Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים, בזמן האחרון היו כמה וכמה שיחות בפורום על הכנסת מחשב לאוטו.

אני כבר הרבה זמן עובד על מחשב שיהיה באוטו לא רק לצרכי MP3 אלא גם לשימוש ב-GPS והתמצאות וכל מיני תכנות וגימיקים באוטו.

תהליך הבניה שלי נעצר אחרי שסיימתי לבנות מארז מיוחד שישב לי בבגאז', כאשר נתקלתי בשתי בעיות...

1. אני לא מצליח למצוא אנשים שיודעים איך להפוך ספק רגיל שיעבוד על 12 וולט...אני לא מוכן בשום פנים ואופן והכניס לאוטו ממיר מתח ל220 - כי כל פעם שאני יפעיל את המחשב ירדו לי 30 אפמר על מחשב שעובד על 6-7 אמפר..??

2. הבעיה השניה שלי היא שאני לא מצליח למצוא פתרון למסך...יש היום בשוק הרבה סוגי מסכים לרכב...חלקם קטנים, חלקם גדולים...מה שמשותף להם זה שכולם יקרים...

אני לא רוצה להשקיע 500 דולר רק במסך, אז חשבתי על רעיון נחמד, לחבר באוטו במקום נוח מסך של מחשב לפטופ ישן...הבעיה היא..שאני לא מצליח למצוא מקום או טכנאי שיכול להוציא לי ממסך לפטופ חיבורי מסך רגיל שיהיה אפשר לחבר אותם לכרטיס מסך במרחק 3 מטר...

אני ישמח לקבל הצעות או פתרונות או שיתופים של אנשים על דברים שיש להם באוטו

נ.ב: KICKER --> מה אתה מתכוון לשים באוטו שלך??? מסך InDash? או בחיפושים אחרי פתרון אחר :?:

תודה לכל העוזרים, אלון. :inlove::roll:

פורסם

בעבר שהיה לי מחשב ברכב שלטתי עליו עם פאלם פיילוט. אתה יכול למצוא היום פאלם בזול ושתהיה לו גם תאורת לילה. התוכנה לפאלם שהשתמשתי בה אז נקראה PALMAMP והיא שלטה ישירות על WINAMP (שלטה על הפונקציות והציגה שירים).

כנס לmp3car.com ותעשה חיפוש על PALM, מי יודע מה תמצא בנושא :)

פורסם

אייל אתה אומר שהישתמשת במסך של פאלם??

עם כן..

רעיון ממש טוב..

אתה יכול ליקנות היום בשוק איזה פאלם ישן אבל עם מסך ציבעוני..

או להביאי מי חו"ל ..

בארה"ב הם עולים ממש זול החל מי 100 דולר..

פורסם
שכחתי לציין שישנם תרשימים שמראים לך איך לחבר מסכים של לאפטופים שונים למחשב רגיל, הכל קיים באתר.

אייל, חיפשתי ולא מצאתי באתר תרשימים שמראים איך לחבר מסך של מחשב נייד למחשב רגיל.....

אולי יש אתר אחר או לי נק שאתה יכול לרשום לי - כי כל האתר הזה הוא פורום, אין שם חומר מקצועי כתוב...

פורסם

יש פתרון גם לגבי מסך ולא כל כך יקר, מה שאני עושה עכשיו זה רק מסדר את כל החומר והשרטוטים ואני יעלה את זה בקרוב לאתר שלי.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
יש פתרון גם לגבי מסך ולא כל כך יקר, מה שאני עושה עכשיו זה רק מסדר את כל החומר והשרטוטים ואני יעלה את זה בקרוב לאתר שלי.
מישהט יודע כיצד מחברים מסך של לפטופ למחשב רגיל?
פורסם

אני די בטוח שיש מתאם לצמה של המסך של הלפטופ למחשב רגיל... ליציאת 9 פין... אני די בטוח שאם תחפש בגוגל how to connect a laptop monitor to a normal computer אתה תמצא משהו...

בכל מקרה - אני פעם העליתי בפורום את האפשרות של לקחת UPS ולהפוך אותו לממיר מתח - אני לא יודע כמה אמפראג' UPS ייקח בתהליך אבל זה שווה בדיקה כי זה מכשיר שנועד להמיר מתח בזרם ביתי שבטוח לא מגיע ל30 אמפר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסך של לפטופ ישן יעלה לך כמו מסך דק חדש והיום יש לך מסכים דקים החל מ 600 ש"ח , אני אישית יכול להביא לך מסך חדש עם 3 שנים אחריות ב 1300 ש"ח וזה בערך אותו מחיר שיעלה לך הלפטופ ואחר כך תצטרך לפרק את המסך וגם ככל הנראה לרכוש לו מתאם בנפרד שיתאם לך ל RGB .

פורסם

המחשב אחרי הספק לא פועל על 12 וואט?

כאילו נכנס 220 לספק והוא מוציא לרכיבים 12

תקנו אותי אם אני טועה...

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

לא הבנתי את הרעיון

אתה רוצה לשים מארז רגיל של מחשב באוטו?

או שיש מחשבים מיוחדים לרכב?

דווקא נראה לי רעיון נחמד

ולמה שלא תקנה מסך של די וי די לרכב

יש כאלה ממש ממש לא יקרים...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני יודע שנהגי משאיות קונים ממירים שממרים מתח (במקרה שלהם מ24 ל 12)

יש כמה סוגי ממירים שמספקים גם כמות זרמים שונה.

נסה לבדוק אם יש ממיר שיתאים לצרכים שלך.

ולפי מה שאני יודע כמעט כל מעבדה יכולה לעשות לך חיבור בין מסך של לפטופ למחשב.

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם

לפי מיטב ידיעתי זה מאוד בעייתי לחבר מסך של לפטופ למחשב pc.

זה צורך הרבה זמן עבודה ודי הרבה ציוד.

כי לפי ידיעתי יש שם בעיה שהמסך של לפטופ שולח אותות דיגיטליים(0ו 1), ואילו VGA אנלוגיים, וצריך מתאמים מיוחדים.

• תוכן חדש...