהג,

ברוב המקרים הקליפסים שמאחורי הפיקוד מיזוג שמחזיקים את השרוולים של מערכת הכבלים

שמניעה את התריס נשברים כתוצאה מעייפות החומר ואז השרוול זז יחד עם הכבל ואתה לא מקבל תנועה בתריס.

בנוסף ייתכן שהבורר נתקע בשל הצטברות עלים בתעלות המיזוג ובסביבת הציר שעליו זז התריס, יש לנקות ולפנות עלים\הצטברות לכלוך שהתקשה ומקשה על תנועתו.

לפי בדיקת הדברים יש להערך בהתאם עם חלקי חילוף\ידיים ממש טובות ואהבה לדבקים יעודיים.

בהצלחה

פורסם

אוקי,

אז פירקתי את הפאנל שמעל הבוררים,הוצאתי את הברגים שמחברים את היחידה של הבוררים לדשבורד והרי הממצאים:

יש שלושה כבלים שיוצאים מהיוניט, חיבור הפלסטיק של אחד מהם (זה שבורר מאיפה האויר יוצא) שבור ואכן הכבל זז יחד עם הצינור שלו.

ייתכן שיש חיבורים שבורים בצד השני, אבל לא מצאתי לאן הכבלים הולכים, למעט אחד שעובר מתחת לתא כפפות ומתחבר למדף מעל המאוורר (בורר אם אויר נכנס מבחוץ).

נראה כאילו חיבור הפלסטיק הוא חלק מהיוניט, האם צריך להחליף את כל היוניט עם הכבלים?

האם ניתן להחליף את הכבלים בלי לפרק את הדשבורד?

יש למישהו הוראות פירוק והרכבה ( או פרוייקט שנעשה) שבו מפרקים את הכבלים הנ"ל ו/או היוניט?

תודה מראש.

בני

פורסם

יש לי אותה בעיה, באמת מעניין אם יש מדריכים והאם בעל ידיים ממוצע יכול לסדר את זה

כמה עולה מניפה חדשה כזאת ??

איך אפשר לסדר ומה מומלץ ?

פורסם

יש לי ספר של 306.

אם זה כמו ב-ZX (וכנראה זה דומה) - הכבלים הולכים אל מתחת לדשבורד באמצע, בצד בצמוד למנוע. אתה יכול לאלתר תופסן בשביל המעטפת של הכבל - הייתי צריך לעשות את זה בזמנו עבור הקצה של הכבל שהולך לבורר אויר פנימי\חיצוני.

אם הכבלים עצמם תקינים - אין שום בעיה לפרק אותם מהיוניט ולבדוק את המהלך שלהם כשאתה מושך \ דוחף אותם עם היד. מה שמחבר אותם ליוניט וגם בצד השני - זה תפסני מתכת קטנים קפיציים.

פורסם

ניסיתי לעקוב אחרי הכבלים אבל לא כ"כ הצלחתי.

מישהו יודע בדיוק איפה נמצאים המדפים האלה?

יש אפשרות להגיע אליהם מבלי לפרק את הדשבורד?

או לפחות לפרק רק חלק ממנו?

• תוכן חדש...