Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ישיר או סוכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר שנים שאני מבטח את המכוניות דרך סוכן שקבלתי עליו המלצות ולמרות שלא נזקקתי לשירות מיוחד, מה שנעשה היה בסדר, כולל התעריפים.

מעולם לא ראיתי אותו ובשעת הצורך שוחחתי איתו בטלפון.

לאחרונה הוא הפסיק לעבוד והעביר את התיקים לסוכן אחר.

הדבר מעורר מחשבות ושאלות לגבי נחיצותו של הסוכן והאם לא עדיף לעבוד עם ביטוח ישיר?

פורסם

מניסיון שלי בלבד - סוכן , סוכן , סוכן , סוכן , סוכן , סוכן ושוב פעם סוכן.

מחירים יותר טובים כמעט תמיד (והולך ומקצין ככל שהרכב שלך הוא לא מאזדה 3 שנת 2004 יד ראשונה ואתה מעל גיל 40) ויחס שאי אפשר להשוות (אצל סוכן טוב) ומחויבות אליך ולא לתקציב ועמידה ביעדים של החברת ביטוח.

זה + ידע (לעומת נציגה טלפונית שמקבלת 21 ש"ח לשעה ומתבאסת על כל דקה שהיא שם) שווים כסף.

אבל זו דעתי בלבד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שנים עבדתי עם סוכנות שהייתה שייכת למישהוא רחוק במשפחה.

נזקקתי לשרותיו וקיבלתי שרות מעולה.

אחר כך הבן-אדם פרש אבל המשכתי להיות מבוטח שם בביטוחים אלמנטריים.

כל עוד זה היה כמה מאות שקלים אני ספגתי.

כאשר ביטוח 900000, שהם ביטוח ישיר5555555 בפרצוף אחר ד"א, נתנו לי 1500(!!!) פחות על מקיף כבר לא היו לי סנטימנטים.

בינתיים לא ראיתי אותם בפעולה, אבל הבנתי מחברים שמוסכי הסדר שלהם בסדר גמור והם לא עושים בעיות אם מתקנים שם.

הבעיות מתחילות במקרה שאתה רוצה לתקן במוסך שלא בהסדר.

פורסם

Liviur - היו פה כמה שרשורים בנוגע לסוכנים, כך שהייתי ממליץ לך לקרוא אותם לפני שאתה קופץ בכזו תעוזה וממליץ על סוכן.

לסוכנים יש אינטרס, סוכן הוא כמו יחצן המקשר בינך לבין חברת הביטוח. כך שעל התיווך ועל העבודה הוא יקח עמלות סוכן וכו'.

אם התכוונת שהסוכן נותן מחירים יותר טובים אז כדאי שתצא מהקופסא שבה אתה נמצא. עד עכשיו ההתנסות שלי עם סוכנים הובילה למחירים בשמיים ומעלה, מה שגרם לי השנה לזרוק לאלף קיבנימאט את הסוכן שאצלו אבי מבוטח ולעבור לחברת ביטוח 9 מליון.

בנוסף, כאשר תיקלע חס ושלום למצב תאונה בשעה 2 בלילה או בשעות שהסוכן אינו עובד כרגע במשרד, (ובדר"כ השעות הן מ8 עד 6 בערב) , אין לך לא קול ולא מענה. אלא רק נישאר לך להמתין שהסוכן יהיה בזמן העבודה. הניגוד לכך שבחברת ביטוח ישנו מוקד הפועל 24 שעות ותמיד יתן לך מענה אנושי.

היתרון שאולי אפשר לתת לסוכן במקרה זה הוא שבמקרה של תביעה או תאונה הוא עושה את כל הריצות הבלאגן והתהליך במקומך , גם על זה הייתי מוותר לאחר סיפורים של מכרים שהסוכן טימטם אותם והוליך אותם שולל.

יש עוד כהנה וכהנה השוואות.

תעשה את הבחירה שלך.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

זיפו - 2 מילים ראשונות שלי - מניסיון בלבד - הכוונה מהניסיון שלי.

אתה לא מסכים איתי - סבבה - זה הניסיון שלך.

הניסיון שלי , עם רכב טיפה פחות סטנדרטי הוא בידיוק מה שרשמתי - מחירים יותר טובים בהרבה , יחס יותר טוב וכו.

אני עד עכשיו לא מצאתי שום נקודה שבה הייתי צריך את הביטוח בזמן תאונה במיוחד.

לעומת זאת - סוכן שעושה ריצות בשבילי - הייתי צריך מה שחסכך לי עירוב ביטוח אפילו בתאונה מסוימת.

משאית ניקיון פגעה ברכב שלי ונסתה לברוח , לאחר שהשגתי את פרטי הרכב הפוגע והחברה , סוכנות הביטוח הפרטית שלי דיברה עם החברה , העבירה לה את כל המסמכים וההצעות תיקון , הבהירה להם שאני מתקן איפה שאני רוצה ובסוף כל העניין נסגר כשהחברה שלחה צ'ק למוסך שלי והכל תוקן איך שאני רציתי בלי עירוב ביטוח אפילו.

וזה היה בבירור כמה וכמה טלפונים ופקסים ודיבורים מאיש מקצוע שאישית אני לא בטוח שהיו צולחים לי , בטח בלי לערב את הביטוח ובמוסך שלי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...