Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עוד מאז שקניתי את האוטו, אני שוקל לשפץ את הג'אנטים שלי.

הצבע שלהם כבר דיי אכול, והם לא נראים משהו בכלל.

המליצו לי בזמנו על מקום אחד ביבנה, אבל הוא רוצה משהו כמו 1200ש"ח על ניקוי הג'אנטים וצביעתם בצבע הרצוי. ויומיים עבודה. מה שיצריך ממני להשאיר את האוטו שם, על בלוקים. כי אין לי 4 חליפיים.

אופציה אחרת, זה לקנות חדשים.

ראיתי את הג'אנט הזה ביד2, אבל זה לא פרטי, זה מחנות. בת"א רחוב ריבל 27. ליד PITSTOP.

1_7_29221_20081113141112.jpg

נראה טוב. 1400 שקל.

ונראה לי שאצליח גם למכור את שלי באיזה סכום שקר כלשהו.

מה דעתכם?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

של איזו חברה הג'נטים שעולים 1400 שח?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא יודע. התקשרתי, הוא אמר שזה חנות בכלל. אין לו מושג על איזה ג'אנט מדובר.

צריך ללכת לראות

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

אם רק 200 ש"ח מפרידים בין חישוקים חדשים לצבועים אז עדיף חדשים. מצד שני, חישוק צבוע (אבל מקורי) יהיה עדיף מזה החדש (אבל תוצרת סין).

פורסם

התלבטות קשה.

גם לא רק 200 שקל. זה תהליך הרבה יותר פשוט לקנות רביעיית ג'אנטים, ולהרכיב עליהים את הצמיגים הנוכחיים במקום, באותו הרגע.

מאשר לשים את האוטו בפנצ'רייה ליומיים שלושה, על בלוקים, בזמן שעובדים על הג'אנטים שלך בעסק ממול.

:-S

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

אז תשאל.הם גם אחת מהפנצריות שיושבות שמה באזור פיט סטופ.

בקיצור, אם זה הם לא הייתי ממליץ לך להחליף אצלו ברגים (במידה וצריך):roll:.

כשהחלפתי גאנטים,הבחור שם לי בפיג'ו ברגים קצרים מידי (3 הברגות!!).

אני מתאר לעצמי שאם המכונאי שלי לא היה שם לב הייתי היום בלי אוטו או לא פה בכלל.

אחרי זה שבאתי אליו להחליף ברגים הוא ניפנף אותי והייתי צריך לקנות חדשים מכסף שלי.בקיצור צריך להתרחק מנוכלים כאלה.

יוגב

• תוכן חדש...