Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד מעט אתם תיווכחו לדעת שה SI MAG V4 D2 הוא הסאב SQ הכי טוב ששמעתם.. ולי יש שניים כאלו.

אני אוהב הצהרות כאלה, במיוחד ממי שעד לפני מס' חודשים ספורים פתח כאן תרד'ים שלמים לבקש המלצות לציוד אודיו..

אל תשכח שיש עוד איזה 1 או 5 או 20 או 100 סאבים שעוד לא שמעת, ועם כל הכבוד להמלצות מחו"ל אף אחד עדיין לא נהיה מליונר מקריאת ספרים על מסחר בבורסה.

לא משהו אישי אבל זה קצת יומרני לא?

under construction..

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

טעות האינוקס פרו 12" שיש לי בחנות הוא הסאב ASSQ האולטימטיבי .

נו באמת - הSI החדש הוא עוד איזה סאב בסגנון של הIDQ לדעתי.

ולא צריך לחזור על מה שאני חושב.

לדעתי SQ מסאב טוב זה שהוא מנגן לך 20 HZ לתוך החזה - SI MAG יכול לעשות את זה ? נייט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...