Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למהיר ועצבני 3.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מהצבא מז**ן לי את השכל שעושים קטעים מהסרט פה בארץ... בכביש 6 ..... (סוגרים אותו ואז יש מקום ....ואת כל המכונית אפשר לראות בחניון קטן ברחוב המסגר.. (לא זוכר כתובות :shock::? ) השאלה האם זה הגיוני בכלל ושווה לבדוק את הנושא או להגיד לו לך חפש וזהו.....

מה אתם אומרים ? :shock:

המשך יום נעים!

פורסם

ברור....

חבר שלך לקח פטריה......הוא אוכל סרטים.....

תן לו קצת מים לשתות, תשכיב אותו לנוח... אני מאמין שאחרי כמה שעות הוא יתפכח...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

זה הבעיה .. הוא לא משקר אף פעם... (אני מכיר אותו כבר שנה בחיים לא שמעית מהפה שלו שקר... ) כניראה משהו סיפר לא והוא מאמין... או משהו... לי זה היה נישמע מוזר...תודה בכל מיקרה.. =]

המשך יום נעים!

פורסם
זה הבעיה .. הוא לא משקר אף פעם... (אני מכיר אותו כבר שנה בחיים לא שמעית מהפה שלו שקר... ) כניראה משהו סיפר לא והוא מאמין... או משהו... לי זה היה נישמע מוזר...תודה בכל מיקרה.. =]

כן והמשטרע תבדוק את כל המכוניות ותוריד אותם מהכביש... :wink::lol:

תגיד הסובארו שלך משתתפת?

סתם בצחוק :wink:

פורסם

ראסמי, אני רוצה לראות אותם טסים במהירויות "מטורפות" של 150 קמ"ש (שזו מהירות שבכלל לא מתאימה לכביש כה גרוע כמו כביש 6 ) במכוניות "משופרות" בלי שהמשטרה תעצור את צילומי הסרט, ותחרים לאמריקאים את המוכניות על "דוושות אלומיניום".

אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב. :?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

1. almog

א- אני מאמין שיש להם אישור לכזה דבר...

ב- לא הרכב שלי מהיר מידי בשביל זה... 0-100 בעשר דקות.. אתה יודע איזה סוס הדבר הזה..... lol

2.Leonid

א-לא מכיר את הכביש לא יכול להגיד אם הכביש טוב =\

ב-זה היה כן בצחוק !! =]

המשך יום נעים!

פורסם
ראסמי, אני רוצה לראות אותם טסים במהירויות "מטורפות" של 150 קמ"ש (שזו מהירות שבכלל לא מתאימה לכביש כה גרוע כמו כביש 6 ) במכוניות "משופרות" בלי שהמשטרה תעצור את צילומי הסרט, ותחרים לאמריקאים את המוכניות על "דוושות אלומיניום".

אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב. :?

דוושות זה כלום , יש להם אגזוזים של רנו ומזרקים של B.M.W :lol:

פורסם

תאמין לי כימעט כול רחוב בארה''ב כמו כביש 6 ישיר רצח..

בניו יורק ושיקגו אין כבישים אין פניוצ חדות הכול כמו מחברת חשבון..

חחח איזה שטיות..

או ש וואן דיזל ברח מי מישטרה למיזרח התיכון..

ואבל תגידו וואן דיזל ישתתף בחלק השלישי??? כי השניה היה גרוע ביותר.. :wink:

• תוכן חדש...