Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Aura sound MR 12.4 הוא סאב ה SQ האולטימטיבי :) ולא פחות .

אבל הוא לא מיוצר יותר , לכן הוא נהפך לפריט מבוקש מאוד ונמכר מעל מחירו כשהיה חדש ... כן כן

( גם מערכות בייתיות מאוד יקרות השתמשו בדרייבר הזה , וכל האנשים ששמעו אותו אמרו פה אחד שהוא הסאב הכי טוב ששמעו )

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

1. שמעתי אסאסין, ארסנל והאבוק(את ההאבוק לא שמעתי ברכב שלי) - ממה שהספקתי לשמוע, הארסנל נותן את השילוב בין חוזק להשתלבות במוזיקה הכי טוב

2. אתה צודק. אני לא מנסה לשכנע אף אחד, זו דעתי האישית.

...CASKA for life

פורסם
בקשר לסאב: את האמת אני מחפש משהו מאוד ספציפי האודיופיל נשמע נפלא הוא משתלב עם המוזיקה בצורה נעימה מאוד.

אבל הוא לא מספיק חזק בשבילי.

מה זה חזק בשבילך? זוג אודיופיליים, מכוונים היטב כמו אצל עופר, חזקים די והותר למערכת מוכוונת SQ, [אגב, בפעם הבאה שב אצלו בספסל האחורי ותרגיש איך הם בועטים לך בגב. הרגשתי את זה. מה עוד שלך בכלל יש וופר אמיתי [ולא מידבאס] מקדימה בתוך תיבה, שמפיק לך מספיק באס קדמי חזק, אז מה אתה בעצם מחפש? מה זה חזק? רוצה חזק? קח BTL או SMD או לא יודע מה, זה לא רציני לומר בתוך אחד ששם 3WAY אקטיבי של SS, שזוג אודיופילים חלש מדי.

אלא אם כן קוראים לך אליקו. זה משהו אחר, זן נדיר.:-D

לטעמי משהו בטוויטרים - לפחות בשמיעה שאני שמעתי לא היה מכוון נכון או שהם היו פתוחים מידי.

אצל עופר לא ממש שמעת את הטוויטרים כמעט, מהסיבה שהם חתוכים מאד גבוה ונותנים השלמה לL4,

פורסם

קיפוד, אתה יכול לומר שהSTEREO INTEGRITY נשמע לך טוב יותר משאר הסאבים ששמעת, טעם זה דבר סובייקטיבי, זה לא הופך את הסאב הזה לטוב יותר או פחות.

אני גם שמעתי אצלך אותו, אבל בגלל שהוא היה בתול בן שעתיים, לא אחווה דיעה לגביו.

תבוא, נשמע. אני בעד לשמוע דברים חדשים לי שנשמעים טוב.

פורסם

בקצב שה CAR PC שלי מתקדם, לא "תשמעו" ממני עוד הרבה זמן.. :-)

וגם עכשיו יש שני סאבים שצריך לבנות להם קופסא (למה בכלל צריך בגאז' 8))

יש עוד זמן.

...CASKA for life

פורסם

מה הקטע הזה של סאב SQ אולטימטיבי?

יש חסה אולטימטיבית?

יש סלט חלומי אולטימטיבי?

אומצה אולטימטיבית?

איך אפשר בכלל לצאת בכאלו הכללות?

למען האמת - חוץ מהאודיופיל אני עדיין לא חושב ששמעתי סאב טוב יותר מהאינפיניטי קאפה פרפקט, מצטער - זו דעתי.

היחידים שמסוגלים לתת לי מענה הולם חוץ מהקאפה הם האבוק, IDMAX או האודיופיל - אבל שוב, זו דעתי האישית בלבד.

אף אחד מהם אינו אולטימטיבי או סופר דופר שמופר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגיד, מאיפה הציטוטים האלו ? יש לך איזשהו ספר ליד המחשב ?

אני מאוהב בסאב. (הגעתם לקטע בביקורת השניה שצ'אד היקס (חפשו את השם אם בא לכם..) אומר שיהיה לו קשה להמליץ לאנשים על וואנאדיום מעתה ואילך ?

(לא ששמעתי מי מהם, אבל בביקורות מחו"ל הוואנדיום נחשב ליותר טוב מ AURA.)

אגב, DIFORCE, אם תבדוק תמצא שה MAG V3 - שהיה מיוצר עד לפני שנה, נסגר באי.בי בפי 2 מהמחיר שלו כחדש.

דבר נוסף, אני גם חושב שה PERFECT הוא הסאב הכי טוב ששמעתי עד ל MAG (ועוד לא שמעתי את ה VQ)

...CASKA for life

פורסם
הפרפקט יותר טוב מהIDMAX ?

לטעמו זאת מילת המפתח בדיוק כמו שלטעמי 13w7 קולע יותר מ idmax מכיוון שאופי הבאס שיוצא מהם הוא שונה.

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

עתיד - כל אחד ודעתו האישית, הדיעה שלי היא שעד היום לא שמעתי סאב יותר טוב מהקאפא פרפקט חוץ מהאודיופיל של ג'נסיס.

זו דיעה אישית בלבד ולא יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...