Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחתרת הרייסים-7 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת GREDDY - עד שלא קראתי את התגובה שלך חשבתי באמת שמדובר בעוד חבורה של ילדים.

כל היום הסתובבתי בהרגשה שהנה - עוד פעם חבורה של ילדים שרוצה פרסום לעצמה והורסת לכל השאר..

הלוואי וכולם היו מגיבים כמוך -קבל ח"ח.

אני בעד להביא כמה כתבי רכב ומועדונים ולעשות כתבה אחת גדולה ,אמיתית ועניינית על כל הסצנות

החל מראלי ,עבירות,טרקטורונים,ג'ימקאנות,טיולי מועדונים,דראג וכל מה שפיספסתי.

לדעתי כתבה כזו תהיה קונטרה כוללת לכל הכתבות הבזויות שהורסות את כל מה שאנחנו מנסים לבנות כאן בעמל רב כבר שנים!!!

נ.ב - במחשבה שנייה אולי זה שעצבנו אותה ככה וגרמו לה להרגיש חסרת אונים (כן כמו באונס) זה מה שהשאיר את החותם הכי עז אצלה...

במחשבה שלישית...מגיע לה!

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם ROYCO.

למרות שאני רק בשוליים של התחביב (בינתיים :twisted:), אני חושב שהאנשים הרציניים בתחום צריכים להתאחד ולהוציא כתבות, אולי סרטונים רציניים ביוטיוב (לא ילדים שעושים 0-200 עם המצלמה ביד מכוונת על הדשבורד) שבהם מסבירים את החלקים החיוביים של התחביב ואת האבסורד שבהתנהלות של המשטרה ובוחני הרכב.

אני מוכן לעזור אם מישהו מארגן משהו.

פורסם

זה בכלל לא חשוב מה שGREDDY כתב הרי אף אחד לא יראה את זה.

יכול להיות שהוא צודק ויכול שהכל שקר העובדה היא הבולשיט הזה נמצא בעיתון בכתבה ענקית והאמת נמצאת בקטן בפורום שרק חובבי רכב קוראים בו.

עד שלא הגעתי לשמות של האנשים שמוערבים בכתבה הזאת גם אני הייתי בטוח שאיזה ילדים דפקטים אבל אז השמות של אנשים שמוערבים עמוק בסצינה וממש לא ילדים שיתפו פעולה עם המפגרת הזאת ותרמו לשקרים הבוטים האלה.

אנשים עדיין לא קלטו שהכתבים אף פעם לא רוצים לטובתנו אלא רק לרעתנו בדברים טובים לא משיגים כותרות הרי כל הכתבה הזאת היא באור מאוד מאוד שלילי וכל המשתתפים וחבריהם מוצגים כעבריינים שמה פתאום יש להם תחביב שנקרא רכב והם מוכנים להשקיע בו כסף.

בקיצור ביזיון מגעיל לנו כקהילה שהכניסה כזאת ובושה וחרפה של סילוף האמת והערימה של שקרים כדי לקבל כותרת.

הטעויות בכתבה גם מבזות אותה "חריקת בלמים", פיאט איבו... נו באמת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אתם מוזמנים לבדוק באוף טופיק מלפני כחודש יש קישור לסרטון ביוטיוב.לא רואים שהיא ממש מתנגדת לנסיעה,ואני אפילו זוכר איך היא אומרת לבחור "האימפרזה מאתמול חזקה יותר " וכו.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כל שנה שנתיים יש איזה כתבה חדשה על "עולם הרייסים" וחבל שזה תמיד בא לרעתנו.

כל כתבה כזאת רק גורמת לאנשים כמונו להיראות רע וליותר הצקות מהמשטרה , חבל שאין לפעמים כתבה שתומכת בספורט המוטורי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהכתבת. היא סיפקה את הסחורה בדיוק כמו שכתבי ידיעות אחרונות ושאר עיתונות יומית נוהגים לעשות ובאותה רמת כתיבה.

האשמים היחידים הם אותם חברה ששיתפו איתה פעולה ותידלקו אותה בסיפורי סבתא שזה בדיוק מה שהיא חיפשה ורצתה.

ראיתי לפני חודשיים את הסרטון וכבר אז הזהירו את אותם אנשים שהם יורים לעצמם ברגל, אבל הם הגיבו בזלזול ובהתנשאות.

אבל כנראה שהזין עומד השכל בתחת.

מצטער לומר אבל כל מה שכתוב שם הוא אמת ואל תחפשו אותה בקטנות כמו ילדים, החברה האלה אכן השתוללו בתוך העיר ורצו להראות לה כמה גדול יש להם, מבלי להקדיש שניה מחשבה להשלכות של מה שהם עושים ואיך זה נראה. (טיפוסי לחברה של סקאלה אגב). היא אולי זייפה בפרטים אבל צדקה במהות.

הכי כואב שהחברה שכן אוהבים את הספורט נפגעים מהסיפור. אל תנסו להצדיק ולא להיות צדיקים בעצמכם, עשרות סרטונים שלכם משתוללים משוחררים ברשת על בסיס קבוע.

היא חיפשה דם ואתם נתתם לה. כל הכבוד על בניית המוניטין, עכשיו בטוח ישמחו להקים לנו מסלולים...

שבת שלום.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

Pussy Power

זה העניין.

אני בטוח שהחבר'ה שלקחו אותה איתם לא חשבו שזאת תהיה התוצאה.

אבל ככה זה...תחקירנים יודעים היטב להוציא ממך מה שהם רצו, אפילו אם לא לזה התכוונת.

ברור שעצם העובדה שמדובר בבחורה לא ממש הזיק...

הרי אם היה מדובר בתחקירן אף אחד לא היה לוקח אותו לסיבוב באוטו. :idea:

בקיצור חבר'ה, לא התכוונתם לתוצאה הזאת, אבל נפלתם בפח שהיא טמנה לכם.

היה מצידה עשתה את שלה (מי פה עדיין חי בסרט שכתבות תחקיר כאלו אמורות להיות נכונות?)

צריך מאוד להזהר את מי מכניסים למעגל הקרוב (ברור לי שנזהרתם...אבל לא מספיק).

זה לא מה שיפריע...שבוע שבועיים שוכחים מזה.

כתבות בחדשות ערוץ 2 לא שינו יותר מדי.

יהיה טוב,

אני אופטימי.

אגב, למי שרוצה להסביר לכתבת מה הוא חושב על כתבת התחקיר שלה, מוזמן לשלוח לה מייל.

[email protected]

(כתובת המייל מופיעה בסוף הכתבה ואני מניח שזה בשביל לקבל תגובות על הכתבה)

אני ממליץ לכל מי שיש לו מה להגיד לכתבת לעשות זאת בצורה עניינית ובשפה נאותה. קללות ושפה תוקפנית (כמו שמחקתי מהשרשור הזה) לא יעזרו לדעה שלכם להישמע.

תעשו לעצמכם טובה, כבדו את עצמכם ואת הספורט המוטורי בישראל ותתנסחו בכבוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

להשתוללות פרועה בתוך העיר לא קוראים ספורט מוטורי, וזה אפילו לא קרוב לכך.

החכמים הגדולים שהזמינו את הכתבת היו צריכים להביא בחשבון מה יהיו התוצאות, ולא להיתבכיין, להשתפן ולבקש שיסירו את הסירטונים.

כמו שנאמר, סוף מעשה במחשבה תחילה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתם מוזמנים לבדוק באוף טופיק מלפני כחודש יש קישור לסרטון ביוטיוב.לא רואים שהיא ממש מתנגדת לנסיעה,ואני אפילו זוכר איך היא אומרת לבחור "האימפרזה מאתמול חזקה יותר " וכו.:shock:

וואי אתה לא חכם במיוחד היא אומרת את זה בהתחחלה .לפני שהוא לחץ ,הוא הסתלבט עלייה בהתחלה

אחרי שהוא התחיל ללחוץ אתה ראית שהיא עומדת להקיא את הנשמה ...

האוטו הזה [פיאט טיפו הספציפית הזאת]

ידועה כהאוטו הכי מפחיד מבחינת תחושות בארץ.

בקיצור האוטו המדובר הוא לא סתם. אז בזמנו הוא פרסם

דיינו פה בפורום ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=64037&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98+%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95+%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95&page=4

אם תרצו אני יביא גם את הסרטון לפה.בשביל שתבינו שלא מדובר בסתם פיאט טיפו....

פורסם

קצת הזוי העניין עם הסובארו שהושקעו בה 2 מיליון שקל.

בכל מקרה, קצת תמים מצד המשתתפים להאמין לכתבת הזאתי.

וסתם לציון, לא ניראה לי שהם חשבו עם הזין במקרה הזה. ראיתם איך היא נראית?

פורסם
וואי אתה לא חכם במיוחד היא אומרת את זה בהתחחלה .לפני שהוא לחץ ,הוא הסתלבט עלייה בהתחלה

אחרי שהוא התחיל ללחוץ אתה ראית שהיא עומדת להקיא את הנשמה ...

גם אתה לא להיט, בסרטון רואים בבירור שהיא מצחקקת לכל אורכו.

ככה לא נראה אדם שכופים עליו משהו. בטח לא בהגזמה שמתוארת בכתבה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני לא מבין מה אתם רוצים מהכתבת. היא סיפקה את הסחורה בדיוק כמו שכתבי ידיעות אחרונות ושאר עיתונות יומית נוהגים לעשות ובאותה רמת כתיבה.

האשמים היחידים הם אותם חברה ששיתפו איתה פעולה ותידלקו אותה בסיפורי סבתא שזה בדיוק מה שהיא חיפשה ורצתה.

ראיתי לפני חודשיים את הסרטון וכבר אז הזהירו את אותם אנשים שהם יורים לעצמם ברגל, אבל הם הגיבו בזלזול ובהתנשאות.

אבל כנראה שהזין עומד השכל בתחת.

מצטער לומר אבל כל מה שכתוב שם הוא אמת ואל תחפשו אותה בקטנות כמו ילדים, החברה האלה אכן השתוללו בתוך העיר ורצו להראות לה כמה גדול יש להם, מבלי להקדיש שניה מחשבה להשלכות של מה שהם עושים ואיך זה נראה. (טיפוסי לחברה של סקאלה אגב). היא אולי זייפה בפרטים אבל צדקה במהות.

הכי כואב שהחברה שכן אוהבים את הספורט נפגעים מהסיפור. אל תנסו להצדיק ולא להיות צדיקים בעצמכם, עשרות סרטונים שלכם משתוללים משוחררים ברשת על בסיס קבוע.

היא חיפשה דם ואתם נתתם לה. כל הכבוד על בניית המוניטין, עכשיו בטוח ישמחו להקים לנו מסלולים...

שבת שלום.

+1

גרשון אמר דברים נכונים. במיוחד מה שבאדום.

אני בטוח שאתם מאוד מקצועיים בלשפר מכוניות וברור לי שאתם משקיעים בזה הרבה, אבל בכל מה שקשור לעיתונות בישראל אתם לא מבינים דבר וחצי. העובדה המוצקה היא שלקחתם כתבת מ"ידיעות" ברצינות ועוד פימפמתם אותה בסיפורי לה לה לנד.

אז נכון, יש בכתבה הרבה קשקושים טפשיים להחריד (פיאט איבו, 2 מיליון ש"ח, 2532 כ"ס), אבל במהות יש אמת. יש לך 700 כ"ס בטיפו, באמת כל הכבוד והערכה על ההשקעה, אבל למה לנסוע יותר מ 50 קמ"ש ביד אליהו (וברור לי שלא הגעתם ל 250 קמ"ש, כמו שהיא כתבה), ועוד עם כתבת מ"ידיעות"!

רציתם להשוויץ? רציתם להתגאות במה שעשיתם? הצלחתם יפה יפה. אבל באיזה מחיר?

ברור לי שעמוק בפנים זה הגיע מכוונה טובה, אבל אתם צריכים להבין שעם הכוח באה האחריות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...