Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הייתי היום במוסך עקב טורים נמוכים במנוע הוא עשה ניקוי בית המצערת אבל כנראה שזה לא עזר הוא אמר שאם זה לא יעזור צריך להחליף מנוע צעדים וזה עולה 1800 ש"ח לחדש,

עשיתי בירור באינטרנט ומצאתי ב EBAY מנועי צעדים במחירים ממש מגוחכים האם הגיוני המכונית היא מיצובישי גאלנט שנת 95 מנוע 1.8 ליטר הדגם של המנוע צעדים שראיתי הוא E9T15293

שאלה היא אם מישהו מבין בנושא ויודע אם זה מתאים לאוטו לפי מה שכתבו ב EBAY הוא מתאים, זה הלינק

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/90-97-MITSUBISHI-GALANT-IDLE-AIR-CONTROL-IAC-Valve_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2em20Q2el1116QQitemZ130267846820QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

כמה תעלה רק העבודה אם אני מביא את החלק ?

תודה רבה רבה!!!

E9T15293s.jpg

E9T15293r.jpg

פורסם

השאלה הגדולה היא האם זה מה שאני מחפש???:?

והאם זה יתאים לרכב שלי ובמילים פשוטות לקנות או לא לקנות...

פורסם

אפשר לברר אצל יבואן חלקי חילוף חשמל לרכב .

וורקו בע"מ.

http://www.warco.co.il/page.aspx?id=25

לרכישה מהירה Promotex פנהלפרומוטקס בע"מ,

רחוב שונצינו,1 בירידה (חניה במקום ) פינת יצחק שדה21

שעות פעילות:מ-17- 8 יום שישי וערבי חג עד-13

[email protected] טל:6242261 - 03

התקשר אלייהם , צריך מודל רכב , שנה + מס דגם מנוע , הכל רשום ברישיון הרכב

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בשביל 3 ברגי פיליפיס לפתוח 1800 שקל?

השתגע המוסכניק שלך?או שאתה נראה לו פריאר החלק לא עולה יותר מ100 שקל בכל מגרש לפירוק מכוניות וחדש אולי 150 200 גג.

פורסם

200 שקל לחלק חדש?

ידידי, עברו ימי הפיאט אונו. אין חלקים חדשים במחיר הזה.

הכי זול שאפשר להשיג זה תחליפי, ועם האיכות הסינית פשוט לא שווה להתעסק בימינו. תחשוב על מוצרי החשמל שלהם, עכשיו תחשוב עליהם ברכב שלך.

• תוכן חדש...