Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים ל-chrysler saratoga שנת 94.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

chrysler saratoga שנת 94.

הגיע לידי הרכב הנ"ל יד ראשונה מצב מצויין וקלימוטראז נמוך.

חשבתי לשפץ אותו מעט מכיוון שהפנים שלו במצב חדש!.

פחחות עשיתי (חלקית) כרגע אני מחפש את הסמלים הקדמיים של הרכב אשר יושבים על ה"גריל".

אשמח לשמוע על פרוקיות אשר מחזיקות ברכב מסוג זה . או אנשים פרטיים המעוניינים למכור חלקים.

בנוסף התחלתי לפרק את הגג בשביל להביא לרפד כדי להחליף את הריפוד אך הגג מתפורר ונראה שאם אפרק

סיכוי נמוך שאוכל להחזיר אותו מבלי שיתפורר.

יש בעל מקצוע באזור המרכז אשר מתעסק בחידוש גג רכב?

תודה מראש. שי

פורסם

לגבי חלקים - "אוטו אמריקה" בבית דגן - ממש 250 מטר אחרי משטרת בית דגן בצד ימין אם אתה בא מכיוון הצומת ( ראשל"צ ).

רפד מעולה באזוה"ת חולון - "אחים עמירה" .

בהצלחה.

פורסם

חלקים כגון סמלים ניקלים וכדומה - כדאי לחפש ב-ebay המחירים זולים להפליא ואין צורך לכתת רגליים :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה.

ב ebay אינני מצליח למצוא חלקים לדגם הספציפי שלי. רוב תוצאות החיפוש מתמקדות משום מ בסרטורגה משנות ה 60.

אשמח אם אחד מחברי הפורום אשר ממוקצע במנוע חיפוש EBAY יוכל לעזור :-). תודה מראש.

saratoga.jpg

saratoga2.jpg

פורסם

הקרייזלר סרטוגה שווקה בארה"ב כDodge Dynasty או Plymouth Acclaim

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שי שלום,

לגיסי יש אחת מודל 93 אם אני לא טועה. צור עימו קשר, הוא נמצא במושב מרחביה (בצפון ליד עפולה) בטלפון: 052-8747113

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...