Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה ZX700.5 יעלה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה המגבר הזה של קיקר עולה בארץ?

ואם אפשרי קישור למרות שחיפשתי ולא מצאתי

מעניין אותי לדעת בכמה מוכרים אותו +-

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

http://www.sonicelectronix.com/item_6572_Kicker+ZX700.5.html

350 דולר בארה"ב (הם שולחים לארץ אגב - מאוד מאוד אמינים)

תוסיף לזה בערך 100 דולר משלוח

ל450 דולר תוסיף 30 אחוז מיסים (מכס).

ואחרי כל המחיר הזה תוסיף עוד איזה 30 אחוז רווח לחנות בארץ ואתה תקבל פחות או יותר את המחיר שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה אדי,

עכשיו עוד כמה שאלות:

1)במגבר יש כניסות אי לבל (שיש מנחת פנימי) הוא גם לסאב? או רק לרמקלים? (AMP1 AMP2 ?)

2)השלט לסאב מה הוא מעלה? גיין ומוריד? איזה פונקצייה הוא ''משנה'' במגבר?

3)במזאדה שלוש יש את הכניסה של הקיר אש איפה שאפשר להעביר את הפלוס לתא הנוסעים אז הוא בצד שמאל (מול הנוסע של ליד הנהג) עכשיו יש שמה גומי עיגול ממש ממש גדול וניסיתי לנתק אותו ולא הלך,מה עליי לעשות?

4)אם אני משתמש במערכת המקורית,אפשר לחבר בבי אמפ? (טויטרים לחוד בשתי יציאות ווופר לחוד ביציאה שנייה) יש אפשרות?

תודה רבה לכם,יניב. וסליחה על כל החפירות האלה

חג חנוכה שמח לכל הפורום

audi A3 1.8T

פורסם

לגבי המגבר - תוריד מהאתר של קיקר את חוברת ההוראות - אני לא מכיר את הכניסות והיציאות שלו.

לגבי קיר האש - במקרה הכי גרוע לוקחים סכין יפנית עושים חריץ בגומיה ומעבירים דרכו את כבל המתח - למען האמת זה מה שעושים ברוב המקרים.

האפשרות השני היא לקחת מקדח קוני וגומיית מעבר. - רצוי להמנע מקדיחת חורים בקיר האש.

לא מכיר מאזדה 3 היטב אז לא רוצה שתקבל את מה שרשמתי כ"חריצת דין" כמו שמישהו כבר אמר היום לא יודע למה.

השלט מוריד ומעלה את הגיין של ערוץ הסאב ברוב המגברים של קיקר סדרת ZX.

לגבי B-AMP - יש כל כך הרבה אפשרויות, למערכת המקורית של מאזדה כבר פרסמו איך עושים יציאת מגבר ייעודית בפורום, אתה יכול גם להשתמש במנחתים, קרוס אקטיבי, קרוס פסיבי - תריץ חיפוש לגבי B-AMP ואתה תראה כמה מידע אתה תמצא.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מישהו מהפורום אמר לי אם אין לי רדיו דיסק 3WAY אז אני לא יכול בי אמפ,

אז אני רק רוצה אם אפשרי הדבר אם רדיו דיסק מקורי,

ואם אפשר אם אני יחבר את הקרוס המקורי שקיבלתי רק לטויטרים?

ועוד שאלה שעלתה לי לראש, אם יש קרוס אובר אז למה צריך לחתוך במגבר ולא לשים על פול?

audi A3 1.8T

פורסם

אתה מדבר ברמה מאוד מופשטת.

קודם כל אתה ממש לא חייב רדיו דיסק עם קרוס אובר שיש לו יכולת של 3WAY - זו עוד אופציה בכדי שלא תהיה זקוק למכשור חיצוני נוסף.

אתה תמיד יכול לרכוש קרוס אובר אקטיבי (מטריצה) נוסח לאזנר X6 - סתם דוגמה ולחלק את הצליל ליציאה קדמית לטוויטרים, יציאה אחורית למידבאסים ויציאה לסאב.

אם יש לך קרוס אקטיבי אתה אכן יכול לשים את המגבר בFULL אם הוא לא נדרש לבצע שום פעולת חיתוך.

בדרך כלל לסט קומפוננט שני חלקים משתמשים במגבר בכדי לחסום את המידבאס בHPF - רוב הקרוסים של סטים שני חלקים רק עושים את החיתוך בין המידבאס לטוויטר ואין בדרך כלל שום הגנה על התחום התחתון של המידבאס - כאן נכנס לפעולה בדרך כלל הקרוס של המגבר\HU.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...