Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט תמונות | Megane SPORT 225

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מצד רנו שדאגו לשים טבעת הרמה בולטת על הבלוק, ככה הרבה יותר קל בזמן אוברול :twisted:

original.jpg

(כן, אני יודע שזו לא טבעת :wink:).

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז למה לא?

אני מצלמת עם D80 :D

תודה על התגובות החמות - אני אשתדל להוסיף היום המשך

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אחלה תמונות Blue Jay ,

אבל עם כל הכבוד ,את ההבדל רואים בתמונות של VOVKA (עדשה? פוטושופ? פלאש חיצוני? כולם ביחד? )

מעניין איזה תמונות ה-D 80 תוציא עם עדשה שהיא לא קיט.

פורסם

הייתי אומרת שכולם ביחד, אבל עדיין אני לא רואה צורך לקנות עדשות נוספות כל עוד אני משיבה את עצמי ברמת NOVICE.

אין ספק שהתמונות של זאב טובות יותר - אבל אם לא נעבור את השלב של התמונות הבינוניות - איך נגיע לטובות? :)

פורסם

סתם לצורך הבנה

מדוע צריך לערוך את התמונות בפוטושופ?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שיפור איכות התמונה \ הדגשת אלמנטים כאלה ואחרים.

פורסם

מצטער לפי דעתי צלם איכותי צריך לדעת להשתמש במצלמה בשביל לעשות זאת,

אם נאמר שמשתמשים בפילים ולא רואים מה יצא אז בסדר, אבל היום יש מצלמות דיגיטליות שעוזרות לצלם להגיע לתוצאה הרצוייה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לבחור מעליי,

זה שאתה חושב ככה,לא אומר שאתה צודק.

אם כולם היו חושבים כמוך אז בעולם לא היו מנתחים פלסטיים,פחחים,צבעים,שיפוצניקים ושאר בעלי מקצוע.

הצלם אמור לדעת לתפוס את הרגע המתאים או את הזוית המתאימה,הפוטושופ נועד כדי לתת ייחוד מסויים או לחילופין כמו שיוליה אמרה וצדקה, לתקן פגמים, להדגיש אובייקטים מסויימים וכו'.

אגב, כמעט לא קיים היום תחום צילום שלא עובר פוטושופ או עריכה כזו או אחרת.

החשיבה שלך נכונה אולי לעידן הפילמים, מאז עברו הרבה תמונות בחדר חושך..

תתקדם ידידי,להעזר בטכנולוגיה זה לא בושה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

michael carmi!

אתה טועה והוסבר לך למה. זאת היתה התפיסה לפני 15 שנה אולי. היום אין תמונה שלא עוברת פוטושופ בסיסי לפחות! תמונה דיגיטלית שיורדת מהמצלמה עדיין דורשת כמה חיזוקים וזה ידוע. כמובן יש הרבה רמות עריכה וזה כבר נושא אחר.

Blue Jay

אל תגזימי, את מצלמת נהדר. :)

E.L

לא צריך להגזים, יש לי עוד הרבה מה ללמוד! גם התמונות של יוליה טובות!

ניר

אחלה אוטו שבעולם. תתחדש ותהנה ממנו!

וכל כל המגיבים, תודה :wink:

פורסם

לטעמי צלם טוב כמו שנאמר עד כה זה צלם שיודע לתפוס את הרגע הנכון, בזווית הנכונה ולהעביר את זה לצופה בצורה שיתלהב ויתרגש מהתמונה ברמה הכי גבוהה שאפשר.

תסתכלו לדוגמא על הצילומים של טופגיר מהעונה האחרונה (12), נכון זה ממש מגניב ויפה הצילומים של השמיים הצבעוניים והרכבים בכל מני זוויות. אבל מדי פעם בכתבות אפשר לתפוס רגעים של צילום פשוט מטורף כמו לדוג' כשהם מצלמים את הרכב מפרפר ביציאה מהמקום בצילום של HIGH FPS ורואים כל טיפה ניתזת מהרצפה, או צילומים שהרכב בהחלקה (שהם אגב צילומים מסוכנים מאוד).

אבי.

פורסם

כולם צודקים אבל נראה שהתמונות פה נערכו באופן מוגזם

אני כצלם חובב מעולם לא התעסקתי בפוטושופ, אני מאמין שאם לא הצלחתי להביא את מה שרציתי אני אנסה להשתפר

בכל מקרה זאת דעתי.

פורסם

מיכאל - בהצלחה, ותיהנה.

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אתה אוהב את מה שאתה עושה ואנחנו בדיעה אחרת.

פורסם
כולם צודקים אבל נראה שהתמונות פה נערכו באופן מוגזם

אני כצלם חובב מעולם לא התעסקתי בפוטושופ, אני מאמין שאם לא הצלחתי להביא את מה שרציתי אני אנסה להשתפר

בכל מקרה זאת דעתי.

המחשבה שלך מאוד מוטעית, מה יגידו צלמי המגזינים? גם הם מוציאים מהמצלמה ישר לעמוד הראשי? אוהו כמה התמונה עוברת בדרך.

ודבר שני,לא משנה כמה תנסה וכמה ואיזה עדשות יהיו לך ולא משנה איזה פילטרים וכו', לעולם לא תגיע לתוצאה שפוטושופ יכול להניב.

• תוכן חדש...