Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ |בקניית סובארו b4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות b4 מנוע 2.0 , והבנתי בסוכנות שכרגע יש הנחות מאוד משמעותיות וגם מי שקונה החודש, הרכב יעלה לכביש רק ב 2009. השאלה שלי היא כזאת , האם האוטו יהיה מדגם 2008 או דגם 2009 ? כי בחברה אומרים שזה דגם של 2009 וקצת לא הגיוני שפתאום יש ירידה של 20 אלף על דגם חדש, ונראה לי שהם פשוט מנסים להתפטר מהדגמים של 2008 ולשווק אותם כ 2009 .ואם אכן יוצא דגם חדש ב 2009 אז מתי הוא ייצא ומה ההבדל בינו לבין ה2008 ? ( כי אם אין הבדל משמעותי אז אולי כדאי לבחור ב 2008 ).

בתודה ארז 1988

פורסם

כנראה ההנחה המשמשעותית היא בגלל החילוף שנה, הרכב היה כשנה אצל היבואן וב 2009 היבואן יהיה כיד ראשונה שלו,ואתה כיד שניה. אז בגלל זה ההנחה.

לא שמעתי על זה שסובארו מביאים B4 חדשה .

פורסם

השאלה היא איזה דגם אני מקבל בסופו של דבר ? 2008 או 09 ?כי אם אני מבין אותך נכון, אז אין דגם חדש. מה שאומר שהם ממשיכים למכור את דגם 2008 גם ב 2009. דבר נוסף מה יהיה רשום לי ברשיון יד ראשונה או שניה ?

פורסם

אני לא שמעתי על המבצע של סובארו אבל מנסיון הB4 רכב כל כך מהנה לנהיגה שאתה כל כך לא תצטער זאת תהיה קניה מצויינת אחלה רכב לא תתאכזב ואני אישית מדבר על B4 2008.

פורסם

הדגם הוא 2009 כפי שהיה מקובל עד עכשיו.

לפי שיטת רישום חדשה כבר לא רושמים שנת מודל אלא שנת עליה על הכביש ומבחינה זו מה שקובע זה תאריך מסירה.

יש גם מכוניות יד 2. אני יודע שהם נתקעו עם אוטבקים ומנסים להעיף אותם אבל הם בפרוש מצהירים שהם על שם יפנאוטו.

פורסם

"יש גם מכוניות יד 2. אני יודע שהם נתקעו עם אוטבקים ומנסים להעיף אותם אבל הם בפרוש מצהירים שהם על שם יפנאוטו."

Ahbarony - מה הכוונה אוטבקים ? נשאר במלאי עודפים . ומה הכוונה שהם שייכים ליפנאוטו שהוא הקונה הראשון וברישוי אני יהיה יד שניה בפועל ?

פורסם

outback -דגם של סובארו. כמעט כמו B4 סטיישן אבל עוד 100K :wink:. עכשיו גם אתה יכול ב220 אלף שקל.

כן. הכוונה לעודפים שלפי חוק צריכים לעשבור רישוי ורישום כעבור 12 חודשים אחרי הגעתם ארצה.

במקרה זה היבואן נרשם כיד ראשונה והקונה המאושר הוא יד שניה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ואם אני קונה רכב כיום איך אני יודע שלא מכרו לי רכב שהוא יד שניה ? (משנת 2008 ויפנאוטו קנה אותו כבר כיד ראשונה ואני יהיה יד שניה הכונה ? האם זה רשום ברשיונות או משו ??

תודה רבה

פורסם

חברים, אני לפני שבוע היתי בסוכנות סובארו ורציתי להזמין B4 חדשה.

אז אמרו לי שעכשיו מה שאני מזמין ומקבל זה מודל 2009, כי לפי חוק חדש אסור בשנה חדשה למכור רכב חדש מהחברה דגם 2008.

אבל איך שהבנתי שהרכב שאני מזמין עכשיו מיוצר בשנת 2008 אבל היה במחסן חדש,כי סובארו עוד לא הספיקו ליצר חדשים ולשלוח אותם לארץ תוך פחות מחודש , ואני מקבל אותו מודל 2009

יעני אני יד ראשונה ,וברשיון יהיה רשום " בעלים קודמים- 00"

אז אל תדאג אם בעוד כמה שנים תמכור את האוטו אתה תהיה יד ראשונה, והרכב שלך מודל 2009 .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בחור מעליי עשית סלט שלם ממשהו שהוא פשוט מאוד.

שנת יצור היא שנת יצור בלבד,אין קשר למודל או שנת מודל.

לפי התקנות החדשות שנכנסו לתוקף ב 1 באפריל 2008 אין יותר דבר כזה שנת מודל.

שנת יצור שנרשמת ברשיון ברכב מסיבה אחת פשוטה וקשורה לתקנות החדשות גם, האומרת שרכב שעבר יותר מ 12 חודשים מאז יצורו ירשם על שם היבואן וימכר בתור רכב יד 2 עם 0 ק"מ, זאת הסיבה היחידה שנרשמת שנת יצור של הרכב.

לגבי מודל, המודל של הרכב הוא תאריך עליה לכביש, ז"א שרכב שעלה לכביש אחרי 1.1.2009 הוא "מודל" 2009 ורוב הסיכויים גם שנת ייצור 2008 עם המלאים העצומים שיש ליבואנים במחסנים לא כל כך מהר יהיו להם מכוניות שנת יצור 2009, וזה גם לא משנה.

• תוכן חדש...