Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני ,כיפי, עד 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עומדת להסתיים לה תקופה מעניינת של 3 שנים עם קליאו ליסינג והחלטתי לפנק את עצמי ב... וכאן מתחילות הדילמות.

מה חשוב לי ?

• ידנית כיפית.
  • הגה מתקשר, אחיזה מעולה.
  • בטוחה ויחסית סלחנית.
  • תקציב - עד 120 אלף.
  • נוחות נסיעה סבירה (חובב צרפתיות, מה לעשות)
  • אוטו קטן או האצ'בק.

לא חשוב נתון ה- 0-100.

אז על מה חשבתי:

• נסיעת מבחן בקליאו ספורט חדשה מהיבואן השאירה אותי בעיקר עם לב שבור. כשבאתי לפתוח את הארנק כל המשפחה התייצבה מולי ואמרה לי שלקנות רכב כזה היום זה מטופש לאור "המצב" בשוק. אני מכבד את דעתם, ייתכן והם צודקים ונראה שזה ירד מהפרק לעת עתה.
  • קליאו ספורט משומשת נדמה שבלתי אפשרי להשיג, ייתכן שלא חיפשתי במקומות הנכונים (yad2) - כמו כן למצוא אחת כזו במצב טוב זה בוודאות לא קל.
  • MX5 משנתון מתקדם - האם מתאימה גם לנסיעה יומיומית? עלויות אחזקה?
  • מיני קופר (לא S) - עלויות האחזקה?
  • 206 - האם סבירה?

דגמים שלא לטעמי האישי: סובארו והונדה למיניהם, C2, איביזה FR וקופרה (אחלה מכוניות, לא בשבילי).

מה הייתם ממליצים?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא שולל, רק שאין לי שמץ של מושג ירוק בדגמי אלפא. אם למישהו יש המלצה לדגם ספציפי אשמח לשמוע.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אם אין לך בעיה עם גג נפתח ושני מקומות בלבד אז אין ספק ש-MX5 היא האפשרות הכי טובה כאן. אם תשאיר את הבקרה מחוברת אז היא מאוד סלחנית. לדעתי כיום תוכל למצוא גם 2006 (הדגם החדש) בתקציב הזה. יש המון בלוחות - בהצלחה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שכתב הבחור שמעלי- MX5 האופציה הכי טובה.

206- לדעתי לא עונה על ההגדרות שנתת, בעוד שנסעתי על הCC שלדעתי לא הייתה מהנה בכלל.

פורסם

אני גם אוסיף שהמיאטה מתאימה בהחלט לנסיעה יומיומית - כל עוד אתה מסיע רק עוד בנאדם אחד באוטו וללא מזוודות (או אפילו מזוודה, ביחיד). עלויות האחזקה נורמליות בהחלט למעט עלות הביטוח המקיף. אבל אם יש לך העדר תביעות ל-3 שנים ואתה מעל 24 לא תהיה לך בעיה למצוא סביב ה-7000 שקלים ומטה (אני הצלחתי פחות מ-6000). לא זול, נכון, אבל רק אלפים בודדים מעל רכב אחר - ותאמין לי שאתה מקבל הרבה יותר פאן לשקל כאן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אלפא 156 2.0 מנוע מצויין, התנהגות ספורטיבית ,נפוצה בגירסאות ידניות,תדמית טובה,מראה לא שיגרתי,פרקטית ולרוב מאובזת (עור,חלון גג,סגסוגת)

בתקציב הזה תוכל לקנות אם אני לא טועה אפילו אחת לאחר מתיחת הפנים

Porsche 944 turbo

פורסם

אני עם רוני,המיאטה היא הבחירה האולטימטיבית,ובעלת היחס הכי גבוה

של כיף לשקל.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

ואם בהאצ'בק חשקת - אלפא 147.

קצת יותר המודרנית מה- 156, לטעמי היא גם יפה יותר.

2 ליטר ידני יהיה קשה למצא אבל שווה את ההמתנה והמאמץ.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני מקווה שזה ברור שאף אחת מהמכוניות , ואני גם בספק שיש מכונית כזו , עונה על כל הדרישות באופן מלא .

בכל מקרה בתור בעלים של כזו אני מצטרף להמלצה על המיאטה , ולפי דרישות מסוימות שלך (נוחות , בטיחות ו-"סלחנות" יש עדיפות באמת לדור השלישי שמכונה NC , כמו שהמליץ Sronis , שתענה באופן מעט יותר סביר על הסעיפים האלה עד כמה שניתן לצפות ממכונית בפלטפורמה הזו) , עוד סעיף שהיא יכולה לענות עליו מצוין ובכלל לא ציינת אותו הוא אמינות גבוהה מאוד .

חוסר נוחות נוסף שתצטרך לקחת בחשבון במכונית כמו המיאטה , מלבד המובן מאליו , הוא "שהאינטימיות" נגמרת כשיוצאים מהחניה .

עבור טיפוסים מסוימים זה יכול להיות מאוד מעיק , עבור אחרים זה בכלל לא מהווה מטרד , עבור הסוג השלישי זה חלק מהחווייה (הסוג הרביעי עובר בין השלבים) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

המיאטה היחידה שעונה על רוב התנאים כאן.

מבחינת יום יום צריך לבדוק את הצרכים היום יומים שלך בהחלט ולקחת בחשבון שזה פשוט רכב לרווקים. אין טיולי שבת עם המשפחה ואין את הקניות של שישי עם המיאטה.

מעבר לזה, אני חושב שאם אתה בכל זאת מחפש רכב קצת יותר פראקטי יש לך את אחת ההוט האצ'ים היותר מדליקות לבדוק שהיא הסיויק טייפס אר, נכנסת לך מעולה בתקציב, ובאיזור המחיר שאתה מדבר עליו תוכל לקנות אחת שנשמרה היטב(!!).

רכב מאוד חזק בנמוכות כסטנדרטי, ועם התנהגות לא רעה בכלל.

אבי.

פורסם
רכב מאוד חזק בנמוכות כסטנדרטי

בנמוכות? אבי? התכוונת בגבוהות.

לדעתי חבל שאתה פוסל את הנינג'ות מבית סובארו, הן פרקטיות ומספקות המון פאן.

• תוכן חדש...