Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוו"ד על HERTZ SPACE K8L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת קצת יותר מאנשים שהתנסו עם הסט K8L או הK6L.

איך המיד שלו והאם מצריך תיבה?

איך הבאס שהוא מפיק?

כרגע יש לי מידבאס של HI ENERGY 6.5, מאוד דומיננתי יורד מאוד נמוך.

אבל בגלל שברצוני לעשות עכשיו בנייה ברכב (בדלתות) אני חושב לעבור למשהו יותר רציני.

צריך חוו"ד על הסט הנ"ל בלבד - לא להציע משהו אחר כרגע.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אני לפני כחודשיים עברתי מסט של היי אנרג'י לספייס .

אתה מודע לכך שהדגם 6KL הוא רמקול דק ולא מצריך בנייה ? זו הסיבה שהחלפתי , הבניות שהיו אצלי ברכב נמאסו עלי .

לדעתי האישית הוופר של ההי אנרג'י נשמע הרבה יותר טוב !

פורסם

אם אתה מתכוון ל SPACE K8 ולא ל K8L אני יכול להעיד ששמעתי אותו בטוארג והופתעתי לטובה , קשה להאמין שהוופרים הדקים האלו יכולים להפיק תדרים כל כך נמוכים ובעוצמה גבוהה , הטוויטר הוא אותו טוויטר בכל דגמי ה SPACE אולם הקרוסים שונים בין ה K8 ל K8L.

פורסם

סט מעולה לכל הדעות (מה שיש לי זה K6L), מבחינת הוופר - אני מאוד מרוצה,אבל, אכן ההיי אנרג'י קצת יותר טוב ממנו, אבל הטויטר, אך הטויטר... פשוט טענוג!

פורסם

חיכיתי שתגיב כי אני יודע שיש לך ניסיון עם הרבה סוגי HERTZים.

אז מה המיד של HI ENERGY 6.5 יותר טוב מSPACE 8? קצת לא הגיוני לא?

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אני השוותי בין המידבאס שלי K6L לבין ההי אנרג'י, אין לי נסיון עם ה8 אינץ, על הנייר הוא צריך להיות ממש טוב בגלל השטח ממברנה גדול יותר (מן הסתם). אבל עדיין צריך לשמוע.

עם תעשה לו בניות עם זויות נכונות ותיבות אטומות מותאמות לנתונים שלו אז לדעתי התוצאה תהיה בהתאם:twisted:.

היתרון המעשי שאני שומע אצלי ברכב, זו היא היכולת של המידבאס הזה (ספייס) להישתלב בצורה מדהימה עם הסאב (אצלי גם סאב היי אנרג'י) מה שלא היה קיים אצלי עם אותו סאב ועם סט הייבריד אוביישן, היה נשמע כאילו המידבאסים "מאחרים" אחרי הסאב.

כמובן בסופו של דבר זה הכיוונים והרבה מאוד זמן בזבזתי על זה.

• תוכן חדש...