Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה מה עדיף audison4.1k או zapco1000.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה שלוש חמש דלתות.

ברכב יותקנו שתי זוגות של פוקל K2POWER וסאב של פוקל 33V2 עם מונו של נקמיצ'י

אני צריך מגבר לרמקולים ומתלבט בין הaudison lrx4.1k לzapco1000.4 על מה הייתם ממליצים מבחינת איכות ואמינות?

פורסם

יש לי את ה 4.1

ולחבר שלי את הזפקו

חיברתי את הזפקו על הסט שלי כדי לבדוק גם אותו, ואני יכול להגיד לך שלטעמי האודיסון עולה עליו בכמה דרגות.

פורסם

אין פה תשובה של טוב יותר או פחות טוב.

שני המגברים שונים לחלוטין באופי, אני מדבר איתך מניסיון עם שתי החברות והמגברים הנ"ל.

האודיסון - בעל צליל רך יותר ו"קלאסי" יותר, מוציא באס מדוייק יותר.

הזאפקו - בעל צליל מסיבי בעל נוכחות באס made in USA .

הזפקו יותר מתאים לי לדוגמא לסגנון שמיעה למרות שהמערכת נוטה לSQ.

למרות זאת יש לי אודיסונים אבל הם לא עבדו על המידים או על הסאב.

מגבר קשה מאוד לבחור, כי את ה"צליל" של המגבר תוכל לשמוע רק אחרי מס' כיוונים ואחרי פרק זמן כלשהו, וגם , תשים לב לזה רק אם תעבור מהמגבר אחד לשני.

בכל מקרה אני ממליץ לך על הזפקו מטעם אישי.

בהצלחה,סטס.

פורסם

זה לא מתמטיקה. כל אחד מגיב לפי הידע שלו שמבוסס על נסיונו ו/או על סמך קריאת חוות דעת מקצועיות. כך זה אמור להיות בכל אופן. אני לא מכיר את שאר החברים כאן, אבל אני סומך ידיי בעניין זה על green monster - ניר, שכשהוא מחווה את דעתו היא מבוססת בהחלט על נסיון וידע.

לי היה עד לא מזמן את הLRx 4.1 לתקופה בת מספר חודשים, מגבר מצוין שעושה את העבודה מצוין, החלפתי אותו למגבר עוד יותר מצוין, שעושה את העבודה עוד יותר מצוין, לVRx 4.300.

אין לי ניסיון עם הזאפקו הנ"ל.

פורסם

עם הפוקל הייתי הולך בראש שקט על האודיסון , לפוקל טוויטר האודיסון " ירכך " מעט את הנוקשות של הטוויטר , אני גם יודע שפוקל גם ממליצים על החיבור בין הרמקולים שלהם לבין המגברים של אודיסון ( עוד לפני שפוקל השיקה את סדרת המגברים שלה).

פורסם

ומי אמר שהם אותה רמה? היבואן שלהם בארץ?

זאפקו יקרים מידי מול התמורה שלהם.

כן הרפרנס 1000.4 הוא מגבר חזק, אבל הוא לא מספיק איכותי כמו כמה ממתחריו, מה לעשות- זו האמת.

מבחינה טכנולוגית של פיזור חום ויעילות בצריכת חשמל האודיסון הרבה יותר טוב ממנו, בנוסף את המנגנוני השקטה שיש באודיסון אין בזאפקו ועוד הרבה דברים שהופכים אותו לפחות אטרקטיבי.

הזאפקו הוא מגבר מיושן שמבוסס על סדרת הAG הותיקה של זאפקו, לכן בד"כ אני ממליץ על הDC ומעלה בזאפקו כי השאר פשוט יקרים מידי אל מול התמורה.

זה REF1000.4:

inside1.jpg

inside2.jp

וזה הAG:

inside1.jpg

באותו המחיר ניתן לקנות כפי שפותח התרד' העלה את האודיסון LRX4.1K שבעצם מדובר על מגבר יעיל מבחינה טכנולוגית כי הוא בנוי כ2 מגבר 2 ערוצים מופרדים (גם ההספקים שלו שונים), הוא מגבר שקט יותר, יעיל יותר בצריכת חשמל ומבחינה כללית איכותי יותר.

בנוסף, ניתן לקנות גם את המגבר של DLS מסדרת האולטימייט הA4 שהוא עולה אותו מחיר והוא טוב יותר מהזאפקו.

inside1.jpg

כמוכן, גם את הS44 ואפילו את הS45 של טרו-טקנולוג'י שהם טובים יותר מהזאפקו ונותנים תמורה פנטסטית למחיר.

ושבגישורים הוא הופך להיות מגבר דואל מונו נטו .

steel_series_002.jpg

בקיצור, יש חלופות, זאפקו מעולים אבל הרפרנס הוא פשוט יקר מידי.

under construction..

פורסם

תודה על הייעוץ..

לא מצאתי מחירים על האודיסון ועל הזפקו בארץ,

מישהו מכיר מקום שמוכר אותם ויודע לתת מחיר?

• תוכן חדש...