Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו GLX 1.6 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי הרבה ביקורות מלפני כמה שנים לגבי הדגמים של הבלנו של שנת 97-99

האם הרכב של שנת 2002 השתפר

נוחות נסיעה?צריכת דלק? חלפים?אמינות?

או שעד מדובר ברכישה לא מוצלחת ולהתרחק כמה שיותר?

פורסם

לא זכור לי על דגמי 2002 של הבלאנו,אבל בכל אופן, במחצית השנייה של 2001 הגיעו דגמי בלאנו מתוחי פנים.

בגרסת הסופר בלאנו (סופר GLX) יש זוג כריות אויר ו-ABS.

מבחינת בטיחות הבלאנו זכתה ל-2 כוכבי בטיחות אם אני לא טועה,שזה נמוך מהמתחרות שלה שבאותה תקופה היו עם 4-3 כוכבי בטיחות (אם איני טועה),אבל צריך לציין שהבאלנו שנבדקה לא היתה מצויידת בכריות אויר ו-ABS ובמותחני חגורות בטיחות שכמובן היו מעלים לה את הניקוד.

טויוטה קורולה באותו שנתון זכתה בכוכב אחד יותר עם שלושת אלה (כריות אויר,ABS,קדם מותחן).

ניסן אלמרה זכתה באותו ניקוד עם קדם מותחנים וכרית אויר).

מבחינת רכב, הסוזוקי מאוד ספרטנית, מצויידת בכל החישמולים המקובלים (חלונות,מראות,נעילה מרכזית וכו') וסה"כ נותנת תמורה טובה לשקל.

בהשוואה למתחרות היא פחות איכותית מבחינת חומרי דיפון וכדומה, ההרגשה במתחרות לבית מאזדה\הונדה מעט יותר נעימה.

מבחינת אמינות אני יכול להעיד ממקור ראשון שהרכב אמין בצורה בלתי רגילה (היו לנו 2 בלאנו בבית,אחת 97 סיימה את חייה על הגג,השנייה מסוף 2001 מדגם סופר עומדת כרגע למכירה), הרכב פשוט לא מתקלקל, כל עוד עובר טיפולים שוטפים בזמן המתוכנן הכל בסדר.

מבחינת צריכת דלק הרכב סה"כ בסדר גמור, לא נחשב לשתיין גדול, פחות או יותר כמו יתר היפניות.

מבחינת ביצועים הוא דווקא לא רע, הרכב מרגיש די זריז (לא מפלצת תאוצה כמובן,אבל זריז יחסית לקטגוריה), אולי זה דווקא הודות לתיבת ההילוכים הפשוטה שלו שלא צריכה יותר מדי זמן למחשבה.

מבחינת חלפים ממש אין בעייה,מה גם שכמו שציינתי, כל עוד תטפל כמו שצריך לא תצטרך חלפים,רק החלפות שמן ופילטר אויר\דלק.

אם אתה שואל את דעתי הכנה, אוכל לומר לך שהרכב מבחינתי מקבל דירוג 7 מתוך 10,כאשר הנקודות שיורדות לו הן על כך שהמתחרות שלו נחשבות למעט בטוחות יותר ולמעט איכותיות יותר, אבל מאידך-הדבר בא לידי ביטוי בכך שהבאלנו גם זולה משמעותית מהמתחרות.

בסה"כ קנייה לא רעה אם אתה מחפש רכב שיוכל לשנע אותך ממקום למקום במינימום עלויות ובנוחות סבירה.

אם יש לך את האקסטרה כסף- לך על היפניות המתחרות.

אם אין לך כסף, 052-2626276, זה הנייד של אבא שלי,ולרוב הוא עונה לשם חיים. (כרגע מוכר את הרכב שלו מדגם סופר בלאנו כסופה מהדגמים האחרונים של 2001, הוא היד הראשונה של הרכב, שמטופל ע"פ הספר, הרכב עבר כ-205,000 קילומטר כתוצאה מזה שאבי מתגורר בבת ים ונוסע כל יום למקום עבודתו בהרצליה,וזו גם הסיבה לכך שהוא יכול קצת להתגמש במחיר- תגיד לו שאני אמרתי את זה !!!).

:)

בהצלחה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש לי בלאנו 2002 [בין היתר הרכבים (-: ]

נוחות נסיעה - מהנמוכות בקטגוריה, מעט משופרת משל שנת 99, לא באופן משמעותי.

אמינות - מהגבוהות בקטגוריה.

חלפים - הזולים בקטגוריה.

תביא אותך המהירות ובנוחות מ-א ' ל-ב', לא חוויה לחובבי ההגה.

רכישה מוצלחת - תלוי בצרכים שלך

• תוכן חדש...