Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין a3 2000fsi vs golf v6 מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ,

שמי יוסי אני בן 26 וכרגע רוכב על קטנוע .

אני רוצה לקנות רכב יד שניה בסביבות ה 80K או אולי קצת יותר ,

יש שני דגמים שאני מתלבט בניהם V6 GOLF 2002 או 1.8T/A3 2000FSI.

על ה V6 יכולתי למצוא הרבה נתנים אבל על האודי לא ממש מצאתי .

בגדול אני מחפש רכב דיי חזק ושהיה אמין.

מישהו יכול לעזור לי להחליט?

אני לא יודע את ההשוואות בניהן מי יותר אמינה מי יותר חזקה , צריכת דלק , עלויות אחזקה , שיפורים האם עדיף מנוע אטמוספרי או מודגש .

בגדול אני סטודנט שלא נוסע הרבה במשך השבוע לכן אני מחפש משהו שגם ישרת אותי ביום יום וגם היה מהנה לסופי שבוע .

אם מישהו שיש לו אודי יכול לספר לי על הרכב קצת זה גם יעזור מאד.

אודה על התייחסותכם .

פורסם

אמין? קשה לי להאמין שגולף V6 תהיה '0 בעיות 0 תקלות' . גם האחזקה שלה תהיה קשה.

כמובן אני מדבר יחסית למכוניות ממוצעות.

פורסם

בסכום כזה משהו מהנה,פרקטי,זול לאחזקה(יחסי כמובן) תחפש לך רנו קליאו ספורט,תוכל לעלות מעט בשנתון.

בין האודי והגולף ישנו הבדל בשל המנוע עתיר הנפח של הגולף 2800 סמ''ק 204 כ''ס בעל "הנעה כפולה",האודי מפיקה ממנוע 2000 סמ''ק כ150 כ''ס,הן לא חולקות יותר מדי מכלולים עקב ההבדלים אך מרגישות מאובזרות מבפנים ו"עשירות".

יש לך עוד קריטריונים לרכב?

הקליאו בעלת מנוע 2000 ו172 כ''ס ,התנהגות מהנה,אחיזה,תצרוכת דלק טובה ,לא מושכת יותר מדי עיניים מעין זאב בעור של כבש.

אם אתה נעול על קונצרן VAG אופציה נוספת יכולה להיות ליאון 1.8 טורבו.

האם על הרכב להיות ספורטיבי?

פורסם

4MOTION אינו רכב מהנה. הוא אומנם עשיר במפרט אבל זה רכב שתוכנן לנסוע מהר על אוטובאן גרמני בקו ישר. ממש לא חיית פניות.

מסכים ומחזק המלצה על לאון טורבו.

פורסם

א באמת תודה על ההתייחסות ,

אין לי ממש דגם מסויים שאני מעדיף.

אף פעם לא היה לי רכב ספורט ככה שאין לי עם מה להשוות .

A3 היא הכי יפה בעיניי ואת הקליאו אני לא מצליח למצוא , אין לי ספק שגם הליאון היא יפייפיה ואם אולי עדיף משהו מודגש לא !?

יש משהו שנהג האודי או בליאון ויכול לספר לי קצת עליהן?

והאם כדאי בכלל לחשוב בכיוון של ה A3 היותר ישנות עם ה T האדום או הרגיל???

• תוכן חדש...