Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נראה לי שה MPV תהיה הזוכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי אני צריך רכב 6-7 מקומות אמין מרווח חסכונית ככל האפשר במגבלות אלו,ניצחה את האפלנדר והגרנדיס.

אשמח לשמוע אם מישהו חושב שאני טועה.

כמובן המדובר על 2005-2006.

פורסם
כמו שכתבתי אני צריך רכב 6-7 מקומות אמין מרווח חסכונית ככל האפשר במגבלות אלו,ניצחה את האפלנדר והגרנדיס.

אשמח לשמוע אם מישהו חושב שאני טועה.

כמובן המדובר על 2005-2006.

ברגע שתתחיל לשלם את חשבונות הדלק של ה MPV תבין כמה טעית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בחירה מעולה,למה סתם לבלבל את המוח בנוגע לצריכת דלק אם אין לך מושג,

לאחי היתה אחת שנת 99 שלצערנו הלכה טוטלוס היתה עם 190 אלף ק"מ והמנוע משך פשוט תענוג,

כיום יש לו אחת שמת 2003 (גם מנוע 3000) האוטו לא אוכל הרבה דלק ,בטוח שלא יותר מהאלפנדר,ובטח שלא מהמיצובישי האנמית עם מנוע 2400,המיצובישי נראית טוב יותר זה הכל.

אז נניח שאחי שם באוטו עוד 30 עוד 40 שקל בשבוע יותר מהמיצובישי זה שווה.

הבעיה היחידה שלך תהיה למצוא אחת,כי לרכב הזה יש שוק מטורף.

פורסם

לפי דעתי מבין האופציות שציינת ה MPV היא העדיפה מכולן.

מרווחת,אמינה,ומאובזרת.תוסיף לזה את הסחירות הגבוהה שלה

וקיבלת מתכון מנצח.

ואל תשכח שגם האפלנדר והגרנדיס לא כלים חסכוניים בדלק.

למעשה,על הנייר הגרנדיס אמור להיות חסכוני יותר מה MPV.

בפועל,צריכת הדלק שלהם דומה מאוד,והיתרון של הגרנדיס מינורי.

רק קח בחשבון שמבחינת אבזור בטיחות לגרנדיס ברמת הגימור ספורט (הגבוהה יותר והמומלצת)

יש 6 כריות אוויר ומערכת בקרת יציבות ESP.

כשב MPV יש רק 4 כריות אוויר וללא ESP.

בהצלחה ברכישה.זכי

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
בחירה מעולה,למה סתם לבלבל את המוח בנוגע לצריכת דלק אם אין לך מושג,

לאחי היתה אחת שנת 99 שלצערנו הלכה טוטלוס היתה עם 190 אלף ק"מ והמנוע משך פשוט תענוג,

כיום יש לו אחת שמת 2003 (גם מנוע 3000) האוטו לא אוכל הרבה דלק ,בטוח שלא יותר מהאלפנדר,ובטח שלא מהמיצובישי האנמית עם מנוע 2400,המיצובישי נראית טוב יותר זה הכל.

אז נניח שאחי שם באוטו עוד 30 עוד 40 שקל בשבוע יותר מהמיצובישי זה שווה.

הבעיה היחידה שלך תהיה למצוא אחת,כי לרכב הזה יש שוק מטורף.

לא אוכל הרבה דלק ??

מה זה לא הרבה ?

אני מכיר בעלי MPV שרואים צריכת דלק של 1:5 בעיר ולעיתים גם 1:7 , חסכוני זה לא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• ספונסר פורום
פורסם

אני נוהג על MPV שנת 2004 כבר שלוש שנים ,

צריכת דלק ממוצעת כ 7 קמ לליטר .

באופן כללי אני מת על הרכב חזק איכותי ואמין לדעתי אין לו שום חסרונות

אישתי נוהגת בו ללא בעיה ,ממש רכב מושלם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

CX25GTIאני לא מבין מה ההתרגשות פה, רכב עם מנוע 3 ליטר ששוקל כמעט 2 טון לא יעשה 1:15 זה בטוח, השאלה היא כמה המתחרות עושות והן לא עושות הרבה יותר.

ברור שבנסיעה עירונית אתה תגיע ל 1:7 מצד שני גם לא תעשה הרבה קילומטראז בנסיעה עירונית.

מחוץ לעיר ניתן להגיע ל 1:10 (מעורב 1:8).

1:5 יעשה מי שחושב שהוא מתחרה עד לרמזור הקרוב.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

זה בסדר CX25GTI,גם הגרנדיס והאפלנדר מציגים נתונים דומים.

מה גם שלפי דעתי אתה קצת מגזים.הרי כל הכלים הנ"ל לא חסכוניים.

ומכיוון שבד"כ בטיחות ונוחות הן בראש סדר העדיפויות,אין משמעות כ"כ גבוהה לצריכת הדלק.

מה גם שאין דבר כזה "מיניוואן חסכוני" לפחות לא בקבוצת הגודל שלהם.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אני יכול להמליץ על עוד מיניואן אני יודע שלרוב האנשים יש הסתייגות מרכבים אלו , מניסיון עם MPV שנת 2006 וקרייזלר וואיגר שנת 2001 דגם "ספורט" (לא באמת ספורטיבי אלא עיצוב שונה ) למרות ההבדל בשנים ה-MPV אינו משתווה לקרייזלר ואני לא חושב ששום מיניואן בארץ משתווה אם זה מבחינת נוחות , הרגשה או שימושיות . אך לקחת בחשבון שלמרות המחיר הזול יחסית של הקרייזלר במוסך הוא לא זול אך רכבים אלו בתנאי שטופלו כמו שצריך הינם מאוד מאוד אמינים. עם האפלנדר הייה לי ניסיון בארצות הברית למשך תקופה של 2 חודשיים ואני אישית לא הרגשתי בנוח באוטו הזה מושבים קטנים הוא צורך דלק בצורה מטורפת ונותן הרגשה שהוא הולך להיתפרק בכל רגע .(זוהי דעתי האישית חברים אני לא מעוניין להתחיל אני מדבר מניסיון אישי בלבד)

פורסם

האמת היא שבנהיגת נסיון באפלנדר הרגשתי כאילו אני נוהג בספינה,עקב התנודות הרבות שקרו בעת הנסיעה בעיקר בסיבובים.

הרגשתי שאני נוסע במשאית,לעומת ה MPV שהיתה יותר קרובה לתחושה של רכב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח לשמוע דיעות נוספות,עדיין לא קניתי ואני עדיין יכול לשנות דעתי אם הנימוקים יהיו משכנעים.

פשוט מציעים לי אפלנדר 2006 עם 100,000 ק"מ במחיר של 100K מליסינג לעומת מזדה MPV 2006 עם 95,000 ק"מ במחיר 90 K מליסינג מה עדיף ומה מומלץ ?

תודה.

פורסם

בסופו של דבר ואחרי התלבטויות רבות לקחתי MPV שנת 2006 עם 95,000 ק"מ מחברת ליסינג גדולה ומוכרת ב 99,000 ש"ח במקום 112,000 ש"ח.

בבדיקה שביצעתי במכון מ.מ.מ ,שאני בחרתי ,היו ריג'קטים מועטים ביותר אשר כולם החברה מתקנת.

נותנים אחריות שנתיים על הגיר והמנוע או 20,000 ק"מ,מה שיבוא קודם.

שמורה מאוד מבפנים ומבחוץ.בדקתי את הטיפולים,כולם נעשו בזמן במוסך מזדה.

תודה לכולם ורק בשמחות .

:wink:

• תוכן חדש...