Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן עובד לסירוגין. פעם כן פעם לא. נכנסתי לאיש מזגנים שאמר לי שיש בעיה בשני המחברים ובכרטיס החכם שמתחבר לשני הקונקטורים שמספקים חשמל. בנוסף כשאני שם חימום באוטו נכנס לי מים מתחת דרך המעברים.

איש המזגנים אמר לי שזה עולה בערך 2000 שקל?!

יש למישהו מושג אם זה נכון?

בנוסף איך אני פותר את הבעייה של כניסת המים?

תודה רבה.

פורסם

מצטרך לשאלה על חימום,

לאחר החלפת משאבת מים ומילויי נוזל קרור ירוק חדש בכל המערכת, המזגן התחיל לחמם הרבה פחות

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

בקשר לחיבורי החשמל זה רק בדיקה ממשית ולא דרך מסך. יכול להיות שזה סתם חיבור שאפשר להלחים ואולי אף להחליף חלק.

בקשר למים זה נשמע כמו נזילה מרדיאטור פנימי. כאן זה הרבה כסף.

ה2000 שקל שהוא ביקש, זה לכל הבעיות או רק לחשמל או רק לרדיאטור פנימי? זה לא ממש מובן

פורסם

שלום ,

מניסיוני בנושא ,אל תפעיל כרגע את המאורר הפנימי(מיזוג/חימום),זוהי מחלה של הרנו, ישנם שני תקעים המחוברים לנגד/מחשב מזגן הממוקם מתחת לשמשה הקדמית בחלק הימני -3 ברגי כוכב , בתקע שאליו מחוברים חטי ההזנה -השמאלי מבין השניים התחממות חוטי ההזנה גורם למגע לקוי מה שעלול לדפוק את הנגד - כשתפתח סביר להניח שתראה התכה .

ברנו ברחובות מוכרים את התקע והסופיות כך שתוכל לחתוך ולהחליף בעצמך כמו כן יתכן שבצדה השני של צמת החוטים ישנה התכה של הקונקטור - לבדוק ואם יש צורך אתה יכול לחתוך את את קונקטור הפלסטיק - 4 חוטים- ולחבר ישירות - כחול לכחול ואדום לאדום-כתום בהתאמה..

לגבי החימום -גם תופעה מוכרת -2 רכבי קליאו בבית ולשניהם הוחלף רדיאטור חימום עקב קורוזיה בצנרת מה שיכן ונגרם אצלך...

בהצלחה

פורסם

בעיה ידועה של רנו.

יש הפותרים את זה על ידי החלפת יחידת האלקטרוניקה בממסר (היכן ששני חוטי המתח נשרפו). וביטול הפלאג למאוורר וחיבור החוטים ישירות אחד לשני.

לדעתי המחיר שניתן למחשב ולצמות גבוה מידי יש לבדוק מחיר אצל קראסו.

003).jpg

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

• תוכן חדש...