Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר אחד מונו ומגבר אחד 4 ערוצים

ברדיו דיסק יש לי מספר יציאות למגבר.

עכשיו מה עדיף, לחבר ליציאה אחד ולפצל אותה עם מפצל RCA, או להריץ 2 כבלים ל2 יציאות ברדיו,

אחת לכל מגבר?

יהיה שינוי איכות ?

ואם להריץ עוד כבלים, הבנתי שזה לא טוב ליד אותם כבלים של המגבר הראשון, אז מעבירים מהצד השני ?

עוד מס' שאלות לא קשורות ;P

יש לי דיוידי עם מסך שיש בו אופציית GPS, אני צריך לחבר מכשיר GPS אליו כדי לקלוט, איך אני עושה אתזה? ( איזה סוג חיבור )

יש במכשיר הדיוידי גם BLUETOOTH, יש אפשרות לגרום לו ליקלוט באופן קבוע את הפלפון שלי שאני נכנס לאוטו?

יש הבדל בין איזה עץ אני משתמש להתקין עליו את המגברים, או שכל פלטת עץ תעשה עבודה טובה?

תודה מראש ומקווה שהייתי מספיק ברור :)

לילה טוב ושקט לכולם.

פורסם

עדיף להריץ זוג כבלים מאשר לפצל אחד. אין צורך להרחיק את כבלי הRCA אחד מהשני, אך לגבי הרחקת הRCA מכבלי המתח, אם ניתן - רצוי, אם מדובר בכבלים איכותיים ומבודדים היטב - אין הכרח.

לגבי פלטת העץ עבור המגברים - אין משמעות. העיקר שהמגברים לא יורכבו ישירות לפח המושב.

פורסם

צריך לבודד את הרכיב החשמלי - המגבר - מהפח, על מנת שלא יקצר חשמלית.

אם יש כבר חלק שאיננו פח באחורי המושב, ניתן להצמיד אליו, אך כאן זה כבר שיקול אסתטי - ושוב עדיף שלא.

פורסם

איפה ניתן להשיג כבלים לחיבור הP3 למונו ?

שיהיה כבלים טובים כי כרגע אין לי כלום.

ומה לגבי השאלות האחרות? הרדיו ממש חשוב לי אני לא יודע מה לעשות..

פורסם

מקפיץ, עדין מחכה לתשובה.

כאשר אני מחבר זוג מגברים, אני צריך 2 פיוזים מהמצבר? או שאחד?

מישהו יכול להסביר איך בידיוק מבצעים את זה?

אני יודע שפלוס מגיע מהמצבר, וRCA מHU.

מפצלים את הפלוס?

תודה רבה.

פורסם

קראתי את המדריך ולא הבנתי האם אני אמור לפצל את כבל ה+ וכבל הרימוט או שיש צורך ב2 קיטים של התקנה

והעברה של הכבלים לכל מגבר בנפרד.

ואם מישהו יוכל לתת לי תשובה על השאלות למעלה בימיוחד על הרדיו אז תודה.

פורסם

אין הכרח כה גדול לחבר שני חוטי מתח מהמצב לשני מגברים.

אם תגיד באיזה מגברים אתה משתמש ומה אתה מחבר לכל אחד מהם,

אני אגיד לך אם עדיף להתשמש בשני חוטים ובכלל בכל שאר החוטים, מקסימום אני יתן לך סרטוט.

פורסם

מגבר א' PULSE AUDIO BA2900 מחוברים אליו קומפוננטים JBL GTO ו6X9 של פיוניר.

מגבר ב' CRUNCH PZI1000.1 מחובר אליו סאב של רוקפורד P3 ( מגבר מונו ).

פורסם

יש במכשיר הדיוידי גם BLUETOOTH, יש אפשרות לגרום לו ליקלוט באופן קבוע את הפלפון שלי שאני נכנס לאוטו?

כמובן, אך על מנת לעשות זאת עליך לתכנת בפעם הראשונה את שני המכשירים שיזהו אחד את השני.

בנוסף יש לפתוח את האפשרות בפלאפון לתת לBT באוטו להתחבר אוטומטית בלי אישור.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...